IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas töihin :)Keskiviikko 13.01.2016 07:37

Tänään olisi taas työ päivä. Mun pitää mennä taas yhdeksään tänään.
Ennen sitä pitää käydä kaupassa hakemassa eväät sinne töihin. Onneksi toi kauppa on tuossa matkan varrella. Saan sieltä ostettua ruoan. Kohta syön tuon ruisleivän mikä tein eilenä. Eka kirjoitan vähän tätä blogia ennen kun alan syömään.
Eilenä mä olin klubitalolla aamulla. Mulle meinasi tulla huono olo siellä pari kertaa. Ja bussi matka takaisin tuntui ahdistavalta.
Mutta selvisin. Mulla on nyt muutenkin hermot aika kireällä ja on jotenkin stressiä. Katsoo nyt miten tää viikko menee.
Otan täihin tuon mepipam rauhottavan jos alkaa ahdistamaan.
Sekin tuo turvaa että on se rauhottava mukana. Mutta yritän pitää itseni kasassa. Onneksi mun kaveri on myös töissä samassa paikassa niin on seuraa. Illalla alkaa sitten taas naisen kuntosali. Puoli kuudesta puoli seitsemään. Tunnin kestää. Sanoin poikaystävälle että soitan sille kun kerkiän sieltä. Tänään me ei oikeen keretä skypettämään illalla.
Eilenä oli sähly. Oli seka joukkueet. Ei pelattu että miehet vastaan naiset. Mä ja paras kaveri oltiin samassa joukkueessa onneksi.
Oltiin puolustajia. Ja meidän joukkue voitti. Oli hyvä peli ja tuli hyvä olo sen jälkeen. Mutta pelin aikana se oli aika tönimistä ja taklailua.
Ihan kun olisi ollut kysymys elämästä ja kuolemasta.
Mutta kun menen salille tänään niin aloitan kevyesti. Kevyillä painoilla. Sitten lisäilen niitä pikku hiljaa. Silleen on hyvä aloittaa jos ei ole ollut pitkään aikaan salilla. Mutta kyllä mä jaksan tämän päivän. Syon hyvin niin jaksaa. Eilenä mulla oli vähän väsynyt fiilus jotenkin. Nukuin onneksi hyvin viime yön. Join taas äsken aamu kahvit. Nyt olen hereillä taas. Tästä tulee ihan hyvä päivä varmaan. Pääsen tuonne lumeen kävelemään. Pitää pukea taas hyvin niin ei tule kylmä. Kohta voisi pakata laukun. eilenä mä katselin taas Gossip girl sarjaa pari jaksoa. Tänään en aijo katsoa. Ajattelin olla koneella ennen kuntosalia. Koska illalla mä en kerkeä olla enää koneella. Pitää salin jälkeen mennä suihkuun, iltapalalle ja parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Katsotaan taas salkkarit.
Eilenä katsottiin toisen kaverin kanssa lemmen viemää. oli hyvä jakso. Tänään ei nähdä lemmen viemää kun ollaan salilla. Mutta huomenna sitten taas näkee. Voisi aamulla katsoa uusinnan ja illalla uuden jakson. Pysyy siinäkin jotenkin kärryillä.
Sain eilenä taas laskun. Maksan sen laskun vasta tämän kuun lopulla kun kelalta on tullut kaikki rahat tässä kuussa. Huomenna kun menen kylille niin pitää nostaa ne desucon reissu rahat.
Hyvin kerkiää huomenna tai perjantaina. Pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on nyt sitä rahaa.
Pysyn jotenkin kärryillä. Mutta onneksi mulla on ne rahat sinne desuconiin. Sinne saa nyt mennä vähän enemmän rahaa koska toi tapahtuma on aina pari kertaa vuodessa. Varmaan mennään kaverin kanssa kesälläkin tuonne desuconiin. Nyt kun se on k-18 tapahtuma. Saan liput sinne taas helposti.
Pitää alkaa sinne miettiä minkä asun aijon laittaa. Tässä on koko kevät aikaa miettiä. Ja riippuu millainen keli on sitten siellä kesällä. Nyt aijon pukeutua lämpöisesti tuonne. Aijon laittaa toppa housut koska niissä on hyvät taskut, ja punaisen hupparin missä on korvat.
Se huppari oli mulla viime vuonnakin siellä päällä. En pukeudu sen ihmeellisesti. Mulle on pää asia että siellä on mukavaa, pystyy ottamaan paljon kuvia ja ostaa paljon anime krääsää sieltä.
Tulee hyvä reissu varmasti. Toivottavasti mua ei ala sitten ahdistamaan siellä. Aijon ottaa sinne pari rauhottavaa mukaan jos tulee huono olo. Ei sitä koskaan tiedä. Mun kaverikin aikoo ottaa myös mukaan rauhottavia. Niitä on hyvä aina olla mukana.
Mutta uskon että hyvin se reissu menee. Pidetään kaverin kanssa toisistamme huolta. Kohta pitää valmistautua lähtöön. kaupassa menee hetki kun mietin mitä aijon syödä. varmaan siellä menee se 10 minuuttia varmaan. Mutta tänään saa taas liikuntaa. Kävelen töihin ja sieltä takaisin. Ja sali illalla. Olen tyytyväinen siihen että on paljon liikuntaa taas tänään. Se tekee vaan hyvää. Pitää ottaa vesipullo mukaan taas töihin ja salille. Otan vesipullon mukaan töihin jos tulee jano. Mutta tää päivä menee taas äkkiä.
Huomenna on jo sitten torstai. Viikonloppu lähestyy.
Mulla on kohta synttärit. Kaverit kyseli multa eilenä että mitä haluan synttäri lahjaksi. Sanoin että suklaa riittää. Ja että ajatus on tärkein.
Saa nähdä mitä kaverit sitten keksii lahjaksi mulle.
Täytän 26. Nää vuodet on mennyt hurjaa vauhtia. Ihan kun olisin hetki sitten ollut 20 vuotias. Ja kaikki on sanonut mulle että näytän ihan 15 vuotiaalta. Tai nuoremman näköiseltä. Mä olen aika pieni kokoinen myös. Poikaystävä aina vitsailee että näytän ihan 15 vuotiaalta. Ei haittaa. Olen tottunut. Ja jos joisin alkoholia niin multa kysyttäisiin varmaan aina paperit. Mutta enää ei tarvi koska en juo.
Kuulin taas että tupakan hinta taas nousee. Onneksi ei ole mun ongelma. Kohta aski maksaa jotain 10 euroa. Kallista.
Muistan kun olin nuori ja poltin niin en olisi silloin 18 vuotiaana uskonut että lopetin jo 20 vuotiaana tupakan polton. Varmaan poltin sen takia koska olin huonomassa kunnossa. Mutta nyt mä voin oikeastaan paremmin kuin koskaan. Tunnen itseni onnelliseksi tällä hetkellä. Ja tykkään mun elämästä. Olen positiivinen ihminen.
Nautin elämän pienistä iloista. Nautin liikunnasta. Olen absolutisti.
Mulla on ihanat kaverit ja ihana poikaystävä.
Nautin elämästä oikeastaan tällä hetkellä.
Ihan mukavaa mennä tänään taas pitkästä aikaan töihin taas.
Päivä kuluu siellä taas äkkiä. Kyllä se viisi tunti menee nopeasti.
Sitten huomaa että kello on kaksi. Kerkiän hyvin kirjoittaa tämän blogin ennen kun lähden töihin. Lähden tuossa puolen tunnin päästä.
kerkiän kirjoittaa loppuun tämän. Nyt en jaksa tiskata. Tiskaan vaikka sitten kun tulen töistä. Jos vaan jaksan. Jos en jaksa niin tiskaan huomenna aamulla. Ei mulla kauheasti ole onneksi tiskiä.
Huomasin tänään aamulla että mun mikro tekee kuolemaa. Pitää siis hankkia uusi. Pitää katsoa jos vaikka tokmannilta löytyisi joku halpa mikro. Tai sitten pitää ohjaajan kanssa mennä jostain ostamaan uusi.
Varmaan lahdesta jos tokmannilta ei löydy. Saan sen mikron kuljetettua autolla. Pitää sanoa ohjaajalle että tarvitsen uuden mikron. Niin mennään sitten yhdessä ostamaan se. Ohjaajat aina auttaa tuommoisissa asioissa myös. Jos pitää hankkia jotain tuommoista. Niin mennään yhdessä ostamaan se.
Ostan sen tietysti omilla rahoilla. Pitää katsoa semmoinen mikro mikä ei ole kamalan kallis. Ja että sitä osaa käyttää.
Tuo mikro mikä mulla on nyt niin sain sen vuosia sitten joulu lahjaksi vanhemmilta. Hyvin on toiminut nämä vuodet. Mutta nyt se tekee kuolemaa. Ei meinaa enää mennä päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.