IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli kiva perjantai päivä kävin aamulenkillä, nukuin pitkät päikkärit ja tein vielä toisen lenkin iltapäivällä halusin ulkoilla eilenä paljon koska raitis ilma tekee mulle aina hyvää ja se auttaa paljon kireään oloon ja ahdistukseen. Eilenä mulla oli koko päivän ajan hyvä fiilis eikä onneksi mitään huonoa oloa uskon että tästäkin tulee hyvä päivä aamu alkanut kahvilla taas heräsin tuossa viideltä. Huomenna olen menossa käymään tokmannilla pitää ostaa vaikka mitä pitää tehdä kauppalappu aijon ostaa ne parit rintaliivit ainakin, hiuksiin hoitoainetta, hammastahnaa..kaikkea semmoista mitä tarvitsee eikä turhia juttuja.
En ole vielä katsonut uusia voice of finland jaksoja katson niitä taas tänään kun on hyvin aikaa ajattelin katsoa myös jersey shore family vacation ohjelmaa mihin olen jäänyt ihan koukkuun olen jersey shore fani.
Katsonut ihan kaikki kaudet tähän asti ja odotan innolla uusia kausia tuosta ohjelmasta. Pitäisi jatkaa myös tuota the good doctor sarjaa mitä en ole nyt katsonut pitkään aikaan huomenna aijon pitää vaikka sen katsomismaratoonin. Nautin nyt tästä hyvästä olosta taas onneksi voi nyt vaan levätä niin jaksaa ensi viikon nopeasti ensi viikko menee jonkin verran tekemistä taas. Verikokeet sitten maanantaina päivällä mä toivon että aurinko vaikka paistaisi silloin kun menen sinne terveyskeskukseen eikä olisi mitään räntäsadetta.
Tarkistin mun lääkkeet niin ei tarvitse mennä ensi viikolla apteekkiin kaikkia lääkkeitä on ja se on hyvä. Otan aamulääkkeet ja alan siivota vähän keittiötä ja kuuntelemaan musikkia. Päivä lähtee hyvin käyntiin kun kuuntelee hyvää musaa tulee hyvä fiilis päälle. Elän hetken ja päivän kerrallaan nyt keskityn tähän päivään ja näihin hetkiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.