IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kävin eilenä kirppiksellä.Lauantai 28.01.2023 06:11

Tuli eilenä käytyä pitkästä aikaan kirppiksellä olin yhden tutun porukan kanssa siellä. Tykkään käydä kirppiksellä mutta harvoin löydän sieltä mitään näin siellä kyllä hienon koristetyynyn mutta oli aika kallis se oli hienon värinen siinä oli violettia, mustaa ja valkoista sekä hieno kukkakuvio.
En eilenä nukkunut päikkäreitä mutta tänään aijon taas nukkua kun olen eka käynyt aamulenkillä olin eilenäkin lenkillä niin oli aivan mahtava sää aurinko paistoi ja oli pieni pakkanen sieltä se kevät alkaa pikkuhiljaa tulla nopeasti on mennyt tämä tammikuu kohta vaihtuu kuukausi. Aamu alkanut mukavasti kiitos aamukahvin niin herää olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä. Eilenä oli kiva päivä
uskon että tästäkin tulee hyvä päivä kivaa kun on viikonloppu eikä mihinkään kiire. Sain eilenä katsottua tempparit jaksot nyt olen siinä ihan mukana en ole vielä kerennyt katsomaan eilistä salkkarit jaksoa katson sen jakson tänään. En eilenä jaksanut lähteä kauppaan hakemaan jäätelöä ehkä käyn tänään hakemassa tuossa iltapäivällä. Söin eilenä kyllä fazerin sinistä suklaata siitä on vielä puolet syömättä.
Join limua eilenä ja ajattelin tänään taas juoda yhden tölkin ostin lidlistä noita laitilan limuja ne on hyviä maksaa alle euron yksi tölkki. Viikon päästä menen parhaan kaverin luokse sitten lauantaina
Juodaan sitten alkoholia taas juon silleen ettei tule sitten niin kauhea olo mutta sekin voi olla että tulee juotua liikaa saa nähdä meille tulee silti varmasti hauska lauantai ilta. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musaa nautin nyt siitä että on hyvä olo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.