IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Töihin ja kuntosalille.Keskiviikko 20.01.2016 07:33

Tänään olisi taas työpäivä. Pitää lähteä tuossa vähän yli tunnin päästä. Kerkiän hyvin syömään vielä aamupalan ennen lähtöä.
Hyvällä fiiliksellä tänään töihin. Tää aamu on lähtenyt taas mukavasti käyntiin. Sain nukuttua hyvin viime yön. Nyt taas jaksaa.
Eilenä kun tulin klubitalolta takaisin bussilla niin matka tuntui ahdistavalta. Mutta sitten kun pääsi bussista pois niin olo parani heti.
Mä olin niin väsynyt eilenä klubitalo reissun jälkeen niin nukuin päikkärit ennen sählyä. Kerkesin nukkumaan vähän yli tunnin.
Sitten kun oli vähän levännyt niin jaksoi sitten taas. Kaveri oli eilenä taas mun luona kylässä. Katsottiin lemmen viemää. Tänään ei näe lemmen viemää kun ollaan kaverin kanssa naisten kuntosali tunnilla.
aloitan iha pienillä painoilla kun en ole pitkään aikaan käynyt salilla.
Ihan mukavaa mennä sinne. Lupasin taas poikaystävälle soittaa sen jälkeen. Ei keretä tänään skypetellä kun olen siihen aikaan salilla. Menen parhaan kaverin luokse taas viettämään iltaa. Olin eilisen illankin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit. Oli hyvä salkkarit jakso. Pitää taas tänään katsoa. Hyvä fiilis tällä hetkellä. Tästä tulee mukava päivä. On ainakin tekemistä jos ei muuta. Ja näkee kavereita.
Pitää käydä kauasta ostamassa eväät ennen kun menen töihin. Tiedän mitä aijon syödä tänään. Ei mene kaupassa kauaa.
Pitää taas pukeutua lämpöisesti koska tuolla ulkona on niin hemmetin kylmä. jotain 20 astetta pakkasta ainakin. No ainakin herää kun kävelee tuolla ulkona. Oli eilenä kiva pelata taas sählyä. Pelattiin tällä kertaa taas miehet vastaan naiset. Miehet voitti meidät parilla maalilla. No hiki tuli kun juoksi kentällä. Ja oli ihanaa päästä kuumaan suihkuun pelin jälkeen. Sitten keitin teetä.
En varmaan tänäänkään kerkiä katsomaan animea. Mutta huomenna on aikaa katsoa. Katson vaikka huomenna.
Kun tulen töistä tänään takaisin niin ajattelin tulla koneelle.
Koska illalla on se kuntosali niin en kerkiä enää sen jälkeen olla koneella. Huomenna on taas siivous päivä. Ja toiminta tunti. Saa nähdä mitä me tehdään toiminta tunnilla. Kaverit tulee myös sinne.
Mutta ihan hyvin tää viikko on sujunut. Ja aika mennyt aika nopeasti taas. Kohta on taas viikonloppu. Pääsee taas herkuttelemaan. syön suklaata taas. Ja ehkä ajattelin syödä myös sipsiä. Mun tekee sitä nyt taas mieli. En ole pitkään aikaan syönyt sipisä. Nyt voisi taas syödä. Varmaan syön niitä ranch sipsejä. Ne on mun lempi sipsit.
Aijon ottaa mukaan taas tuon rauhottavan jos iskee huono olo töissä. uskon ettei mulle tule huonoa oloa siellä mutta ei sitä koskaan tiedä. Se on ihan hyvä olla mukana. Käytin eilenä ekaa kertaa tuota mun kissa hupparia missä on korvat. Sen minkä ostin desuconista. Se huppari on tosi lämmin. Näytin sen eilenä parhaalle kaverille kun menin sen luokse kylään. Se oli huvittunut tuosta mun hupparista. Paras huppari minkä olen koskaan ostanut.
Se maksoi vaan 30 euroa. Ja se on s koko. Hyvin meni mun päälle.
eikä se tunnu liian isolta se huppari. Sopivalta.
En kerkiä juomaan teetä tässä aamulla koska mä join aamu kahvit taas. Juon sitten teetä taas kun tulen sieltä töistä.
Varmasti maistuu hyvältä kun tulen tuolta ulkoa kylmästä.
Lämmin tee rentouttaa. Kohta voisi alkaa syömään tuota aamupalaa.
Tein ruisleivän illalla aamupalaksi. Sen välissä on juustoa ja kurkkua.
Kun syön sen niin ei hetkeen tule sitten nälkä. Ruokailu on sitten vasta yhdeltätoista. Ja se ruokailu kestää sen tunnin. Mutta onneksi mun kaveri on töissä myös siellä niin on seuraa.
Mun kaveri käy uesammin töissä viikolla kun taas minä. Se käy kolmena päivänä viikossa töissä. Ja hyvin on jaksanut.
Nähdään paljon tänään taas kun mennään salillekkin illalla.
Huomenna menen sitten illalla sen luokse katsomaan lemmen viemää. Mulle ei ole tullut mitään laskuja. Vielä. Ihmettelen vaan että missä ne viipyy. No kyllä ne varmaan tulee joko tällä viikolla tai ensi viikolla. Onneksi mä pystyn maksamaan ne. Ei mitään ongelmaa. Hyvin pärjään tämän kuun loppuun saakka.
Rahaa on onneksi. Laukku pitää laittaa kohta valmiiksi.
lompakko ja sisä kengät pitää ottaa mukaan.
Ja varmaan vesipullon voisi ottaa myös. Jos tulee jano töissä.
Tää päivä menee varmasti taas aika äkkiä. No onpahan tekemistä.
Huomenna sitten ajattelin katsoa tabletilla taas animea ja varmaan gossip girl sarjaa. Olen kohta saanut katsottua ekan kauden. Vielä on viisi kautta jäljellä. Nyt se sarja on mennyt jännäksi.
Pitää tosiaan huomenna katsoa. En nyt jaksa tiskata. Ei huvita. Antaa nyt olla vaan. Tiskaan vaikka sitten kun tulen töistä.
Hyvin kerkiää ennen kuntosalia. Tuntuu hassulta mennä taas salille pitkästä aikaan. En ole nyt aikoihin käynyt. Jos vaikka nyt alkaisi taas käymään. No ainakin keskiviikkoisin tulee käytyä.
Tänään tulee lenkki myös heitettyä kun kävelen töihin ja takaisin.
Saapahan liikuntaa taas tänään. Ihan hyvä vaan.
En vielä tiedä menenkö huomenna illalla vielä lenkille. Jos siellä on kamalan kylmä niin en varmaan mene.
Kuulin että ilmat alkaa vissiin pikku hiljaa lämmetä. Kevät alkaa pikku hiljaa lähestymään. Ihanaa. Ja sitten tulee paljon enemmän valoa. Ei ole enää sitten niin pimeää illalla. Kyllä se kesäkin sieltä tulee pikku hiljaa. Sen voin sanoa että tää kuukausi on mennyt äkkiä. Kohta on noi mun synttärit. Ensi viikon maanantaina.
Teen varmaan synttärikakun taas. Muut asukkaat saavat sitten maistaa sitä kakkua iltapalalla. ihan kiva tehdä se kakku.
Suklaata saan varmaan aika paljon synttäri lahjaksi.
Poikaystävä ostaa mulle varmasti suklaata. Ja sanoin kavereille että suklaa riittää ihan hyvin lahjaksi. Ellei ne keksi sitten jotain muuta lahjaa. No sen näkee sitten. Enää neljä vuotta niin täytän 30 vuotta.
Nää viime vuodet on mennyt tosi nopeasti. Mutta hyviä vuosia ovat olleet. Ja tästäkin vuodesta tulee hyvä vuosi.
uskon ainakin. Odotan innolla kesää. Ja seuraavaa desuconia.
Kaveri tilaa taas noi liput heti kun ne tulee myyntiin.
Maksan sitten kaverille takaisin siitä lipusta.
Vielä puoli tuntia lähtöön. Hyvin kerkesin kirjoittaa taas tämän blogin. Kohta voisi laittaa noi farkut jalkaan. Mulla on olo housut taas tällä hetkellä jalassa. En jaksa meikata. Laitan nyt vaan siistit vaatteet päälle ja hiukset ponihännälle. Mä pidän aina hiuksia kiinni.
Kun olen aina jossain. ei ole tiellä.
ponnareita pitäisi taas ostaa lisää kun mä hukkaan aina ne johonkin.
Ne vaan häviää aina jotenkin. Niin joudun ostamaan aina uusia.
Mä en ymmärrä mihin ne aina häviää. No onneksi ponnarit ei ole kalliita. Pystyy ostamaan. Maksaa jotain vähän yli kaksi euroa.

Tästä tulee hyvä päivä :)Tiistai 19.01.2016 08:12

Se olisi tiistai päivä. Eilinen päivä meni gintama animea katsellessa tabletilta. En eilenä jaksanut olla kauheasti koneella.
Joten ajattelin vaan tabletilla katsoa jotain. Tänään pitää aamulla mennä taas klubitalolle. On se päivä taas. Olen siellä muutaman tunnin.
Olen ennen kahta takaisin täällä. Pitää mennä taas seisoskelemaan bussi pysäkille. Puen taas lämpimästi päälle ettei tule kylmä.
Jaksoin eilenä käydä kaupassa. Ja samalla nostin pankki automaatilta 20 euroa minkä mä olen kaverille edelleen velkaa. Näen sitä kaveria taas illalla niin annan sen rahan sitten. Kaveri tulee taas mun luo katsomaan lemmen viemää. Juodaan samalla teetä taas ja jutellaan.
Skypetän poikaystävän kanssa taas illalla. Poikaystävä lähtee ehkä tänä viikonloppuna moikkaamaan yhtä kaveria. On sitten siellä viikonlopun. Sanoin sille että menee ihmeessä. se näkee sitä sen kaveria harvoin. Ja aina tulee viikonloppu niin mä kerkiän monta kertaa olla poikaystävän luona vielä. Sitten on aina ihanaa nähdä toista jos ei ole vaikka nähnyt pariin viikkoon.
Se on aina parasta. Hyvää kannattaa aina odottaa.
Mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. Tästä tulee hyvä päivä. Sähly on taas tänään iltapäivällä. Kivaa päästä taas pelaamaan parhaan kaverin kanssa. Saa nähdä onko meillä tällä kertaa taas seka joukkueet kuin viimeksi. Tai sitten pelataan miehet vastaan naiset. No sen näkee sitten. Olen kohta saanut katsottua jo melkein 20 jaksoa gintamaa. Vielä on paljon katsottavaa. Mutta tosi hyvä anime sarja. Poikaystävä fanittaa myös sitä gintamaa. Ja se on nähnyt kaikki gintama jaksot. Mäkin yritän katsoa ne kaikki.
Voisi tehdä silleen että katsoisi joka päivä vaikka kolme jaksoa gintamaa. Sitten vaan kun kerkiää. Eilenä kun jaettiin lääkkeet niin leponexia oli vielä onneksi. Ei tarvi vielä hakea.
Aamu pala on taas noin tunnin päästä. Mulla on jo kamala nälkä. Olen juonut taas kahvit aamulla. Se aina onneksi herättää mut aamulla. Keitän aina tosi vahvat kahvit. Tulee aika paljon noita puruha laitettua. Teetä kerkiän juomaan vasta klubitalon jälkeen. Kun tulen sieltä niin heti pitää alkaa keittää teetä. Eilenä join sen kolme kupillista ainakin. Onneksi mun ei vielä tarvi hakea lisää teetä kaupasta. Sitä on vielä paljon onneksi. Onneksi mulla on rahaa ostaa aina teetä. Ja kahvia. Ne ei saa ikinä loppua.
Hyvin pärjään tämän kuun loppuun saakka. Tilillä on vielä kivasti rahaa. En nyt shoppaile enempää tässä kuussa. Nyt vähän taukoa kun desuconiin upposi tosi paljon rahaa. Voisi alkaa taas vaikka säästämään. Enkä mä tarvi tällä hetkellä mitään. Laskuja varmaan tulee vielä tässä kuussa. En vaan enää muista mitä laskuja vielä tulee. Mutta pystyn silti maksamaan ne. Sain eilenä pestyä pyykkiä.
Pesukone oli vapaa aamulla. Nyt ei tarvi taas vähään aikaan pestä vaatteita. Lakanat joudun pesemään tuossa torstaina.
Olen varmaan täällä sitten tämän viikonlopun jos poikaystävä lähtee reissuun. Mun paras kaveri on täällä tämän viikon viikolopun.
On sitten seuraa. Ja samalla saa sitten levättyä niin jaksaa taas.
Elän taas päivän ja hetken kerrallaan. Huomenna taas töihin.
Hyvällä fiiliksellä menen sinne. Pitää käydä aamulla kaupassa ostamassa eväät sinne töihin. On sitten ruokaa. En vielä ihan tiedä että mitä söisi. No huomenna se selviää. Kaupassa on aika paljon kaikkea. Menee varmaas alle viisi euroa ruokiin. Viimeksi ainakin meni. Ihan hyvä mennä klubitalolle tänään niin ei tuijota ihan koko aikaa tuota tabletin ruutua. Mulle tuli eilenä pää vähän kipeäksi kun tuijotin liikaa sitä. Pääsee taas liikkumaan bussilla. Ihan hyvin noi bussi matkat menee. Onneksi saa ohjaajilta tuon bussi kortin niin ei tarvi maksaa matkoja itse. Tiedän mitä pistän päälle tänään. Laitan taas farkut ja sen punaisen hupparin. Ne on onneksi puhtaita.
Laitan sen punaisen hupparin siksi koska se lämmittää mukavasti takin alla. Sain sen eilenä pestyä. Niin otan sen käyttöön tänään.
Tuntuu hassulta laittaa pitkästä aikaan farkut taas jalkaan. Koska mä olen monta päivää pitänyt vaan olo housuja.
Sain siirrettyä eilenä koneelle noi kuvat mitkä otin desuconissa.
Tein oman kansion niille kuville. Nyt ne on muistona koneellla.
Lupasin poikaystävälle sitten näyttää niitä kuvia mitä otin sieltä. Poikaystävä haluaa nähdä ne kuvat. Aika paljon sain otettua kuvia. Ja niitä oli hauska ottaa siellä. Kysyi vaan henkilöltä jolla oli joku asu että voiko ottaa kuvan? Sitten kun on seuraava desucon taas niin pitää ottaa silloinkin paljon kuvia.
Olisipa jo kesä ja desucon. Odotan taas innolla. Mukavaa mennä kesällä sinne sitten. En ole koskaan kesällä käynyt desuconissa. Tää on sitten eka kerta tänä kesänä. Mutta hyvin on aikaa suunnitella mitä pistää päälle sinne sitten. Vähän erilaisemmat vaatteet mitä viimeksi. Kohta alan taas kuuntelemaan musaa. Tulee hyvä päivä taas tänään. Varmaan koko viikosta tulee hyvä viikko.
positiivisella asenteella ja hyvällä fiiliksellä mennään.
täytyy nyt vaan nauttia elämästä täysillä. Ja niin mä aijon tehdä.
Hyvä mieli jäi desuconin jälkeen. Ja tää fiilis kestää varmasti pitkään. Kohta on taas verikokeet. Mulla on ne varmaan ensi kuun alussa taas. Pitää siis mennä taas sinne. Mä joudun aina käymään verokokeissa joka kuukausi koska mulla on tää leponex lääkitys.
No olen tottunut. Paras kaveri menee tänään myös niihin verikokeisiin. Sen takia myös koska sillä on sama lääkitys kun mulla.
Mutta sitten kun on käynyt niissä verokokeissa niin on saanut ne taas pois alta. Sitten ei taas tarvi kuukauteen mennä.
Ohjaajat aina varaa sen ajan sinne verokokeisiin. Mä saan sitten muisti lapun milloin ne on. Ja ohjaajat muistuttaa aina aamulla siitä jos mulla on ne verikokeet. Mutta ei ole onneksi tarvinnut lisätä tätä lääkitystä. Pärjään hyvin nyt noilla lääke määrillä mitä syön.
Mutta jos olo vaikka taas huononee ja se tila pysyisi pitkään, niin silloin varmaan mulla sitten lisättäisiin noita lääkkeitä.
Mutta nyt mulla menee paremmin kuin koskaan.
Mikä on vaan hyvä asia. Varmaan jossain vaiheessa tulee taas huono kausi mutta en aijo miettiä koko asiaa.
Elän vaan nyt päivän kerrallaan. Mutta sitten piristyy vielä enemmän kun tulee kevät ja ilmat alkaa lämmetä. Kesä alkaa lähestymään.
Odotan kesää innolla. Pääsee taas poikaystävän moottoripyörän kyytiin. Ja kesällä on sitten mukavaa viettää aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa. syödään jätskiä.
Ja pääsee pitämään minihametta. Ja napa toppia. Ostan varmaan sitten kesällä tai keväällä uudet aurinkolasit. Ajattelin käydä sokoksessa katsomassa niitä. Siellä on aika hyviä aurinkolaseja.
No pitää katsoa. Bikinit aijon hankkia taas ensi kesänä.
Viime kesänä mä en oikeen löytänyt hyviä bikineitä. Jos vaikka tänä kesänä löytyisi. Mutta jos ei löydy niin ei löydy.

Mun desucon reissu ostokset :)Maanantai 18.01.2016 08:20

Hyvin meni viikonloppu :)Maanantai 18.01.2016 08:08

nyt se desucon tapahtuma on ohi. Seuravaa innolla odottaessa.
Mennään taas kesällä kaverin kanssa sinne. Sain otettua paljon kuvia sieltä taas eilenä. Tuli taas shoppailtua. Ostn taas yhden K-ON! hahmo figuurin. Sitten ostin pinssejä neljä missä on anime hahmoja. Laitoin ne pinssit tuohon mun laukkuun kiinni. Nyt se laukku näyttää tosi hienolta.
Sitten ostin yhdeltä tyypiltä muutaman gintama hahmo kuvan mitä se oli piirtänyt. Ne oli tosi hienoja. Laitoin ne tuonne mun olo huoneen seinälle näkyville. Mutta oli mukava päivä. Käytiin burger kingissä syömässä. Mä kävin nyt siellä ekaa kertaa. Oli hyvää roska ruokaa. Nyt mun roska ruoka kiintiö on ihan täynnä. Jos vielä tänään olisi joutunut syömään vielä roska ruokaa niin en olisi pystynyt. Onneksi tänään saa taas ihan normaalia ruokaa.
Sitten desuconin jälkeen käytiin arnoldtsissa syömässä creme munkit. Ja mä join teetä sen kanssa. Söin kinuski creme munkin.
Oli aivan taivaallisen makuista. En ole aikoihin käynyt arnoldsissa.
Siellä käynti kruunasi päivän ennen kun lähdettiin takaisin päin.
Ulkona oli aivan perkeleen kylmä. Mä olin pukeutunut parhaani mukaan ettei tulisi kylmä mutta kylmä tuli silti. Mun pitää vissiin mennä kauppaan taas tänään. Ja nostaa tililtä rahaa. Mä olen edelleen velkaa kaverille sen 20 euroa. Mä nostan sen tänään pankki automaatilta. Joudun mennä tuonne kylmyyteen. Ei yhtään huvittaisi. Lenkille tuskin menen tänään illalla koska siellä on niin kylmä. Taidan jättää väliin. Pyykkiä pitää taas pestä tänään aamulla. Pesen noi mun vaatteet mitä käytin viikonloppuna.
Pesukone on varmasti vapaa tänä aamuna.
Arki alkaa taas. Tänään mulla on taas toi ompelu ryhmä iltapäivällä. Animea aijon katsoa tänään. Katson varmaan taas gintamaa ainakin. Sitten jotain muuta sarjaa mikä on myös kesken.
Eilenä en jaksanut katsoa animea kun tultiin sieltä desuconista.
Mutta tänään on hyvin aikaa. Ompelu ryhmän jälkeen kerkiää katsoa muutaman jakson. Olen nyt taas innostunut katsomaan animea. Pitää nyt katsoa kun on katsomis fiilis.
rahaa mulla meni shoppailuun 135 euroa. Figuureihin meni se 90 euroa. Sitten kun seuraava desucon tapahtuma tulee niin aijon ottaa vähän enemmän shoppailu rahaa mitä nyt tällä kertaa.
Vähintään varmaan se 200 euroa. Pitää alkaa siis pikku hiljaa säästämään. Mä voisin tehdä silleen, että nyt joka kuukausi nostan sen 50 euroa vaikka tililtä, niin sitten ensi kesänä mulla on se 200 euroa ainakin. Taidan tehdä silleen. Laitan ne rahat johkin säästöön. Enkä sitten koske niihin. Tuhlaan ne sitten seuraavassa desucon tapahtumassa. Tiedän jo suunnilleen miten pukeudun sinne ensi kerralla. mihihameen ajattelin laittaa sinne päälle ja ehkä napa topin.
Tai sitten se koulutyttö asu. Yhtenä päivänä mä aijon laittaa tuon mun kissa hupparin. Minkä ostin desuconista silloin lauantaina.
Tietysti riippuu millainen keli on sitten kesällä. Siellä desuconissa. Toivottavasti on ihana ilma siellä. Aurinko paistaisi.
Ja olisi paljon vähän enemmän lämmintä mitä tällä reissulla.
Nukuin tosi hyvin viime yön. Ja jaksoin herätä tänä aamuna seitsemältä. Keitin taas aamu kahvit. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis.
Tästä tulee varmasti mukava viikko. Huomenna olen menossa taas aamulla klubitalolle. Pääsee taas matkustamaan bussilla.
Onneksi noi desucon reissu bussi matkat meni hyvin. Ei onneksi alkanut ahdistamaan bussissa. Ja onneksi kaveri oli mukana.
Tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. Mulla pitäisi riittää toi leponex lääke vielä tälle viikolle. No sen sitten näkee kun jakaa ne lääkkeet. Tabletti on taas latautumassa pikku hiljaa. Annan sen ladata tämän aamun ajan niin pystyy myöhemmin katsomaan sillä.
Ehkä katson myös tänään tuota gossip girl sarjaa netflixistä.
Olen edelleen ekassa kaudessa. Salkkarit tulee taas tänään. Pitää katsoa parhaan kaverin kanssa illalla. Tänään joudun katsomaan lemmen viemää sarjaa yksin koska kaverilla on muita juttuja illalla.
Nyt kerkiää juomaan taas teetä tänä aamuna.
Eikä ole mikään kiire. ihanaa. Voi vaan nyt rauhassa olla. Aijon ottaa mahdollisimman rennosti tämän päivän. Mulla on vaan tänään kaupassa käynti ja ompelu ryhmä. Sitten niiden jälkeen voi ottaa rennosti. Nyt ajattelin etten shoppaile enempää tässä kuussa. Rahaa saa mennä nyt vaan ruokaan ja laskuihin. Katsoo sitten jos shoppailee ensi kuussa taas jotain kivaa.
psykologi mulla on taas tämän kuun lopulla. 29 päivä. aamulla muistaakseen. Pääsee sinne taas juttelemaan.
Mun parhaalla kaverilla on tänään psykologilla käynti. Meillä on sama psykologi. No onneksi mä käyn vaan kerran kuussa siellä. Ei ole tarvinut onneksi useammin käydä siellä. Yleensä puhutaan siitä miten on mennyt ja miten on voinut viime aikoina.
Ja se keskustelu on aina kestänyt sen puoli tuntia vaan.
Aamulla on aina hyvä mennä sinne niin saa sen pois alta.
Sitten ei tarvi taas kuukauteen mennä.
Ei tullut huonoa oloa eilenä onneksi. Mulla oli eilenäkin se rauhottava mukana. Pitää viedä se takaisin ohjaajalle kun menen kohta aamupalalle. Aamupala on taas tuossa puolen tunnin päästä. Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä. Syön ruisleipää taas.
Kohta alan taas tiskaamaan. Niin kuin joka aamu. Aamupalan jälkeen menen katsomaan tuota pesukonetta onko se vapaana.
sänky pitää myös pedata. Otin eilenä pankkikortin mukaan kun mentiin lahteen. Maksoin sillä noi ruoat. Pankki kortti ei onneksi hävinnyt. Pelkäsin että se häviää. Burger kingissä se ateria maksoi vaan vähän yli 6 euroa. Ja mahan sai täyteen sillä aterialla
Pitää joskus mennä uudestaan syömään sinne.
Kaverin kanssa taas. Suunniteltiin kaverin kanssa shoppailu reissua taas lahteen. Jos vaikka tänä keväänä mentäisiin taas. Kunhan raha tilanne taas sallii. Että voi shoppailla.
Ensi kuussa aijon ostaa sen seksiasun. Sen punaisen värisen.
Se on mun yksi ostos minkä aijon ostaa ensi kuussa.
Katsoo jos shoppailee vielä jotain muuta sen asun lisäksi.
Jos kävisi taas vaikka seppälässä. Sieltä voisi löytyä jotain kivaa.
Aijon ensi kuussa käydä siellä. Mutta. Jos nyt alkaisi tiskaamaan vaikka. Ja tottakai musiikkia soimaan. Tulee hyvä fiilis. Tästä on tulossa mukava päivä vaikka ulkona on kylmä.
hyvällä fiiliksellä mennään tämä päivä. Varmaan juon taas aika paljon teetä tänään. Kun eilenä mä kerkesin juomaan vaan pari kuppia. Tänään menee varmaan se kolme kupillista.
En yhtään ihmettele. Pakko juoda jotain lämmintä kun on niin kylmä. Teetä mulla on onneksi vielä niin sitä ei ainakaan tarvi vielä hakea kaupasta. Ja kahvia on myös yksi paketti.
Teetä ja kahvia pitää olla aina. Ne ei saa koskaan loppua.
Onneksi kauppaan ei ole pitkä matka.
Ja että on sitä rahaa ostaa niitä aina.

Tänään taas desuconiin ^^Sunnuntai 17.01.2016 08:25

Eilenä oli mukava päivä kaverin kanssa. Ja desuconissa oli mukavaa. Otin tosi paljon kuvia noista cosplay asuista kun jotkut oli pukeutunut. Kysyin aina että voiko ottaa kuvan? Shoppailtua tuli paljon. Mulla meni se sata euroa ainakin. Mä löysin sephiroth pehmo lelun mikä maksoi kymmenen euroa. Oli hieno löytö. Sitten ostin K-on! animen ritsu hahmo figuurin. Ja poikaystävälle ostin tuliaiseksi myös k-on! hahmo figuurin. Oli kalliita figuureja. Maksoi 30 kappale. Mulla meni niihin 60 euroa. Sitten löysin vielä itselle kissa hupparin missä on korvat.
Se oli hieno huppari. Se on pinkin ja mustan värinen. Löytyi s koko vielä. Meni hyvin mun päälle. Mennään tänään taas kaverin kanssa desuconiin pyörimään. Käydään ensin syömässä jossain ennen kun mennään taas sinne. Tänään aijon laittaa pitkän talvitakin päälle. Huomasin eilenä että siellä oli vähän kylmä. Aijon ottaa kuvia taas siellä desuconissa. Sitten siirrän ne kuvat koneelle jossain vaiheessa.
Ei tullut onneksi huono oloa koko päivänä. Oli vaan mahtava päivä eilenä. Kaverin kanssa suunniteltiin että mennään kesälläkin taas desuconiin. Mun kaverikin on nyt innostunut animesta ja mangasta.
Olen tartuttanut sen siihen. Sitten kesällä kun mennään taas desuconiin niin pitää ottaa vähän enemmän shoppailu rahaa mukaan.
Mä olisin halunnut ostaa kaiken sieltä eilenä. Nyt täytyy alkaa pikku hiljaa säästämään sinne reissuun taas rahaa.
Käytiin eilenä hesessä syömässä. Syotiin molemmat kerros ateriat.
Jaksoin syödä koko annoksen. Maha tuli täyteen. Oli tosi hyvää kun ei ollut aikoihin syönyt hese ruokaa. Käytiin myös pyörähtämässä suomalaisessa kirjakaupassakin. Mentiin katsomaan noita aikuisten värityskirjoja. Sinne oli tullut tosi paljon uusia. Olisin halunnut kovasti ostaa uuden. Mutta en ostanut. Pitäisi taas alkaa värittämään pitkästä aikaan. En ole varmaan nyt kuukauteen värittänyt. Kyllä mä innostun siitäkin sitten jossain vaiheessa.
Skypetin eilenä illalla taas poikaystävän kanssa. Kerroin sille kaiken desucon päivästä. Tänään taas skypetellään illalla.
Katsoin taas vähän gntama animea eilenä. Ja onnistuin nukahtamaan taas sohvalle. heräsin siinä yhdentoista aikaan illalla ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. Nukuin sikeästi viime yön.
Nyt taas jaksaa mennä desuconiin tänään. Tulee mukava päivä taas tänään. Eilinen päivä meni tosi äkkiä. Ja niin varmaan tämäkin päivä menee nopeasti. Huomenna alkaa taas arki.
Aamupala on taas tuossa yhdeksän aikaan. Vielä tunti. Alkaa pikku hiljaa olla taas nälkä. Syön tuhdin aamupalan niin ei tule sitten hirveän nopeasti nälkä taas. Vesipullo pitää taas ottaa mukaan.
Siellä desuconissa oli myös onneksi juoma pisteitä mistä pystyi juomaan vettä. Otan silti vesipullon mukaan taas.
Siellä tulee helposti jano kun siellä on niin paljon ihmisiä ja aika lämmin. Otan rauhottavan mukaan taas tänään varmuuden vuoksi.
Uskon ettei tänäänkään tulee varmaan huonoa oloa mutta ei sitä koskaan tiedä. Se on hyvä olla mukana.
Mulla on nyt monta anime sarjaa taas listalla mitkä pitäisi katsoa.
Katsominen ei ainakaan lopu heti kesken. Ja uusia sarjoja tulee vaan. Gintama anime ei ainakaan lopu heti kesken. Siitä sarjasta on tullut satoja jaksoja ja mä olen vasta kerennyt katsomaan 14 jaksoa sitä. Poikaystävä on nähnyt kaikki gintama anime jaksot.
Mutta se on hyvä anime sarja. Siellä desuconissa oli myös aika paljon mangaa myynnissä. Niitä en ostanut yhtään.
Puolenkuun pelit liikkeessä pitäisi käydä taas. En ole aikoihin käynyt siellä. Voisi mennä katsomaan niitä manga kirjoja mitä siellä on. Ja ehkä ostaakin niitä. Jos löytyy joku mielenkiintoinen sarja.
En ole nyt pitkään aikaan ostellut mitään manga kirjoja. Niitä voisi kyllä ostella taas. Alkaa taas keräämään niitä.
Mulla löytyy vielä paljon tilaa monelle manga kirjalle. Nykyään mä luen mangaa tuolla mun tabletilla joskus.
Heti kun tultiin lahdesta niin oli pakko päästä suihkuun ja teen keittoon. Käytiin kaverin kanssa sinuhe kahvilassa juomassa kahvia ja teetä. Ennen kun tultiin bussilla takaisin. Mä join teetä ja söin pullan. Kaveri joi kahvia. Siellä kahvilassa oli aika rauhallista onneksi. Kulutettiin siellä aikaa kun odoteltiin bussia.
Nyt on taas bussirahat valmiina kun mennään desuconiin tänään taas. Otan varmaan nyt pankki kortin mukaan.
Eilenä mulla oli vaan käteistä. Taidan ottaa nyt kortin mukaan. Maksan sillä noi ruoat. eilenä oli jotain 20 astetta pakkasta. Varmaan tänäänkin on aika kylmä ilma tiedossa. Laitan sen pitkän talvitakin ja toppahousut. Hattu, hanskat, kaulahuivi.
Niillä tarkenee sitten ulkona. Kohta pitää alkaa taas tiskaamaan.
ja sänky pedata. Musiikkia aijon kohta kuunnella taas.
Join taas aamukahvit. Teetä en varmaan aijo nyt juoda aamulla.
Juon sitten desuconin jälkeen. Ajattelin sitten kesällä kun on taas desucon, niin laitan tuon kissa hupparin. Ja toisena päivänä varmaan sen koulutyttö asun. Asut melkein suunniteltu sinne.
Onhan tässä vielä monta kuukautta aikaa suunnitella.
Pitää sitten taas katsoa noi liput koska ne tulee sitten myyntiin. Kaveri lupasi taas hommata ne. Ja tulostaa ne. Sillä on onneksi tulostin. Maksan sille sitten takaisin siitä lipusta niin kuin tälläkin kertaa. Laitoin tuon mun ritsu figuurin tuohon mun tv taso pöydälle sephiroth figuurin viereen. Ja sephiroth pehmolelu meni tuonne mun sohvalle koristeeksi. Aijon hankkia noi kaikki k-on! hahmo figuurit.
Tilaan ne netistä. Ja tiedän mihin laitan ne sitten. Tuohon samalle tv tasolle. Tilaa löytyy vielä. Telkkarin viereen. En oikeen löytänyt sieltä mitään hienoa anime julistetta. Siellä ei oikeen ollut.
Katsoo jos kesällä sitten löytyisi desuconissa.
Siellä oli myös hienoja anime mukeja missä oli joku animehahmo.
semmoisen olisin myös halunnut. Mutta toi mun sata euroa meni aika äkkiä. Kivat kantamukset kyllä oli kun tultiin sieltä. sephiroth pehmolelu mahtui mun laukkuun onneksi.
Oltiin jotain ennen viittä takaisin eilen illalla. Kerrottiin ohjaajalle miten se reissu meni. Ja sanottiin että mennään uudestaan tänään sinne. Nyt oli vähän erilaisempi viikonloppu mitä yleensä.
Olen aina silloin lomilla tai jotain. Poikaystävän kanssa ollaan soiteltu ja skypetelty. Nähdään taas poikaystävän kanssa ensi viikon viikonloppuna. Odotan innolla. Mukavaa aina nähdä toista pitkän ajan jälkeen. Ikävä on kova. Mutta onneksi löysin poikaystävällekkin jotain sieltä desuconista. Sanoin sille että en kerro mikä se on. Se on yllätys sille. Varmasti tykkää siitä figuurista.
Mutta. Tästä tulee taas aika mukava päivä. Täytyy vielä nauttia tästä päivästä desucon päivästä. Seuraava desucon tapahtuma on sitten kesällä. Sitä sitten odotellessa.

Desucon! :)Lauantai 16.01.2016 07:55

Nyt se päivä vihdoin koitti. Desuconiin! Kaverin kanssa lähdemme yhdentoista bussilla lahtea kohti. Tulee upea päivä. Olen ihan fiiliksissä.
Kamera on latautumassa että saa otettua paljon kuvia.
Tiedän mitä laitan päälle niin tarkenee tuolla ulkona. Pitää syödä hyvä aamupala ettei tule nopeasti taas nälkä. Aijon olla koneella siihen asti kun me lähdetään. Tullaa illalla takaisin mutta aikaa me ei vielä tiedetä.
Mennään varmaan heseen syömään tänään.
Onneksi noi hese ateriat maksaa sen alle 10 euroa vaan. Sillä ruoalla saa mahan täyteen. Bussi matka rahat on valmiina.
Aijon shoppailla siellä sitten. Budjetti on ainakin sata euroa tai vähän yli. Pitää ottaa joku iso muovi kassi mukaan mihin mahtuu sitten noi mun ostokset jos laukussa ei riitä tila.
eilenä oli ihanan rento päivä. Naisten ryhmässä käytiin kahvilassa juomassa kaakaot. Kävin lounaan jälkeen taas tokmannilla. Ostin sitruuna mehu kivennäisvettä ja kulta katriina kahvia.
Eilenä söi suklaata. Ja katsoin ainakin pari tuntia Gintama animea.
Ja vähän gossip girl sarjaa katsoin myös.
Eilenä kaveri oli taas mun luona kylässä katsomassa lemmen viemää. juotiin teetä ja juteltiin samalla. Skypetin sitten poikaystävän kanssa vielä. Loppu ilta meni salkkareita katsoessa. Salkkareiden jälkeen katsoin tabletilla hetken animea ennen kun menin nukkumaan. Menin tuossa vähän ennen yhdeksää nukkumaan. Nukuin hyvin viime yön. Nyt jaksaa tämän päivän sitten desuconissa. Pitää kaverin kanssa käydä jossain kahvilla sitten jossain vaiheessa. Varmaan desuconin jälkeen käydään jossain kahvilla. Saadaan vähän energiaa. Ajattelin varmaan juoda kahvia. On ainakin hereillä kun juo sen. On sitten taas virtaa liikkua.
voisi samalla syödä jonkun leivoksen. Saa siitäkin vähän sokeria.
Kyllä me kaverin kanssa jaksetaan tämä päivä. Aijon silti ottaa rauhottavia mukaan varmuuden vuoksi jos siellä iskee huono olo tai ahidistus. Mutta tuskin huonoa oloa tulee kun olen aivan innoissani sen koko päivän. Puhelin pitää ladata tässä aamulla ennen kun lähtee. On sitten täysi akku. Ja silläkin pystyy ottamaan sitten kuvia myös. aamupala meillä on vasta tuossa yhdeksältä. Aijon syödä ruisleipää. Pitää sitten siinä samalla pyytää noi rauhottavat ohjaajalta ettei unohdu. Laukun voisi laittaa pikku hiljaa valmiiksi. Ai niin vesipullo pitää ottaa mukaan jos siellä iskee kamala jano.
Se on hyvä olla mukana. Me kävellään sinne sibeliustalolle.
Ei ole onneksi kamalan pitkä matka sinne.
Näyttäisi että tänään on aika hyvä keli. Ei ole onneksi tyyliin 20 astetta pakkasta. Nyt on vissiin vähän yli 10 astetta pakkasta. Sopivasti. Eikä mulle tule onneksi kylmä kun puen lämpöisesti päälle.
Tarkenee bussi pysäkillä. vähän yli kolme tuntia lähtöön.
Join taas äsken aamukahvit. Todella vahvat kahvit. Nyt on hyvä ja pirteä fiilis. Olen ainakin hereillä. Laitan noi mun valitsemat vaatteet sitten päälle ennen lähtöä. Nyt tämän aamun olen mun olo asussa.
Teetä en viitsi juoda tässä aamulla koska mulle tulee varmasti hätä kun ollaan bussissa. Parempi etten juo.
Kohta voisi laittaa taas musaa soimaan. Tästä tulee mahtava päivä.
fiiliksellä mennään. Kohta voisi taas tiskata.
Sänkykin pitää pedata. On sitten vähän siistiä kun palaa illalla takaisin. Aijon syödä loput suklaat illalla. Mulla on vielä vähän jäljellä pandan valkosuklaata. Syon sen loppuun tänään.
Sitten kun tullaan takaisin illalla niin lupasin poikaystävän kanssa vielä skypettää. Jos olen vaan vielä hereillä. Mutta jos mua alkaa nukuttamaan niin menen sitten heti nukkumaan. Melkein nukahdin taas eilen illalla sohvalle. Jaksoin kömpiä sänkyyn onneksi.
ehkä aijon katsoa taas illalla animea. Jos vaan jaksan. Ai niin mun pitää vaihtaa mun puhelimen soitto ääni. aijon laittaa soitto ääneksi Ginatama animen alku tunnarin. Laitan sen kun kerkiän.
aijon alkaa nyt latamaan animea koneelle. En ole nyt vuosiin ladannut mitään animea koneelle. Nyt aijon taas ladata. Mä haluan kaikki mun lempi animet koneelle. Ne mitkä mahtuu.
Olen nyt vaan katsonut anime ultimassa animea. Sieltä on aina ollut helppo katsoa kaikki sarjat. Aijon kyllä katsoa edelleen sieltä animea. Kaikki ne mitä en ole vielä nähnyt.
uusi animelehti tulee taas ensi kuussa. Odotan innolla. Animelehti saisi tulla joka kuukausi. Eikä muutaman kuukauden välein. Mulla on jo iso pino noita animelehtiä. Ne kaikki on hienosti yhdessä kasassa tuolla mun hyllyssä. En aijo koskaan heittää niitä pois. Niitä on aina välillä kiva selailla. Mun pitäisi uudestaan selata ne kaikki läpi koska sieltä voi löytyä manga sarjoja mitä ei ole ennen lukenut.
Löydän ne kaikki sitten tuolla mun tabletilla ja aijon lukea ne tabletilla. En ole nyt pitkään aikaan lukenut mitään mangaa.
Pitäisi kyllä alkaa taas lukemaan. Animea olen nyt katsonut enemmän. Olisi hienoa päästä tänäkin kesänä desuconiin.
Pitää kysyä taas kaverilta mennäänkö. Jos me mennään niin aijon hankkia koulutyttö asun. riippuu tietysti millainen ilma siellä on.
että tarkeneekö sillä asulla sitten siellä.
Kesään on vielä pitkä aika. Tässä on koko kevät aikaa suunnitella asua sinne sitten. Tilaan sen netistä.
Onneksi mun kokoja löytyy. Ja eikä se asu ole sitten onneksi kamalan kallis. Hyvin saa sen ostettua. Ei mene kauheasti rahaa.
Olen aina haaveillut olla jossain koulutyttö asussa desuconissa.
sen asun lisäksi ajattelin laittaa noi mun pitkät mustat mokka saappaat. Ne sopii hyvin siihen asuun. Toivottavasti en nyt vaan lihoa kauheasti kevään aikana. Nyt mikä paino on tällä hetkellä niin toivon että pysyy vaan aina samana. No en mä varmaan kauheasti liho koska mä liikun tosi paljon viikolla. Ja herkuttelen vaan viikonloppuisin. Uskon että paino pysyy nyt koko ajan samana.
Nyt mä aloin syömään suklaata tässä samalla kun kirjoitan.
Alkaa vaan olla taas nälkä. No nyt voi onneksi syödä suklaata kun on vikonloppu. Ja roska ruokaa pääsee syömään tänään. En ole aikoihin syönyt missään hesessä roska ruokaa.
Ihanaa kyllä päästä taas syömään. eikä se haittaa koska mä käyn harvoin syömässä missään hesessä roska ruokaa. Ja mä saan sen varmaan kulutettua tämän päivän aikana kun me liikutaan paljon.
Ainakin siitä annoksesta saa paljon energiaa.
Se on se tärkein. Jaksaa sitten. Aijon kyllä nauttia siitä ateriasta.
Syon sen rauhassa koska meillä ei ole mikään kiire.
koko päivä aikaa. Bussit menee vissiin tunnin välein. Koska on viikonloppu. Arkena ne menee aina puolen tunnin välein.
Kyllä me päästään kaverin kanssa bussilla takaisin.
Saa vaan nähdä onko se bussi kamalan täynnä. Kyllä me selvitään.
Onneksi kaveri on mukana. Jutellaan niitä näitä bussissa niin ei tule huonoa oloa. Pitää sitten katsoa jaksetaanko huomennakin mennä desuconiin. Toivon että mentäisiin. Väsytti tai ei.
Mutta katsotaan.

Desuconiin huomenna! :)Perjantai 15.01.2016 08:09

Huomenna desuconiin :) Lähetään kaverin kanssa liikenteeseen tuossa yhdentoista jälkeen. Bussi lähtee vähän yli yksitoista. Ollaan kahdentoista aikaan lahdessa. Mennään ensin syömään heseen ennen kun mennään sibeliustalolle. Jaksetaan liikkua siellä kun ollaan syöty hyvin ja voitaisiin käydä vaikka kahvillakin jossakin. Jos tuntuu siltä että tarvii. Rahat on nostettu tililtä. Nostin eilenä vielä 40 euroa tililtä niin mulla on noin 200 euroa Tuonne desucon reissuun. Hyvin riittää. Saa hyvin maksettua bussi matkat ja ruoat. Ja se tärkein. Pystyy shoppailemaan siellä anime manga krääsää.
Katson jos siellä myydään hienoja julisteita tai figuureja.
No sen näkee sitten huomenna mitä siellä myydään. Jotain aijon silti ostaa. Tulee todella mukava viikonloppu. Nyt kun odottaa tuota tapahtumaa niin aika kuluu todella hitaasti. Olen aivan fiiliksissä.
Vaatteet on valmiina mitä pistän päälle. Pitää myös pukeutua lämpöisesti koska siellä on kylmä ulkona. Onneksi viikonloppuna on vaan jotain vähän yli 10 astetta pakkasta. Eikä silleen 20.
Tänään on vaan ohjelmassa naisten ryhmä aamulla. Eikä mitään muuta.
Ajattelin tänään katsoa gintama animea ja gossip girl sarjaa tabletilla.
Illalla taas kaveri tulee mun luo katsomaan lemmen viemää. Eilenä olin sen luona katsomassa lemmen viemää. En jaksanut lähteä lenkille. Ei huvittanut. En varmaan tänäänkään jaksa lähteä. Otan nyt rennosti. Lepään tämän päivän niin jaksaa huomenna desuconissa. Kävin kaupassa eilenä niin tänään ei tarvi mennä.
Onneksi tänään on vähän rennompi päivä taas. Ostin kaupasta eilenä taas kasan suklaata. Syon sitä tänään. Nyt saa taas herkutella kun on viikonloppu. Eilenä mä jaksoin pestä lakanat. Sain jopa pestyä noi mun tyynyt ja peitonkin. Nyt nekin on taas puhtaat. En ole aikoihin pessyt niitä. Onneksi kone oli koko päivän vapaana niin sain kaiken pestyä. Nyt kämppäkin on taas siisti. Kun sain eilenä siivottua. Siivoukset meni onneksi läpi. ohjaaja oli aika rento kun se kävi katsomassa noi siivoukset. Meillä on aina silleen että torstaina on siivous päivä, niin ohjaajat käy aina sitten tarkistamassa. Välillä menee läpi välillä ei. Jotain täytyy välillä tehdä aina uudestaan. Se on ihan hyvä että meillä on aina torstaisin siivouspäivä. Saa hyvin siivottua kerralla ja sitten on taas siistiä.
Mä yritän joskus pitää tätä kämppää järjestyksessä.
Mä tiskaan aina joka päivä. Mulla aina kertyy puuro lautasia ja mukeja. En tykkää yhtään jos ne on likaisia niin mä aina tiskaan ne.
Se on ihan hyvä tiskata aamuisin niin ei sitten jää.
kuulin että naisten ryhmässä mennään vissiin lenkille tai jonnekkin kahville. No se selviää tässä aamulla. Näen vielä parasta kaveria ennen kun se lähtee lomille. Olin eilen illalla taas sen luona.
salkkarit jäi aika jännään kohtaa eilenä. Tänään pitää taas katsoa illalla. Katselin taas eilenä gossip girl sarjaa. Mä olen ihan koukussa siihen. Muistan kun se sarja alkoi silloin vuosia sitten telkasta. Niin en ollu yhtään kiinnostunut koko sarjasta.
en olisi uskonut että jään tuohon sarjaan jotenkin koukkuun.
Se oli netflixissä. Ja mä aloin vaan katsomaan.
En ole vielä saanut ekaa kautta katsottua loppuun.
ensisilmäyksellä sarjaa pitäisi katsoa myös. Sitä on ainakin vielä kahdeksan kautta katsomatta. Ei sekään lopu ihan heti kesken.
Mutta. animea pitää katsoa taas tänään. Nyt mulla on Gintama anime katsomis fiilis. Olen katsonut vasta sitä kuusi jaksoa.
Ja vielä on paljon jaksoja jäljellä. Poikaystävä on nähnyt kaikki Gintama anime jaksot. Ja sillä on koneella ne kaikki.
Mä katson nyt tuota gintamaa anime ultima sivulta.
Kohta pitää taas kuunnella musaa. Tulee vielä parempi fiilis. Huomista odotellessa. Kyllä tää päivä jotenkin kuuluu. Mutta onneksi huominen tulee. skypetän taas poikaystävän kanssa illalla.
joudun katsomaan salkkarit yksin tänään. Menen ajoissa nukkumaan tänään. Aijon herätä huomenna taas seitsemältä. Niin kuin tänäänkin. Kerkiää kirjoittaa blogin aamulla ja syödä.
Juoda aamukahvit. Join taas hetki sitten kahvia.
Teetä aijon juoda vasta lounaan jälkeen. Onneksi mun tilille jäi kivasti rahaa vielä. Hyvin selviää tämän kuun loppuun asti.
Ei mitään hätää. Ja nyt on hyvä että saan kelalta rahaa taas seuraavat kaksi vuotta eteenpäin. Kahden vuoden päästä pitää taas täyttää kelan paperit että saa rahaa taas. Ja siihen kuuluu myös tuo lääkärin lausunto. Nyt ei tarvi huolehtia raha asioista pariin vuoteen.
Se on hyvä että me skitsofreenikot saadaan rahaa. Kun me ei pystytä käymään töissä tai koulua. Tietysti jotkut pystyy mutta ei ihan kaikki. Mä olen siitä tyytyväinen että käyn töissä kerran viikossa. sekin on askel eteenpäin. Ja että olen alkanut käymään tuolla klubitalolla. Näkee vähän ihmisiä. Ja muuten mun päivät kuluu noissa ryhmissä mitä mulla on viikolla. vietän kavereiden kanssa aikaa ja on harrastuksia. Sen voin sanoa että mun elämä ei ole tylsää. vaan aivan ihanaa. Mä nautin elämästä tällä hetkellä.
Elämän pienistä iloista. Mä osaan välillä pysähtyä ja miettiä asioita.
Ja jos tulee jotain niin kysyn aina neuvoa.
Elämä on ihanaa. Ja sekin on hyvä että olen tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Ei ole ollut mitään ongelmia syömisen kanssakaan.
Syon aina mahan täyteen ja sallin aina herkutella viikonloppuisin.
Nyt on ihanaa kun voi syödä taas suklaata tänään. Ostin kinder bueno suklaata ja valkoista pandan suklaata. Nyt mun teki mieli valkoista suklaata. Tuli jouluna syötyä ihan tarpeeksi tavallista suklaata. Ostin sprite limsaa. pikku pullon. Juon sen varmaan tänään tuossa illalla. Ajattelin olla koneella samalla kun katson salkkarit. Mä laitan tuon mun läppärin olohuoneen pöydälle.
Mä olen aina olohuoneessa kun skypetän poikaystävän kanssa. Mutta kun kirjoitan aina blogia niin olen keittiössä.
kanniskelen ympäri kämppää tätä mun kannettavaa.
Aamupala on taas noin puolen tunnin päästä. Alkaa olla nälkä taas. Ja aamulääkkeet pitää ottaa. Eilenä mulla oli leipomisryhmä niin en mennyt toiminta tunnille. tein kookos muffinseja. Tuli tosi hyviä. Niitä sitten syötiin iltapalalla. Ne oli helppo tehdä. Kaikki aineet vaan sekaisin. Siinä meni vaan puolituntia.
Mulla oli puoli kahdelta eilenä se leipomisryhmä. Se ryhmä on harvoin. Mutta olen siinäkin ryhmässä. Tykkään siitä ryhmästä. Se on ihan kiva aina leipoa jotain. Ja oppii samalla aina uutta mitä ei ole ennen tehnyt. Odotan innolla ensi kuuta. Silloin ajattelin ostaa sen seuraavan seksiasun. Tiedän minkä aijon ostaa. Toivon vaan että pystyn tilaamaan sen ettei se asu ole vielä loppu.
se maksoi vaan 35 euroa. Ja mun koko löytyi onneksi. Aijon tilata sen silleen että se tulee postiin. Maksan ja haen sen sieltä.
Tykkään enemmän siitä tavasta hankkia ja ostaa netistä. En halua laittaa mitään mun pankkikortin tietoja nettiin.
Se on musta kivempi kun menee postiin. Maksaa ja hakee.
Voisi alkaa taas säästämään. Siihen uuteen Guess laukkuun. Minkä aijon ostaa tämän vuoden puolella. Se on päätetty.

Tosi hyvä fiilis! :)Torstai 14.01.2016 07:33

jee. Desucon on viikonloppuna! Mennään kaverin kanssa vasta lauantaina sinne ja sunnuntaina. Huomenna me ei vielä mennä.
suunniteltiin että käydään hesessä syömässä ennen kun mennään sinne. Nostin eilenä pankki automaatilta 140 euroa. Aijon ehkä nostaa vielä 40 euroa lisää. Sitten mulla olisi 180 euroa. Sillä summalla selviää hyvin viikonlopusta. Otan nyt noin paljon rahaa sinne koska haluan päästä ostamaan kaikkea anime krääsää mitä ei myydä missään muualla. Sen takia piti varata noin paljon rahaa. Ja hyvin saa bussi matkat maksettua ja ruoat ostettua. Ei mitään ongelmaa. Lupasin poikaystävälle ostaa sieltä tuliaisia.
Mä ja kaveri ollaan ihan fiiliksessä viikonlopusta.
Hyvä että saatiin liput sinne ajoissa. Mennään varmaan kesälläkin sinne desuconiin. Silloin ajattelin pukeutua ehkä koulu tyttö asuun. Riippuu millainen ilma on vaan silloin kesällä. Ja sinne on vielä monta kuukautta. Hyvin on aikaa miettiä mitä pistää sinnekkin päälle.
En ole katsonut nyt mitään animea viime aikoina. Enkä eilenä kerennyt tabletilla katsoa mitään. Tänään ajattelin varmaan katsoa gossip girl sarjaa. Eilenä oli ihan mukava päivä töissä. Ostin sinne evääksi kana nuudeli ruukun ja tuoremehua. Ihan hyvä ateria oli.
Sanoin niille ohjaajille siellä että otan tästä lähtien omat eväät mukaan sinne. Mulla tuli huono olo aamulla töissä. Mä aloin itkemään. Oli jotenkin tunteet pinnassa. Muut työn tekijät tsemppasi mua että kyllä se siitä. Sitten kun sain itkettyä niin olo oli sen jälkeen vähän helpompi ja loppu työ päivä meni hyvin.
Meinasin ottaa sen rauhottavan. Mutta en ottanutkaan. Olen ylpeä itsestäni. Noita tilanteita on hyvä aina harjoitella että ei välttämättä tarvi rauhottavaa. Mä selvisin tuosta tilanteesta.
Meillä ei ollut naisten kuntosali tuntia eilenä. Ohjaaja oli näköjään kipeä. Joten me mentiin kaverin kanssa illalla lenkille salin sijasta.
Oli vähän viileää illalla kun käveltiin. Mutta teki tosi hyvää.
Sen jälkeen menin suihkuun ja kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Menen tänäänkin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Laitoin eilenäkin poikaystävälle viestiä että tulen skypeen illalla. Tänään taas skypetellään. Eilenä illalla olin taas parhaan kaverin luona viettämässä iltaa. Katsottiin taas salkkarit ja poliisit.
Menin sitten yhdekäsltä nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yön. Muutenkin on hyvä olo tällä hetkellä. Ei ole kireää oloa vaan nyt on hyvä fiilis. Kohta on viikonloppu taas. Täytyy nyt vähän fiilistellä.
Kohta voisi kuunnella musiikkia taas. On kivempi siivota. Meillä on siivous päivä taas tänään. Alan siivoamaan kun olen kirjoittanut eka blogin. Aijon mennä tänään illalla taas lenkille päivällisen jälkeen. Pakko päästä ulkoilemaan koska tuolla on jotenkin ihanan raikas ilma. Ja mukavaa kun on lunta. Mukavampi lenkkeillä. Huomenna aijon syödä taas suklaata kun on perjantai.
Ja viikonloppuna tulee myös herkuteltua kun syödään kaverin kanssa roska ruokaa. Ihan mukavaa syödä taas roska ruokaa pitkästä aikaan. En ole aikoihin ollut hesessä syömässä.
Nyt on kyllä mukavaa mennä pitkästä aikaan mennä syömään sinne. Maha tulee täyteen niin jaksetaan liikkua desuconissa. Ja se on parasta että meillä ei ole mikään kiire kun ollaan siellä.
Pyöritään siellä ja ihmetellään. Viimeistään illalla tullaan bussilla takaisin sieltä. Pitää vaan sanoa ohjaajille että tullaan illalla sitten takaisin. Mun mikro toimii taas. Nyt kun käytin sitä niin ihan hyvin toimi taas. No hyvä että se on hengissä taas. Ei tarvi ihan heti ostaa uutta mikroa. Nyt kerkiää juomaan teetä tässä aamulla.
Eilenä kerkesin juomaan kun tulin töistä.
Löysin taas yhden sivun missä myydään kaikenlaisia seksiasuja.
sen niminen sivusto kun pikkutuhma.com
Siellä oli aivan ihania asuja. Ajattelin ostaa nyt sieltä sivulta jonkin asun. Siellä oli yksi kiva asu mikä maksoi vaan 35 euroa. Ja mun koko löytyi. Näytin poikaystävällekkin sen asun eilenä niin sekin tykkäsi siitä. Aijon sen varmaan sitten osta ellen löydä jotain muuta kivaa. Onneksi noi seksiasut ei ole kamalan kalliita. Tietysti jotkut asut on kalliita. Mutta tuolla oli aika halpaa. Ihan hyvä vaan niin pystyy ostamaan. Nyt haluan muun värisen asun kun mustan. Punainen väri olisi kiva vaihteeksi. Siinä asussa on punaista minkä ajattelin ostaa. Meinasin eilenä tilata sen asun mutta sain hillittyä shoppailu himoni. Nyt pitää eka katsoa paljon mulla menee rahaa siellä desuconissa. Se on nyt se tärkein asia tällä hetkellä.
Aijon varmaan ensi kuussa sitten viimeistään ostaa sen asun tai tämän kuun lopulla. Riippuu ihan raha tilanteestakin.
Tilille jäi vielä aika kivasti rahaa kun nostin sen 140 euroa. Hyvin selviän tämän kuun loppuun asti. Ja tässä kuussa tulee vielä onneksi se sata euroa niin pystyn maksamaan taas yhden laskun.
Ja loput laskut. Mutta ehkä alan sitten taas vähän säästämään tuon desucon reissun jälkeen. Pitää alkaa säästämään rahaa siihen uuteen Guess laukkuun. Heräsin tänään puolituntia aikaisemmin kuin yleensä. Mua ei vaan enää väsyttänyt joten aloin vaan keittämään aamukahvit ja kirjoittamaan blogia.
Aamupala on vasta tuossa vähän yli tunnin päästä. Kerkiän varmaan ihan hyvin siivoamaan ennen sitä.
Ei ole nyt kauheasti siivottavaa. Siivosin osan jo eilenä.
Kohta alan taas tiskaamaan. Nyt voi pitää vaan olo housuja tämän päivän. En jaksa pitää mitään farkkuja.
Kun menen ulos taas niin laitan toppahousut jalkaan.
Ja toppatakin. Viikonloppuna pitäisi olla hyvä keli. Ei ole onneksi kamalan kylmä ainakaan. Toiminta tunti on taas tänään kahdelta. Saa nähdä mitä me tehdään. Mun kaverit on myös siellä.
On seuraa. Paras kaveri lähtee lomille viikonloppuna. Näen sitä vielä tänään illalla ja huomenna aamulla naisten ryhmässä. Meillä on huomenna aamulla taas naisten ryhmä.
Pitkästä aikaan. Sekin ryhmä oli joulu tauolla. Nyt sekin alkaa taas.
Eilenä oli aika väsynyt fiilis. Mua vaan väsytti vähän töissä ja tuossa illalla. Mutta onneksi loppu päivä meni ihan mukavasti.
Tästäkin tulee hyvä päivä. Ja seuraavistakin päivistä tulee hyviä.
Jaksoin olla eilenä positiivisella tuulella. Ja aijon olla tänäänkin positiivinen. Mutta nyt on hyvä ettei ole enää kireää oloa.
Alku viikko oli aika kireä. Ja vaan väsytti jotenkin. Nyt mua ei väsytä yhtään. Olen aivan innoissani viikonlopusta.
Pitää katsoa pesenkö lakanat taas tänään. Jos pesukone on vaan vapaa. Voisin laittaa pesuun samalla noi mun vaatteet.
Niin sitten ei tarvi taas hetkeen pestä vaatteita. Viikonloppuna mä en kerkiä pesemään mitään. Pesen tänään jos vaan voin.
Juttelin eilenä äidn kanssa puhelimessa. se kyseli multa miten on mennyt. Juteltiin hetken aikaan. Me soitellaan aina noin kerran tai pari kertaa viikossa. Ihan hyvä jutella äidin kanssa välillä.
Pitää taas katsoa koska menen kotona taas käymään.
Jossain vaiheessa taas.

Tänään taas töihin :)Keskiviikko 13.01.2016 07:37

Tänään olisi taas työ päivä. Mun pitää mennä taas yhdeksään tänään.
Ennen sitä pitää käydä kaupassa hakemassa eväät sinne töihin. Onneksi toi kauppa on tuossa matkan varrella. Saan sieltä ostettua ruoan. Kohta syön tuon ruisleivän mikä tein eilenä. Eka kirjoitan vähän tätä blogia ennen kun alan syömään.
Eilenä mä olin klubitalolla aamulla. Mulle meinasi tulla huono olo siellä pari kertaa. Ja bussi matka takaisin tuntui ahdistavalta.
Mutta selvisin. Mulla on nyt muutenkin hermot aika kireällä ja on jotenkin stressiä. Katsoo nyt miten tää viikko menee.
Otan täihin tuon mepipam rauhottavan jos alkaa ahdistamaan.
Sekin tuo turvaa että on se rauhottava mukana. Mutta yritän pitää itseni kasassa. Onneksi mun kaveri on myös töissä samassa paikassa niin on seuraa. Illalla alkaa sitten taas naisen kuntosali. Puoli kuudesta puoli seitsemään. Tunnin kestää. Sanoin poikaystävälle että soitan sille kun kerkiän sieltä. Tänään me ei oikeen keretä skypettämään illalla.
Eilenä oli sähly. Oli seka joukkueet. Ei pelattu että miehet vastaan naiset. Mä ja paras kaveri oltiin samassa joukkueessa onneksi.
Oltiin puolustajia. Ja meidän joukkue voitti. Oli hyvä peli ja tuli hyvä olo sen jälkeen. Mutta pelin aikana se oli aika tönimistä ja taklailua.
Ihan kun olisi ollut kysymys elämästä ja kuolemasta.
Mutta kun menen salille tänään niin aloitan kevyesti. Kevyillä painoilla. Sitten lisäilen niitä pikku hiljaa. Silleen on hyvä aloittaa jos ei ole ollut pitkään aikaan salilla. Mutta kyllä mä jaksan tämän päivän. Syon hyvin niin jaksaa. Eilenä mulla oli vähän väsynyt fiilus jotenkin. Nukuin onneksi hyvin viime yön. Join taas äsken aamu kahvit. Nyt olen hereillä taas. Tästä tulee ihan hyvä päivä varmaan. Pääsen tuonne lumeen kävelemään. Pitää pukea taas hyvin niin ei tule kylmä. Kohta voisi pakata laukun. eilenä mä katselin taas Gossip girl sarjaa pari jaksoa. Tänään en aijo katsoa. Ajattelin olla koneella ennen kuntosalia. Koska illalla mä en kerkeä olla enää koneella. Pitää salin jälkeen mennä suihkuun, iltapalalle ja parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Katsotaan taas salkkarit.
Eilenä katsottiin toisen kaverin kanssa lemmen viemää. oli hyvä jakso. Tänään ei nähdä lemmen viemää kun ollaan salilla. Mutta huomenna sitten taas näkee. Voisi aamulla katsoa uusinnan ja illalla uuden jakson. Pysyy siinäkin jotenkin kärryillä.
Sain eilenä taas laskun. Maksan sen laskun vasta tämän kuun lopulla kun kelalta on tullut kaikki rahat tässä kuussa. Huomenna kun menen kylille niin pitää nostaa ne desucon reissu rahat.
Hyvin kerkiää huomenna tai perjantaina. Pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on nyt sitä rahaa.
Pysyn jotenkin kärryillä. Mutta onneksi mulla on ne rahat sinne desuconiin. Sinne saa nyt mennä vähän enemmän rahaa koska toi tapahtuma on aina pari kertaa vuodessa. Varmaan mennään kaverin kanssa kesälläkin tuonne desuconiin. Nyt kun se on k-18 tapahtuma. Saan liput sinne taas helposti.
Pitää alkaa sinne miettiä minkä asun aijon laittaa. Tässä on koko kevät aikaa miettiä. Ja riippuu millainen keli on sitten siellä kesällä. Nyt aijon pukeutua lämpöisesti tuonne. Aijon laittaa toppa housut koska niissä on hyvät taskut, ja punaisen hupparin missä on korvat.
Se huppari oli mulla viime vuonnakin siellä päällä. En pukeudu sen ihmeellisesti. Mulle on pää asia että siellä on mukavaa, pystyy ottamaan paljon kuvia ja ostaa paljon anime krääsää sieltä.
Tulee hyvä reissu varmasti. Toivottavasti mua ei ala sitten ahdistamaan siellä. Aijon ottaa sinne pari rauhottavaa mukaan jos tulee huono olo. Ei sitä koskaan tiedä. Mun kaverikin aikoo ottaa myös mukaan rauhottavia. Niitä on hyvä aina olla mukana.
Mutta uskon että hyvin se reissu menee. Pidetään kaverin kanssa toisistamme huolta. Kohta pitää valmistautua lähtöön. kaupassa menee hetki kun mietin mitä aijon syödä. varmaan siellä menee se 10 minuuttia varmaan. Mutta tänään saa taas liikuntaa. Kävelen töihin ja sieltä takaisin. Ja sali illalla. Olen tyytyväinen siihen että on paljon liikuntaa taas tänään. Se tekee vaan hyvää. Pitää ottaa vesipullo mukaan taas töihin ja salille. Otan vesipullon mukaan töihin jos tulee jano. Mutta tää päivä menee taas äkkiä.
Huomenna on jo sitten torstai. Viikonloppu lähestyy.
Mulla on kohta synttärit. Kaverit kyseli multa eilenä että mitä haluan synttäri lahjaksi. Sanoin että suklaa riittää. Ja että ajatus on tärkein.
Saa nähdä mitä kaverit sitten keksii lahjaksi mulle.
Täytän 26. Nää vuodet on mennyt hurjaa vauhtia. Ihan kun olisin hetki sitten ollut 20 vuotias. Ja kaikki on sanonut mulle että näytän ihan 15 vuotiaalta. Tai nuoremman näköiseltä. Mä olen aika pieni kokoinen myös. Poikaystävä aina vitsailee että näytän ihan 15 vuotiaalta. Ei haittaa. Olen tottunut. Ja jos joisin alkoholia niin multa kysyttäisiin varmaan aina paperit. Mutta enää ei tarvi koska en juo.
Kuulin taas että tupakan hinta taas nousee. Onneksi ei ole mun ongelma. Kohta aski maksaa jotain 10 euroa. Kallista.
Muistan kun olin nuori ja poltin niin en olisi silloin 18 vuotiaana uskonut että lopetin jo 20 vuotiaana tupakan polton. Varmaan poltin sen takia koska olin huonomassa kunnossa. Mutta nyt mä voin oikeastaan paremmin kuin koskaan. Tunnen itseni onnelliseksi tällä hetkellä. Ja tykkään mun elämästä. Olen positiivinen ihminen.
Nautin elämän pienistä iloista. Nautin liikunnasta. Olen absolutisti.
Mulla on ihanat kaverit ja ihana poikaystävä.
Nautin elämästä oikeastaan tällä hetkellä.
Ihan mukavaa mennä tänään taas pitkästä aikaan töihin taas.
Päivä kuluu siellä taas äkkiä. Kyllä se viisi tunti menee nopeasti.
Sitten huomaa että kello on kaksi. Kerkiän hyvin kirjoittaa tämän blogin ennen kun lähden töihin. Lähden tuossa puolen tunnin päästä.
kerkiän kirjoittaa loppuun tämän. Nyt en jaksa tiskata. Tiskaan vaikka sitten kun tulen töistä. Jos vaan jaksan. Jos en jaksa niin tiskaan huomenna aamulla. Ei mulla kauheasti ole onneksi tiskiä.
Huomasin tänään aamulla että mun mikro tekee kuolemaa. Pitää siis hankkia uusi. Pitää katsoa jos vaikka tokmannilta löytyisi joku halpa mikro. Tai sitten pitää ohjaajan kanssa mennä jostain ostamaan uusi.
Varmaan lahdesta jos tokmannilta ei löydy. Saan sen mikron kuljetettua autolla. Pitää sanoa ohjaajalle että tarvitsen uuden mikron. Niin mennään sitten yhdessä ostamaan se. Ohjaajat aina auttaa tuommoisissa asioissa myös. Jos pitää hankkia jotain tuommoista. Niin mennään yhdessä ostamaan se.
Ostan sen tietysti omilla rahoilla. Pitää katsoa semmoinen mikro mikä ei ole kamalan kallis. Ja että sitä osaa käyttää.
Tuo mikro mikä mulla on nyt niin sain sen vuosia sitten joulu lahjaksi vanhemmilta. Hyvin on toiminut nämä vuodet. Mutta nyt se tekee kuolemaa. Ei meinaa enää mennä päälle.

Sähly alkaa tänään. :)Tiistai 12.01.2016 08:07

Eilenä oli mukava päivä. Oli kokki ryhmä taas aamulla. Mä olin pääkokki ja mä tein ruoaksi. spagettia ja sinaappista kinkku kastiketta. Siitä tuli tosi hyvää ja oli hellpo tehdä. Maha tuli täyteen kun söi.
Kokki ryhmän jälkeen kävin kaupassa. Ompelu ryhmä oli eilenä iltapäivällä ja sain tehtyä vähän taas sitä mun kaulahuvia. Se on itse asiassa kohta varmaan valmis. Eilenä katselin taas gossip girl sarjaa muutaman jakson. Tänään en varmaan aijo katsoa. Tai no saa nähdä.
Tänään pitää taas aamulla mennä klubitalolle. Pääsee matkustamaan bussilla. Aijon mennä varmaan taas sinne keittiöön tekemään jotain.
Jos ne tarvii apua jossakin kuten ruoan laitossa. Ai niin mun pitää muistaa soittaa sinne tänään aamulla että olen tulossa syömään. Soitan vaikka kun olen kirjoittanut eka blogin. Tänään pääsee pelaamaan taas pitkästä aikaan sählyä. Meillä on se sähly taas siinä neljältä. Ja se kestää sen puolituntia. Ollaan taas puolustajia parhaan kaverin kanssa.
Varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. Saa sitten nähdä kumpi voittaa. Toivottavasti me naiset. Kaveri tulee taas illalla katsomaan mun luokse lemmen viemää. näen sitä tänään taas kun eilenä ei nähty.
Eilenä katsottiin taas parhaan kaverin kanssa salkkarit. Oli huvittava jakso. Tänään täytyy taas katsoa. Eilenä katsottiin myös neloselta poliisi ohjelmaa. Nyt siitäkin alkoi uudet jaksot. Tänään taas katsotaan poliiseja. Alkaa siinä puoli yhdeksältä. Sitten sen jälkeen nukkumaan. Nukuin taas hyvin viime yön. Nyt taas jaksaa tämän päivän. Olin eilenä illalla myös lenkillä. Menin päivällisen jälkeen. Ulkona oli mukava ilma. Ei ollut kamalan kylmä kävellä.
Heiton sen puolen tunnin lenkin taas. Huomenna sitten pitkästä aikaa taas salille illalla. Aijon ottaa silloin aika kevyesti koska en ole ollut salilla taas aikoihin. Lisäilen taas painoja pikku hiljaa.
Hyvin se tunti sitten menee ja mukavaa kun kaveri on mukana.
Huomenna olisi sitten taas myös työ päivä. Yhdeksältä pitää olla taas töissä. Siellä sitten se päivä kuluukin. Tulee varmasti ihan mukava työ päivä. Saa nähdä mitä pääsen tekemään huomenna.
Toivottavasti jotain mukavaa puuhaa. Huomisesta tulee varmasti hyvä päivä. Positiivisella asenteella mennään vaan.
Eilenä mä innostuin pesemään noita mun pyyhkeitä. Ne on aina hyvä välillä pestä. Mä olen alkanut tehdä silleen että pesen kerran viikossa aina noi mun pyyhkeet. Jos vaan muistan pestä, mutta yritän ainakin. Aamupala on taas noin tunnin päästä. Alkaa olla taas nälkä. No mä syön hyvän ruisleivän niin nälkä ei sitten ihan heti iske. Meillä on klubitalolla aina toi ruoka kahdeltatoista.
Pärjään ihan hyvin sinne asti. Lähden sitten sieltä kymmentä vaille yksi bussilla takaisin. Olen puoli kahdelta sitten taas täällä. Hyvin kerkiää levähtää ennen sähly peliä. Meillä on taas se välipala ennen sählyä. Jaksetaan pelata. Ruokalu on sitten taas sen pelin jälkeen.
Pitää taas syödä hyvin tänään niin jaksaa. Mulle on maistunut ruoka onneksi nyt viime aikoina. Ja mä jopa nautin siitä ruoasta. välillä tuntuu ettei mulla ole mitään syömishäiriötä. Mulla on toi syömishäiriö mutta se ei ole onneksi kamalan paha.
Pystyn onneksi syömään. Se on tärkeä juttu. Ja nyt mun painokin on alkanut nousemaan. Ja pysynyt samana. Mulla on paljon enemmän energiaakin. Jaksaa koko päivän. Pitää vaan syödä hyvin niin jaksaa. Siitä olen myös tyytyväinen että herkuttelen myös. Se tekee ihan hyvää. Herkuttelen aina viikonloppuisin.
Syon suklaata silloin tai sipisä. Enkä ollenkaan mieti kaloreita silloin vaan syön. Sitten aina viikonlopun jälkeen alan taas liikkumaan viikolla. Käyn lenkillä ja salilla. Ja pelaan sählyä tiistaisin.
Se kyllä tekee tosi hyvää juosta se pallon perässä se puoli tuntia. Syke nousee. Sitten on ihanaa aina päästä suihkuun kun on hikoillut.
Rentoutuu sen jälkeen. Eilenä kun tulin lenkiltä niin kävin kuumassa suihkussa ja keitin teetä. Löhöilin vaan sohvalla ja katselin lemmen viemää. Se on hyvä että iltaisin voi vaan löhöillä sohvalla ja katsoa telkkaa. Ei tarvi tehdä enää mitään.
Teetä kerkiän juomaan vasta kun tulen klubitalolta. Silloin varmaan tee maistuu aika hyvälle kun saa sen ekan kupillisen juotua. Sitten juon myös teetä kun katson kaverin kanssa lemmen viemää.
Kohta alan taas tiskaamaan. Niin kuin joka aamu. Siitä on tullut mulle tapa. Se on ihan hyvä hoitaa noi tiskit aamulla niin ei tarvi myöhemmin tiskata. PItää kohta katsoa noi vaatteet mitkä laitan päälle tänään. Tiedän mitkä aijon laittaa. Ei ole onneksi vaate kriisi nyt päällä. En jaksa meikata tänään. Hiukset laitan taas ponihännälle. Mulle nyt riittää että on siistit vaatteet ja hiukset hyvin.
PItää pukea taas lämpimästi kun menee tuonne ulos.
Tarkenee bussi pysäkillä. Laitan taas toppatakin ja toppa housut jalkaan. Hatun,hanskat ja kaulahuivin. Ei tule kylmä.
Olen nyt aina pukeutunut noin kun olen mennyt ulos. En välitä siitä miltä näytän. Mulle on se tärkein ettei tule kylmä. Ja useat käyttää toppahousuja ja takkia. Mä en enää laita silleen että on vaan joku pitkä takki ja farkut jalassa. Silloin tulee helposti kylmä. Ja mä en tykkää kylmästä. Laitan nyt aina lämpöisesti päälle kun menen ulos. Lenkilläkin on mukavaa kävellä kun ei tule kylmä.
Hyvä että hankin silloin noi toppahousut pari vuotta sitten. Ne oli aika kalliit mutta todella hyvät housut. Jaloille ei tule kylmä kun on ne päällä. Ja ne näyttää ihan hyvältä jalassa.
Mun maha on paljon parempi. Ei ole enää ala vatsa kipuja.
Selvisin niistä. Nyt tiedän jos jatkossa tulee taas niitä niin tiedän mistä johtuu. Eikä lääkäriin tarvi mennä. Koska ne ei ole vaarallisia.
Ne johtuu noista naisten vaivoista. Siinä on se syy.
Nyt on taas kulta katriina kahvia. Join tuossa hetki sitten taas aamukahvit. Nyt olen pirteä. Ei väsytä yhtään.
Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin taas tänään. Ja tästä tulee hyvä päivä varmasti. Tääkin päivä menee varmaan taas aika äkkiä. Ja huominen päivä myös. Kohta on se desucon. viikonloppuna mennään kaverin kanssa. Tulee hyvä reissu. Odotan innolla.
Pitää sitten torstaina tai perjantaina nostaa ne rahat tililtä.
Mitkä sitten käytän siellä desucon reissussa. Aijon nostaa sen vähän yli sata euroa ainakin. Sen pitäisi riittää. Pankki korttia en aijo ottaa mukaan ettei se vaan häviä. Käteinen riittää.
Musaa voisi kohta taas kuunnella. Mä olen nyt aina aamuisin kuunnellut musaa. Tulee vaan jotenkin hyvä fiilis kun kuuntelee.
Mä kuuntelen ihan kaikkea. Laidasta laitaan.
kaikki mikä kuulostaa vaan hyvältä. kuuntelen osan musiikista aina youtubesta. Siellä on kaikki biisit. Ja mun koneella on myös jonkin verran musaa niin kuuntelen myös sieltäkin.
Tänään taas skypetän poikaystävän kanssa illalla.
Toi skype on tosi hyvä keksintö. Tulee paljon halvemmaksi. Jos puhuisi tunti kausia puhelimessa niin aika kalliiksi tulisi. Onneksi on skype. uudet kuulokkeet pitäisi taas hankkia. Jotkut hyvät mitkä kestää. Mulla on nyt yhdet halpis kuulokkeet. Ei ole mennyt vielä rikki onneksi. Ostin ne joskus tokmannilta. Ne maksoi jotain 6 euroa.
Saa sitten nähdä koska ne hajoaa. Toivottavasti ei ihan vielä.