IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin lidlistä kivat collegehousut.Sunnuntai 12.02.2023 05:44

Tuli eilenä käytyä Lahden satamassa kävelemässä oltiin siellä pienen porukan kanssa aivan ihana ilma oli aurinko paistoi ja paljon oli ihmisiä siellä liikkeellä. Käytiin kahvilla myös niin söin palan daim kakkua ja join vihreää teetä. Siinä se aamupäivä sitten mukavasti meni ja piristi tosi paljon mieltä. Kävin eilenä lildissä ostin teetä ja mä löysin samalla kivat naisten collegehousut mitkä maksoi vaan 12 euroa ja kokoa M. Mä tykkään ostaa lidlistä aina vaatteita jos löytyy jotain kivoja ja ovat halpoja. Olo ja fiilis on ollut edelleen hyvä pakko sanoa että viikko mennyt todella hyvin vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen ensi viikkoa.
Huomenna mulla on verikokeet ja olen menossa salille treenaamaan.
Lääkkeitä ei tarvitse hakea ensi viikolla koska kaikkia on. Olen katsonut nyt paljon the voice of finlandia olen pari jaksoa jäljessä mutta koitan pysyä siinä mukana. Ai niin en ole vieläkään katsonut tempparit jaksoja ja pitää myös katsoa eilinen putous jakso katson ne tänään kun on hyvin aikaa. Tänään taas paljon lenkkeilyä menen aamulenkille ja teen toisen lenkin iltapäivällä raitis ilma tekee vaan hyvää sekä tulee askelia.
Koitan huomenna tehdä kunnon salitreenit niin tulee hyvä olo sitten sen jälkeen. Mä olen miettinyt että aijon varmaan jatkaa salilla käymistä kesällä niin on sitten se rytmi treenaamiseen sekä lenkkeilen. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa kun kuntoilee ja liikkuu. Onneksi asun melkein tuon kuntosalin vieressä niin on lyhyt matka kävellä sinne.
Aijon nauttia tästä sunnuntai päivästä nukun päikkärit sitten aamulenkin jälkeen niin saa vähän levättyä parasta on tässä päivässä se että ei ole mikään kiire mihinkään nyt musat soimaan ja otan aamulääkkeet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.