IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Päikkärit nukuttu uudella sohvalla.Perjantai 27.01.2023 06:03

Oli mukavaa nukkua parin tunnin päikkärit uudella sohvalla ja siinä on myös niin kivaa istua. Viikonloppuna aijon nukkua lisää päikkäreitä siinä kun on hyvin aikaa. Mulla on aika rento viikonloppu en tee mitään ihmeellistä aijon vaan olla ja levätä kerään voimia taas ensi viikkoon. Aijon ulkoilla ja lenkkeillä paljon viikonloppuna niin saa samalla raitista ilmaa ja liikuntaa. Kävin eilenä lidlissä ostin teetä ja limua käyn ehkä tänään taas kaupassa hakemassa jätskiä koska sitä mun tekee nyt kauheasti mieli sipsiä en osta koska sitä mä syön sitten viikon päästä parhaan kaverin kanssa kun menen sen luokse viettämään iltaa.
Olo on ollut edelleen hyvä ja olen nauttinut paljon tästä hyvästä olosta.
Hyvä että ei ole pahasti ahdistanut tai ollut masentunut olo onneksi syön lääkkeitä niin nekin auttaa paljon noihin olotiloihin masennuslääke auttaa aika paljon ja se on hyvä että ottaa aina aamulla sen lääkkeen. Leponex lääke on aina hyvä ottaa illalla koska se rauhoittaa heti ja on samalla hyvä unilääke niin saa nukuttua. Olen salkkareissa ihan mukana sain katsottua kaikki jaksot mitä oli tullut tänään pitää katsoa viikon vika salkkarit jakso siinä on alkanut taas tapahtua. Olen siitä todella iloinen että salkkarit jatkuu tulee aina arki iltoina jotain katsottavaa. Olen temppareissa pari jaksoa jäljessä katson ne jaksot tuossa viikonloppuna kun on hyvin aikaa.
Aijon käydä viikonloppuna tokmannilla huvikseen katsomaan onko sinne tullut myyntiin uusia david urheiluvaatteita kätevää kun asun melkein tokmannin vieressä niin ei ole pitkä matka. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä kivaa kun viikonloppu alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.