IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva lauantai ilta parhaan kaverin luona juotiin vaikka mitä ja valvottiin johonkin kahteentoista asti meillä oli hyvät jutut ja naurettiin paljon mikä oli vaan ihan parasta parhaan kaverin seura piristi mua todella paljon ja sovittiin että näkisimme useammin. Pää oli vähän kipeä sunnuntai aamuna mutta kyllä se meni sitten ohi kun sai levätä koko päivän ja nyt kun nukuin viime yön hyvin niin olo jo tuntuu tällä hetkellä paljon paremmalta. Kun join nyt viikonloppuna taas paljon alkoholia niin päätin että aijon pitää taas tipattoman kuukauden se tekee vaan hyvää. Aijon keskittyä taas liikuntaan eli käyn salilla, lenkkeilen ja pelaan sählyä. Voin sanoa että liikunta on paljon parempaa kun alkoholi ja lievittää mulla hyvin ahdistusta ja masennusta sekä tulee aina hyvä fiilis sen jälkeen. Kunto ja paino pysyy hyvänä kun liikkuu ja se tekee mielelle tosi hyvää.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin kävin viime perjantaina hakemassa leponexit mutta unohdin ne karpalokapselit käyn tällä viikolla hakemassa ne on sitten niitä taas. Saa nähdä tuleeko millainen viikko koitan ajattella positiivisesti että hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä viikkoa en edes mieti huomista päivää. Tämä aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin.
Otan kohta aamulääkkeet ja alan pesemään pyykkiä maanantai on aina mun pyykinpesu päivä. Salitreenit on illalla taas innolla olen menossa teen kunnon treenit niin tulee hyvä fiilis sen jälkeen. Voin sanoa että mun paino on tippunut jonkin verran eikä ole yhtään noussut mistä olen todella tyytyväinen tärkeintä että olen normaalipainoinen ja että tykkään mun kropasta pääsen varmasti ennen kesää bikinikuntoon.
Kunhan nyt jatkan samaan malliin tällä mun liikunnalla sekä koitan syödä terveellisesti ja jättää alkoholin toistaiseksi. Aijon tänä vuonna vähentää kyllä alkoholin käyttöä paljon koska mulle tulee siitä jälkeenpäin niin huono olo se ei tunnu yhtään kivalta ja siitä se masennus tulee aina välillä haluan että olen iloinen ja positiivinen eikä ole mitään ahdistusta tai masennusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.