IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Töihin ja kuntosalille.Keskiviikko 20.01.2016 07:33

Tänään olisi taas työpäivä. Pitää lähteä tuossa vähän yli tunnin päästä. Kerkiän hyvin syömään vielä aamupalan ennen lähtöä.
Hyvällä fiiliksellä tänään töihin. Tää aamu on lähtenyt taas mukavasti käyntiin. Sain nukuttua hyvin viime yön. Nyt taas jaksaa.
Eilenä kun tulin klubitalolta takaisin bussilla niin matka tuntui ahdistavalta. Mutta sitten kun pääsi bussista pois niin olo parani heti.
Mä olin niin väsynyt eilenä klubitalo reissun jälkeen niin nukuin päikkärit ennen sählyä. Kerkesin nukkumaan vähän yli tunnin.
Sitten kun oli vähän levännyt niin jaksoi sitten taas. Kaveri oli eilenä taas mun luona kylässä. Katsottiin lemmen viemää. Tänään ei näe lemmen viemää kun ollaan kaverin kanssa naisten kuntosali tunnilla.
aloitan iha pienillä painoilla kun en ole pitkään aikaan käynyt salilla.
Ihan mukavaa mennä sinne. Lupasin taas poikaystävälle soittaa sen jälkeen. Ei keretä tänään skypetellä kun olen siihen aikaan salilla. Menen parhaan kaverin luokse taas viettämään iltaa. Olin eilisen illankin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit. Oli hyvä salkkarit jakso. Pitää taas tänään katsoa. Hyvä fiilis tällä hetkellä. Tästä tulee mukava päivä. On ainakin tekemistä jos ei muuta. Ja näkee kavereita.
Pitää käydä kauasta ostamassa eväät ennen kun menen töihin. Tiedän mitä aijon syödä tänään. Ei mene kaupassa kauaa.
Pitää taas pukeutua lämpöisesti koska tuolla ulkona on niin hemmetin kylmä. jotain 20 astetta pakkasta ainakin. No ainakin herää kun kävelee tuolla ulkona. Oli eilenä kiva pelata taas sählyä. Pelattiin tällä kertaa taas miehet vastaan naiset. Miehet voitti meidät parilla maalilla. No hiki tuli kun juoksi kentällä. Ja oli ihanaa päästä kuumaan suihkuun pelin jälkeen. Sitten keitin teetä.
En varmaan tänäänkään kerkiä katsomaan animea. Mutta huomenna on aikaa katsoa. Katson vaikka huomenna.
Kun tulen töistä tänään takaisin niin ajattelin tulla koneelle.
Koska illalla on se kuntosali niin en kerkiä enää sen jälkeen olla koneella. Huomenna on taas siivous päivä. Ja toiminta tunti. Saa nähdä mitä me tehdään toiminta tunnilla. Kaverit tulee myös sinne.
Mutta ihan hyvin tää viikko on sujunut. Ja aika mennyt aika nopeasti taas. Kohta on taas viikonloppu. Pääsee taas herkuttelemaan. syön suklaata taas. Ja ehkä ajattelin syödä myös sipsiä. Mun tekee sitä nyt taas mieli. En ole pitkään aikaan syönyt sipisä. Nyt voisi taas syödä. Varmaan syön niitä ranch sipsejä. Ne on mun lempi sipsit.
Aijon ottaa mukaan taas tuon rauhottavan jos iskee huono olo töissä. uskon ettei mulle tule huonoa oloa siellä mutta ei sitä koskaan tiedä. Se on ihan hyvä olla mukana. Käytin eilenä ekaa kertaa tuota mun kissa hupparia missä on korvat. Sen minkä ostin desuconista. Se huppari on tosi lämmin. Näytin sen eilenä parhaalle kaverille kun menin sen luokse kylään. Se oli huvittunut tuosta mun hupparista. Paras huppari minkä olen koskaan ostanut.
Se maksoi vaan 30 euroa. Ja se on s koko. Hyvin meni mun päälle.
eikä se tunnu liian isolta se huppari. Sopivalta.
En kerkiä juomaan teetä tässä aamulla koska mä join aamu kahvit taas. Juon sitten teetä taas kun tulen sieltä töistä.
Varmasti maistuu hyvältä kun tulen tuolta ulkoa kylmästä.
Lämmin tee rentouttaa. Kohta voisi alkaa syömään tuota aamupalaa.
Tein ruisleivän illalla aamupalaksi. Sen välissä on juustoa ja kurkkua.
Kun syön sen niin ei hetkeen tule sitten nälkä. Ruokailu on sitten vasta yhdeltätoista. Ja se ruokailu kestää sen tunnin. Mutta onneksi mun kaveri on töissä myös siellä niin on seuraa.
Mun kaveri käy uesammin töissä viikolla kun taas minä. Se käy kolmena päivänä viikossa töissä. Ja hyvin on jaksanut.
Nähdään paljon tänään taas kun mennään salillekkin illalla.
Huomenna menen sitten illalla sen luokse katsomaan lemmen viemää. Mulle ei ole tullut mitään laskuja. Vielä. Ihmettelen vaan että missä ne viipyy. No kyllä ne varmaan tulee joko tällä viikolla tai ensi viikolla. Onneksi mä pystyn maksamaan ne. Ei mitään ongelmaa. Hyvin pärjään tämän kuun loppuun saakka.
Rahaa on onneksi. Laukku pitää laittaa kohta valmiiksi.
lompakko ja sisä kengät pitää ottaa mukaan.
Ja varmaan vesipullon voisi ottaa myös. Jos tulee jano töissä.
Tää päivä menee varmasti taas aika äkkiä. No onpahan tekemistä.
Huomenna sitten ajattelin katsoa tabletilla taas animea ja varmaan gossip girl sarjaa. Olen kohta saanut katsottua ekan kauden. Vielä on viisi kautta jäljellä. Nyt se sarja on mennyt jännäksi.
Pitää tosiaan huomenna katsoa. En nyt jaksa tiskata. Ei huvita. Antaa nyt olla vaan. Tiskaan vaikka sitten kun tulen töistä.
Hyvin kerkiää ennen kuntosalia. Tuntuu hassulta mennä taas salille pitkästä aikaan. En ole nyt aikoihin käynyt. Jos vaikka nyt alkaisi taas käymään. No ainakin keskiviikkoisin tulee käytyä.
Tänään tulee lenkki myös heitettyä kun kävelen töihin ja takaisin.
Saapahan liikuntaa taas tänään. Ihan hyvä vaan.
En vielä tiedä menenkö huomenna illalla vielä lenkille. Jos siellä on kamalan kylmä niin en varmaan mene.
Kuulin että ilmat alkaa vissiin pikku hiljaa lämmetä. Kevät alkaa pikku hiljaa lähestymään. Ihanaa. Ja sitten tulee paljon enemmän valoa. Ei ole enää sitten niin pimeää illalla. Kyllä se kesäkin sieltä tulee pikku hiljaa. Sen voin sanoa että tää kuukausi on mennyt äkkiä. Kohta on noi mun synttärit. Ensi viikon maanantaina.
Teen varmaan synttärikakun taas. Muut asukkaat saavat sitten maistaa sitä kakkua iltapalalla. ihan kiva tehdä se kakku.
Suklaata saan varmaan aika paljon synttäri lahjaksi.
Poikaystävä ostaa mulle varmasti suklaata. Ja sanoin kavereille että suklaa riittää ihan hyvin lahjaksi. Ellei ne keksi sitten jotain muuta lahjaa. No sen näkee sitten. Enää neljä vuotta niin täytän 30 vuotta.
Nää viime vuodet on mennyt tosi nopeasti. Mutta hyviä vuosia ovat olleet. Ja tästäkin vuodesta tulee hyvä vuosi.
uskon ainakin. Odotan innolla kesää. Ja seuraavaa desuconia.
Kaveri tilaa taas noi liput heti kun ne tulee myyntiin.
Maksan sitten kaverille takaisin siitä lipusta.
Vielä puoli tuntia lähtöön. Hyvin kerkesin kirjoittaa taas tämän blogin. Kohta voisi laittaa noi farkut jalkaan. Mulla on olo housut taas tällä hetkellä jalassa. En jaksa meikata. Laitan nyt vaan siistit vaatteet päälle ja hiukset ponihännälle. Mä pidän aina hiuksia kiinni.
Kun olen aina jossain. ei ole tiellä.
ponnareita pitäisi taas ostaa lisää kun mä hukkaan aina ne johonkin.
Ne vaan häviää aina jotenkin. Niin joudun ostamaan aina uusia.
Mä en ymmärrä mihin ne aina häviää. No onneksi ponnarit ei ole kalliita. Pystyy ostamaan. Maksaa jotain vähän yli kaksi euroa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.