IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kevättä ja kesää odotellessa :)Keskiviikko 10.02.2016 07:11

Tänään on taas työ päivä. Pitää olla yhdeksältä töissä. Kerkiän käymään hyvin kaupassa hakmeassa noi mun eväät. Ajattelin taas syödä pasteijan, salaatin ja tuore mehua. Niillä eväillä pärjään hyvin työ päivän loppuun. Töiden jälkeen täytyy käydä taas apteekissa kysymässä tuota leponex lääkkettä että saisiko sitä nyt?
No saa nähdä. Illalla taas ollaan menossa kaverin kanssa kuntosalille
Innolla olen taas menossa sinne. Tulee varmasti hyvä tunti taas.
Syje nousee ja saa tehtyä noi liikkeet. Sen jälkeen soitan taas poikaystävälle, käyn suihkussa ja menen taas illaksi parhaan kaverin luokse. Eilisen illan olin taas parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit.
Mutta erittäin hyvä fiilis on tällä hetkellä. Tästä tulee hyvä päivä.
Aijon silti ottaa tuon rauhottavan mukaan töihin jos tulee huono olo.
Eilenä meni bussi matkat todella hyvin kun kävin klubitalolla.
Ei ahdistanut yhtään. Meno matkalla bussi oli aika tyhjillään.
Ja sitten kun tulin takaisin bussilla niin se oli aika täynnä. Mutta selvisin. Klubitalolla meni muutenkin ihan hyvin. Oli hyvät ruoat taas siellä. Olin siellä sen pari tuntia. Kulutan aina tiistai aamut klubitalolla.
Ja ihan mielelläni menen sinne vaikka välillä noi bussi matkat voi olla ahdistavia. Mutta toi on hyvää harjoittelua olla siinä bussissa.
Matka ei ole onneksi kamalan pitkä. Kun tulin klubitalolta niin keitin teetä ja katsoin taas gossip girl sarjaa. Sähly oli taas siinä neljän aikaan. pelattiin taas miehet vastaan naiset. Me naiset voitettiin. Tosi tiukka peli oli. Mutta hyvä peli. Hyvä olo tuli taas kun oli juossut pallon perässä kentällä. Sai samalla purettua vähän kireää oloa pelatessa. Liikunta on hyvä keino aina purkaa paineita. Mua se ainakin auttaa. Huomenna mulla on verikokeet. Aamulla kymmenen jälkeen. Vihdoin sain sen labra ajan. Pitää huomenna sitten lähteä ajoissa kävelemään sinne koska tuolla ulkona on taas tappavan liukasta. Pitää kävellä tänäänkin aamulla varovasti kun menen töihin.
Lähden taas ajoissa kävelemään. Jaksoin herätä kuudelta. Heti kun kello soi niin nousin ylös. Sain kahvitkin äsken juotua taas. Nyt on aika pirteä fiilis. Jaksaa taas aamun. Syön taas ruisleipää ennen kun lähden. Siinä rusileivässä on juustoa, makkaraa ja kurkkua.
Hyvin pitää nälän tässä aamulla. Yhdeltätoista meillä on ruokailu.
Pitää taas kohta tiskata ennen kun lähden. Tiskaan heti kun olen saanut blogin kirjoitettua. Hyvin kerkiää kirjoittamaan tämän ennen kun lähtee. Tulen taas koneelle kun pääsen töistä koska illalla en kerkeä olla koneella kun on se kuntosali. Tänään ei keretä skypettämään poikasytävän kanssa. Soitan sille puhelimen kautta.
Pystytään hetki juttelemaan ennen kun olen menossa illalla iltapalalle. Meillä on iltapala aina täällä varttia yli seitsemän.
samalla me otetaan noi iltalääkkeet. Ne on ihan hyvä ottaa aina silloin niin alkaa sitten väsyttämään illalla ja pystyy nukkumaan.
Mä olen siihen tosi tyytyväinen että mä nukun hyvin joka yö. Mä nukun vähintään sen yhdeksän tuntia yössä. Kun on aina nukkunut hyvin, niin jaksaa seuraavan päivän. eikä ole silleen väsynyt fiilis ihan koko aikaa. Jaksaa tehdä asioita.
Ai niin aamu lääke pitää muistaa ottaa kohta. Mulla menee vaan aamuisin tuo masennus lääke. Ei muita lääkkeitä.
Mä syön vaan noita masennus lääkkeitä ja leponex lääkettä. ja kun tulee huono ja ahdistava olo niin sitten syön rauhottavia.
Sen voin sanoa että olen siitä tyytyväinen että mulla on hyvä lääkitys. Pystyy elämään jotenkin tätä elämää.
Olen oppinut näiden vuosien aikana elämään tämän mun skitsofrenia sairauksen kanssa. Ja sen oppinut että jos tulee huono kausi niin kyllä siitä selviää. Mulla on todella hyvät tuki joukot. Poikaystävä, kaverit ja ohjaajat. Ne on mun tukena jos on vaikeaa.
Mutta tää viikko on mennyt yllättävän hyvin taas. Olen jaksanut.
Onneksi mulla on aika paljon tekemistä viikolla aina.
Sen voin sanoa että en tunne elämääni tylsäksi.
aina on jotain tekemistä tai puuhaa. Ja seuraa. Se seura on se tärkein. Eli noi mun kaverit. Tänään taas höpötellään kaverin kanssa töissä. Sekin on samassa paikassa töissä kuin minä.
Ei tarvi olla yksin siellä. tiedän mitä puen päälle töihin tänään. Ei ole onneksi nyt vaate kriisiä. Laitan taas farkut jalkaan.
Ja pinkin hupparin. taidan vähän meikata.
Hiukset laitan kiinni. Laitan taas toppahousut ja toppatakin niin tarkenee kävellä tuonne töihin. ei tule jaloille kylmä. Mä en oikeasti tarkene olla vielä ihan farkuissa tuolla ulkona. Jalat jäätyy.
Mulle tulee aina helposti kylmä. No sitten kun kevät on pitkällä ja on paljon lämpimämpi niin silloin voi olla farkuissa.
Ja trenssi tai nahkatakissa. Odotan kovasti että pääsee käyttämään nahkatakkia. Paras takki. Omistan ainakin kolme nahkatakkia.
Ja haluaisin uuden taas. Mutta koitan ajatella etten tarvi koska mulla on niitä kolme. Viimeksi ostin seppälästä yhden ihanan nahkatakin.
aijon sitä sitten käyttämään keväällä. Ostin sen viime vuoden syksyllä. Se maksoi silloin sen 60 euroa.
Nyt seppälässä on tällä hetkellä myynnissä semmoinen vaalea teko nahkatakki mikä maksaa 64 euroa. Mä niin haluan sen takin.
Aivan ihana. Se olisi niin keväisen värinenkin. Pitää seurata jos sen saisi myöhemmin halvemmalla. En oikeen raaski ostaa sitä koska se on kallis ja mä en oikeastaan tarvisi uutta takkia.
Mutta ajattelin sitten tuossa syksyllä varmaan taas ostaa uuden takin. Mä pärjään nyt ihan hyvin noilla takeilla mitä omistan.
Onneksi noi nahkatakit kestää monta vuotta.
Ostin yksi vuosi sitten yhden nahkatakin mikä maksoi vähän yli sata euroa ja sitä voi edelleen käyttää. Hyvässä kunnossa vielä.
Ja alan nyt käyttämään tuota seppälän nahkatakkia.
Koska en ole oikeen viime aikoina käyttänyt sitä.
Nyt otan sen käyttöön kun kevät tulee.
Pitäisi lähteä tuossa tunnin päästä. Alan kohta syömään aamupalaa.
Laukku pitää laittaa valmiiksi. Otan noi sandaalit mukaan töihin mitä pidän aina jalassa. En oikeen viitsi olla sukkasillaan siellä.
Mutta. varmasti tulee mukava päivä. Aijon olla positiivinen taas.
sillä asenteella mä pärjään aika pitkälle.
Olen sen huomannut. Musta kasvoi positiivinen ihminen.
Ja olen aika iloinen persoona. Nauran aika paljon välillä. Mutta nauraminen tekee vaan hyvää. Välillä on aika levottomat jutut poikaystävän ja kavereiden kanssa mille aina nauraa.
Se on vaan hyvä. huumorilla pärjää aika pitkälle.
Mun ja poikaystävän suhteessa on aika paljon huumoria.
sekin yhdistää meitä. Ollaan kohta oltu poikaystävän kanssa kuusi vuotta yhdessä. Ja edelleen rakastetaan toisiamme. Ja hyvin menee edelleen. Se on hyvä juttu. Ja me näemme aina viikonloppuisin.
Koska viikolla poikaystävä on joka päivä töissä ja mulla on aina noi ryhmät ja muut jutut. Ei keretä viikolla näkemään.
Mutta onneksi skype on keksitty.
Ja puhelin millä voi aina soittaa jos tuntuu siltä.
Poikaystävä on mua vähän yli vuoden vanhempi.
Vuosi ikä eroa. Kohta taas pääsee poikaystävän moottoripyörän kyytiin. poikaystävällä on moottoripyörä.
Ja mä omistan oman kypärän. Sitten varmaan kesällä reissataan taas moottoripyörällä kesällä. Ajellaan kaikkialle.
tykkään olla moottoripyörän kyydissä.
Aluksi se vähän pelotti mutta kyllä siihen tottui.
Odotan innolla kesää. Pääsee käyttämään ihania kesä vaatteita ja voi pukeutua vähän kevyemmin kun taas talvella.
Pääsee käyttämään napatoppia. Tai mini hametta.
Korko kenkiä täytyy ehdottomasti käyttää. Pystyy paremmin kävelemään niillä kun taas talvella. Aijon ostaa ennen kesää taas uudet korko kengät. Näin olen taas suunnitellut.
Tilaan joko netistä tai sitten menen ihan liikkeeseen katsomaan.
Odotan innolla noita uusia korko kenkiä. Niide ei tarvi olla kamalan kalliit. Pää asia on että hyvät jalassa ja pystyy kävelemään niillä.

klubitalo ja sähly taas tänään.Tiistai 09.02.2016 07:38

Eilenä oli mukava ja onnistunut päivä. Kokki ryhmä meni ihan hyvin aamulla. Saatiin ruoat tehtyä ja oli todella hyvää. Mä kävin apteekissa kokki tunnin jälkeen katsomassa saisinko leponex lääkettä. Sitä ei ollut vieläkään uusittu. Soitin sinne paikkaan missä sen voi uusia ja sanoin että on pikkaisne kiire koska mun lääkkeet riittää vaan vielä kolmeksi päiväksi. Pitää huomenna käydä sitten apteekissa työ päivän jälkeen.
toivottavasti saan huomenna sitten sitä. Ompelu ryhmä meni ihan kivasti myös. Sain taas tehtyä muutaman rivin sitä kaulahuivia.
Eilinen kuntosali tunti meni todella hyvin. Tuli hiki ja syke nousi.
Sen pitääkin mennä silleen salilla. Ja mä lisäsin vähän enemmän painoja ja taas mitä yleensä. Tästä tää kuntoilu lähtee pikku hiljaa. Ja se ohjaaja oli tosi mukava mikä piti sen tunnin.
Sali tunnin jälkeen skypetin poikaystävän kanssa kun pääsin salilta.
Hyvin kerettiin skypetellä. Menin sitten parhaan kaverin luokse viettämään loppu iltaa. Katsottiin salkkarit. Oli hyvä jakso. Ulla on vaan paras siinä sarjassa. Vitsit me naurettiin kaverin kanssa kun katsottiin salkkarit. Oli hyvä jakso. Tänään pitää taas katsoa illalla.
Tänään olen menossa taas aamulla tuonne klubitalolle. Menen sinne kuluttamaan aikaa. Toivon että bussi matkat menee nyt hyvin taas. Ettei vaan se ahdistus iske bussissa. Mä koitan ajatella mukavia asioita sen bussi matkan ajan. Aijon ottaa rauhottavan mukaan varmuuden vuoksi. Se on hyvä olla aina mukana tuommoisissa tilanteissa. Voi sen sitten ottaa jos ahdistus iskee.
Tänään on taas sählykin iltapäivällä. Mukavaa päästä taas pelaamaan. Tykkään tosi kovasti tuosta sählystä. Onneksi on semmoinenkin ryhmä viikolla. Ohjaajatkin on pelaamassa. Varmaan pelataan taas tänään miehet vastaan naiset.
Olen taas puolustamassa. Niin kuin aina. Olen todella huono hyökkääjä. Paras kaverikin aina puolustaa.
Ollaan aina samassa joukkueessa parhaan kaverin kanssa.
Se on kivaa. Saa sitten samalla purettua loput paineet pelissä.
Eilenä mulla oli jotenkin taas pinna kireällä ja ärsyyntynyt olo.
Mutta sali tunnin jälkeen olo oli sitten paljon parempi.
toi liikunta on aina paras keino purkaa paineita.
Mulla se auttaa aina. On sitten taas hyvä olo hetken aikaa.
Pitää taas kohta soittaa klubitalolle että olen tulossa syömään sinne. Soitan tuossa noin tunnin päästä. Tai sitten tuossa aamupalan jälkeen. Bussi kortin saa taas ohjaajilta. Se on hyvä ettei bussi matkoja tarvi maksaa itse. Pääsee kortilla.
Mulla on vaate kriisi taas päällä. En tiedä mitä pukisin päälle tänään.
Varmaan taas farkut laitan ainakin. Ja joku siisti paita.
Katson kohta noi vaatteet kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua.
Pyörähdin eilenä taas seppälässä huvin vuoksi. Siellä oli ale. Onnistuin taas ostamatta mitään. hyvä minä.
Olen alkanut oppimaan sen ettei sitä aina tarvi shoppailla vaan voi ihan hyvin katsella. Siellä oli kaikki farkut 25 eurolla.
sain hillittyä etten ostanut. Mä ajattelin ostaa uudet housut tuossa kun kevät alkaa lähestymään. Sitten vähän näkee mitkä farkut menee päälle. Nyt en vielä viitsi oikeen ostaa.
Seppälään oli tullut myös aivan ihania alusvaatteita. Uusia tosi hyvännäköisiä. push up rintaliivejä. Tahtoisin kovasti taas semmoiset. mihin kuuluu myös stringit.
No mä aijon ostaa noita uusia alusvaatteitakin varmaan tuossa ennen kesää. Se on nyt vaan hyvä että säästän vaan tämän kuun. raha asiat on tasapainossa. Ei tarvi niitä kauheasti miettiä.
se on vaan hyvä että sitä rahaa on. Pystyy aina maksamaan laskut. Eikä ole velkaa kenellekkään.
En aijo koskaan lainata rahaa keneltäkään. Eikä mun edes tarvi.
Mulla on hyvin noi raha asiat. Saan aina sopivasti joka kuukausi kelalta rahaa. Saan nyt taas kahdeksi vuodeksi eteenpäin rahaa aina kelalta. Sitten sen jälkeen pitää taas täyttää kelan paperit, lähettää ne ja katsoo saako taas sitä rahaa.
lääkärin lausunto musta pitää myös lähettää sinne. Ne näkee mikä mun tilanne on sillä hetkellä.
Tässä kuussa tosiaan on se hoito neuvottelu. Kuun lopulla. Hyvin se menee ja sitten kun se on ohi niin sitä ei ole taas vähään aikaan. Se hoito neuvottelu on aina kerran vuodessa. Siellä jutellaan mun sairauksista, elämän tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Nyt mun asiat on paremmin kuin pitkään aikaan.
Syömisen kanssa ei ole ongelmia, Olen oppinut ajattelemaan järkevästi vaikka on tää skitsofrenia ja mielikuvitus laukkaa välillä.
Neuroottisuus ei ole oikeastaan vähentynyt. saatan olla neuroottinen joka päivä jostakin asiasta. Minusta on tullut positiiviinen ihminen.
Koitan aina ajatella myös että asiat aina järjestyvät. Ja jos on paska päivä niin ajattelee että ehkä huomenna on parempi päivä. En aijo vaipua mihinkään masennukseen. Ja yritän aina ajatella positiivisesti. Sillä mä pärjään aika pitkälle.
Ja on ihanaa nähdä noi kaverit joka päivä. On juttu seuraa.
Tänään taas mun toinen kaveri tulee kylään taas katsomaan lemmen viemää. Juodaan taas teetä ja höpötellään samalla.
skypetän taas poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse vielä illalla. Silleen mun kaikki illat oikeastaan aina menee.
Mielummin noin kun taas silleen että olisin ihan yksin noi illat.
Ja aika on kyllä mennyt tosi äkkiä. Tuntuu ihan siltä että joulu olisi ollut hetki sitten. Nyt on jo helmikuu. Kohta on kevät ja kesä. Ihanaa. Niitä odotelessa. Ja sitten alkaa paljon enemmän piristymään kun aurinko alkaa paistamaan keväällä.
Mukavampi mennä lenkille silloin. Voi nauttia auringon paisteesta.
Ja on varmasti paljon energiaa kun alkaa tulla valoisampaa.
Eikä ole enää liukasta kun lumet ja jäät alkaa sulamaan.
Pääsee kohta shoppailemaan kevät ja kesä vaatteita.
odotan innolla sitä shoppailua sitten. Ja on sitten vähän enemmän rahaakin kun on säästänyt. Sitten kun ole shoppailut, niin alan sen jälkeen taas säästämään. Säästäminen on hyvää harjoittelua.
Ettei ihan kaikki rahat vaan mene.
Mä näin viime yönä unta noista korko kengistä.
Oli omituinen uni. En ole viime akoina oikeen nähnyt mitään unia. Nyt viime yönä taas näin. Onneksi ei ollut mikään painajainen.
Mä näen välillä noita painajaisia silloin jos olen stressaantunut.
Ne ei ole kivoja unia koska ne tuntuu aina niin todellisilta.
Sitten kun herää niin huomaa että se olikin vaan onneksi unta.
Alan kohta taas tiskaamaan. Aijon nyt tiskata niin ei sitten myöhemmin tarvitse. Voisi taas laittaa musaa soimaan.
Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee musaa. Mutta tästä tulee varmasti mukava päivä taas. Uskon ainakin. Huomenna on sitten taas työpäivä. Pitää varmaan huomenna herätä tuossa kuuden aikaan.
Kerkeää juomaan aamu kahvit, kirjoittaa blogi ja syödä ennen lähtöä. Kaupassa pitää käydä hakemassa noi eväät taas töihin.
En vielä tiedä että mitä evästä otan taas töihin. Ehkä joku kinkku salaatti, pasteija ja tuoremehu. Se voisi olla hyvä ateria taas töihin.
Mutta. katsoo sen sitten huomenna kun menee kauppaan.
Maksan nyt pankki kortilla sen ruoan. Ja käyn taas apteekissa huomenna työ päivän jälkeen katsomaan saisinko sitä leponex lääkettä. Toivottavasti saan sitä huomenna. Mä olen sitten vähän pulassa jos en saa sitä lääkettä.

Mukavasti tekemistä tänään :)Maanantai 08.02.2016 07:38

uusi viikko alkaa. Hyvä fiilis tällä hetkellä. Nyt taas jaksaa kun otti rennosti viime viikonlopun. Tästä tulee mukava päivä. Aamulla on tosiaan ohjelmassa kokki ryhmä. Tehdään ruis burgereita ja suklaa vaahtoa. Hyvät ruoat tiedossa. Paras kaveri tekee noi ruis burgerit.
Mä teen suklaa vaahdon. Siinä se aamu sitten meneekin taas.
Joudun käymään apteekissa kokki ryhmän jälkeen. Pitää käydä hakemassa sitä leponex lääkettä mikä on ihan lopussa. Toivottavasti se resepti on uusittu. Jos ei niin pitää taas soittaa ja sanoa että uusii sen.
Alkaa noi leponexit olla ihan kohta lopussa. Alku viikolle riittää mutta ei loppu viikolle. En ole vieläkään saanut verikoe aikaa ohjaajilta. Saa nähdä saanko sen tänään vaikka. Koska kuu on jo vaihtunut ja pitäisi käydä niissä verikokeissa. Varmaan tällä viikolla on ne.
Tänään olen innolla menossa salille illalla. Mukavaa että alan nyt käymään maanantaisin salilla. Nyt sitten käyn salilla pari kertaa viikossa. Maananataina ja keskiviikkona. ja kaveri on mukana.
On seuraa sitten siellä. Sali tunti alkaa siinä varttia vaille viisi ja loppuu varttia vaille kuusi. Kerkiän sen jälkeen skypettämään poikaystävän kanssa. Hyvin kerkiää käydä suihkussa tunnin jälkeen.
Onneksi me aina lämmitellään alkuun ja venytellään lopuksi. Ei paikat tule kauhean kipeiksi. Meillä on puuroa taas päivällisellä. Hyvin kerkiää syömään ennen sali tuntia. jaksaa tehdä kun on syönyt. Ja ruoka ehtii vähän sulaa ennen tuntia.
odotan sitä mun toppia minkä tilasin eilenä netistä.
Tulee varmaan tällä viikolla postiin niin pystyy hakemaan ja maksamaan sen. Ensi kerralla aijon ostaa nelly.comista uudet korko kengät. Siellä oli muutamat aivan ihanat. Ja maksoi vaan 44 euroa kappale. Olen alkanut suunnittelemaan myös millaisen merkki laukun meinasin ostaa seuraavaksi. Laukun osto budjetti on se pari sataa euroa. Sillä summalla saa varmasti aivan ihanan laukun.
Aijon ostaa sen tämän vuoden puolella. Mutta en tiedä että koska. Se laukku on joko guess tai joku muu. Sitten ei taas tarvi ostaa uutta laukkua vähään aikaan. Olen päättänyt että alan ostamaan noita merkki laukkuja mielummin kun jotain halpoja laukkuja.
Tykkään kaikesta kalliista. Ja mikä näyttää hyvältä. Lahdessa on toi kekäle liike niin siellä myydään guess laukkuja ja muita merkki laukkuja. Katsoo jos sieltä sitten vaikka löytyisi se laukku.
Löysin taas mun kaapista yhden laukun mitä en ole käyttänyt kertaakaan. Nyt ajattelin käyttämään sitä. Ei tarvi ostaa vielä uutta.
En eilenä jaksanut katsoa tabletilla mitään eilenä. Halusin vaan olla koneella. Mutta tänään ajattelin taas katsoa gossip girl sarjaa.
Koitan taas tehdä silleen että olen nyt koneella tämän aamun, ja tulen seuraavan kerran koneelle vasta illalla kun skypetän poikaystävän kanssa. Ettei ihan koko aikaa vaan istu koneella. Viikonloppuna mä istuin ihan koko ajan. Onneksi arki ja ryhmät alkaa taas niin ei istu koko aikaa koneella.
Tänään tulee salkkarit. ihanaa. Oon niin taas odottanut sitä. Viime perjantaina ei tullut salkkareita. Mutta nyt taas tulee.
Lemmen viemää en näe tänään koska olen salilla silloin.
Pitää tallentaa se ohjelma ja katsoa myöhemmin tabletilta se.
Jaksoin herätä tuossa puoli seitsemältä. Ei mitään ongelmaa.
Olen siitä tyytyväinen että olen nyt aamu ihmisiä mitä en ennen ollut. Ennen mä vaan nukuin koko ajan. kaikki aamut.
Aina kun oli mahdollisuus. Onneksi toi aamu kahvi aina herättää mut ja aamu lähtee aina käyntiin kahvin voimalla. kietän aina tosi vahvaa kahvia aamuisin. Mutta olen enemmän tee ihmisiä kun taas kahvi ihmisiä. Tykkään enemmän juoda tuota vihreää teetä.
Se on vaan niin hyvää ja terveellinen juoma.
Juon sitä vähintään kolme kuppia päivässä. Sitä voisi juoda vaikka kuinka paljon mutta mulle riittää päivässä se pari kuppia tai kolme kuppia teetä.
pitää juoda taas pika teet tässä aamulla ennen kokki ryhmää.
sitten sen jälkeen juon teetä taas päivällä.
Ennen sali tuntia en aijo juoda teetä koska sitten tulee kauhea vessa hätä. Juoma pullo pitää ottaa salille taas mukaan. Mulla menee aina salilla toi kokonainen vesipullo. Se on vaan hyvä juttu.
Onneksi olen taas innostunut tuosta kuntosalista. Tykkään siitä tosi paljon. Ja se on hyvä että liikkuu. En mennyt eilenä lenkille kun tuolla ulkona oli taas tappavan liukasta.
Käveltiin aika hitaasti eilenä kyliltä kaverin kanssa kun oli liukasta.
Tänään pääsen taas liukastelemaan tuonne ulos kun pitää käydä siellä apteekissa. Kävelen varovasti. Niin en liukastu.
En nyt kerkeä pesemään pyykkiä. Pystyn pesemään pyykkiä tuossa loppu viikosta. Mulla on niin paljon ohjelmaa taas niin ei kerkeä pesemään. Koitan katsoa jos torstaina toi pesukone olisi vapaa aamusta. Jos ei niin sitten pesen perjantaina.
Huomenna aamulla mun pitää mennä taas tuonne klubitalolle.
Toivon että noi bussi matkat menisi huomenna hyvin.
Ettei ala vaan ahdistamaan taas bussissa. Otan tuon rauhottavan mukaan taas varmuuden vuoksi. Se on hyvä olla aina mukana jos iskee huono olo ja ahdistus. Mutta sen olen huomannut mun elämässä että mulla on hyvin energiaa. Jaksaa tehdä kaikenlaisia asioita viikolla. Ja mä nautin siitä. Melkein kaikki päivät tuntuu hyviltä kun ei ole sitä huonoa oloa. Mutta jos se huono olo iskee niin ajattelee vaan että ehkä huomenna on parempi päivä.
Mä tykkään mun elämästä tällä hetkellä. olen onnellinen.
Se on se tärkein asia. olen hyvin oppinut elämään näiden sairauksien kanssa. Skitsofrenia on se pahin sairaus.
Toisena tulee toi syömishäiriö. Mutta pystyn onneksi syömään joka päivä ruokaa. Ja mä tykkään aina syödä.
onneksi mulla ei ole mitään oksentelua tai silleen että en syö mitään.
Olen ymmärtänyt vihdoin sen että ruoka ja syöminen on tärkeä asia.
Jaksaa ja eikä paino tipu niin kamalan rajusti.
Nyt mun paino on onneksi noussut. Ja pysynyt hyvänä.
Veren paineetkin on aika hyvät. Ja nyt kun mä liikun paljon niin mun lihakset on myös kasvaneet. mikä sitten lisää vähän tuota painoa.
Mutta yritän vähentää sokerin syömistä. Sallin kyllä aina viikonloppuisin syödä vähän suklaata. En pysty luopumaan siitä.
Mä rakastan suklaata tosi paljon. Alan tekemään silleen että en sitten viikonloppuisin söisi älyttömiä määriä sitä suklaata.
Syön silleen sopivan määrän sitä. Ja se maistuu joka kerta hyvältä kun ei ole syönyt sitä hetkeen. Mun lempi suklaa on ehdottomasti toi fazerin hasselpähkinä suklaa. En ole aikoihin muuten syönyt sitä.
Limsan juonnin aijon lopettaa kokonaan. Pystyn olla juomatta limsaa. Ihan helppo juttu. Ja lomilla sallin juoda sen yhden alkoholittoman siiderin aina saunan jälkeen.
vettä ja vihreää teetä juon aina viikolla. Ja tietysti mustaa kahvia. Ja kivennäisvettä silloin tällöin. Ja aina jos iskee makean himo, niin juon aina teetä. Se auttaa ainakin mua. Tai sitten vaikka lähtee lenkille. Saa muuta tekemistä. Ja ajateltavaa.
Onneksi on noita keinoja siihen jos makean himo iskee.
Noi keinot auttaa aina mua. Ja netistä myös löytyy keinoja mitkä auttaa kun makean himo iskee. Tai sitten voisi syödä noita hedelmiä sokerin sijasta. Sitä en muuten ole koskaan kokeillut että söisi hedelmiä. Mä olen itse asiassa aika huono syömään mitään hedelmiä. Mutta voisihan sitäkin kokeilla. ei ollenkaan huono idea.

Käytiin koti pizzassa :)Sunnuntai 07.02.2016 16:00

vihdoin ja viimein pääsin tänne irciin. Aamulla ja päivällä en päässyt tänne. Pikkaisen vitutti. Olin aamulla silleen että ah. nyt on juotu aamukahvit ja aijon kirjoittaa blogin. Mutta sivusto ei toiminut enkä pystynyt kirjautumaan sisälle. No mä kirjoitan tämän blogin hieman myöshässä. No ei haittaa. Onpahan nyt tekemistä. Ja pystyy kirjoittamaan. Oon ollut vaan koneella ja kavereiden kanssa käytiin kirpputorilla ja koti pizzassa syömässä kotzonet. Ei vitsi se kotzone oli tosi hyvää. Otin semmoisen missä oli kanaa, salaattia ja valkosipuli kastiketta. Jatkossa kun käyn koti pizzassa vaikka poikaystävän kanssa, niin otan tuon kotzonen pizzan sijasta. Paljon terveellisepi vaihto ehto. Ja täyttävää oli. Jaksoin syödä sen melkein kokonaan. Maha tuli täyteen. Viikonloppu on sujunut aika rennosti. Huomenna arki alkaa taas. Huomenna mulla on paljon ohjelmaa. On kokki ryhmä aamulla, ompelu ryhmä iltapäivällä ja salille illalla kaverin kanssa.
Tulee mukava päivä. Onpahan tekemistä.
täytyy nyt tunnustaa yksi asia. Sorruin tänään shoppailemaan netissä.
Tilasin ekaa kertaa nelly.com sivuilta yhden ihanan mustan topin missä lukee "just do it!" Ajattelin kokeilla tilata sieltä ja se onnistui. Haen sen sitten postista kun paketti saapuu. Maksan posti ennakolla. Yheensä se tuli maksamaan noin 27 euroa.
Toppi maksoi sen 21 euroa plus noi posti kulut.
päätin että siitä topista tulee mun sali toppi. Käytän salilla sitä ja muutenkin kun kesä lähestyy. ei vitsit siellä nelly sivuilla oli aivan ihania korko kenkiä. Olisin niin halunnut ostaa semmoiset valkoiset mitkä olisi vaan maksanut 44 euroa.
Tosi nätit kengät. Päätin että alan aina välillä shoppailla sillä sivustolla kun tekee mieli shoppailla. Ja kun raha tilanne sallii. Sain tänään maksettua vuokran ja pari muuta laskua niin tottakai sen jälkeen kun näki paljon jäi vielä tilille rahaa niin tietty se shoppailu himo iski. Nyt en osta enempää mitään muuta tässä kuussa. piste.
Mutta tuntui se ihan hyvältä shoppailla.
Käytiin kaupassa kaverin kanssa kun oltiin käyty koti pizzassa. Päätin tänään nyt käydä niin huomenna ei sitten tarvi.
Tuolla on taas tappavan liukasta kävellä. Huomenna liikun vaan salille illalla. Sinne on vaan alle viiden minuutin kävely matka.
sali tunti alkaa siinä varttia vaille viisi, ja loppuu varttia vaille kuusi.
Tietysti eka lämmitellään ja sitten noihin liikkeisiin ja laitteisiin.
koitan parhaani mukaan tehdä. Kumminkin että syke ja hiki tulee.
Tulee hyvä sali tunti. Sen jälkeen käyn suihkussa ja skypetän poikaystävän kanssa. Soiteltiin poiaksytävän kanssa hetki sitten. Hyvin sillä oli mennyt kaverin luona. Mukava viikonloppu oli. Tänään taas skypetellään illalla. Mukavaa nyt jutella enemmän sen kanssa koska viikonloppuna ei keretty kauaa jutella.
Kävin äsken suihkussa ja keitin teetä. Loppu iltapäivän olen koneella ja menen parhaan kaverin luokse illalla. Mukava päivä ollut tänään.
Huomenna sitten positiivisin mielin viikkoa aloittamaan.
Tulee nyt hyvä viikko varmasti kun on nyt saanut levättyä tarpeeksi.
Mutta. Huomiseen blogiin tulee sitten vähän enemmän tekstiä varmaan. kerroin nyt pikaisesti miten tää päivä on sujunut.

Rento lauantai.Lauantai 06.02.2016 07:39

Lauantai aamu. heräsin taas tuossa puoli seitsemältä ja keitin aamu kahvit. Nyt olen hereillä. Aamu alkanut mukavasti käyntiin.
Eilenä tosiaan oltiin naisten ryhmässä kirpputoreilla lahdessa. Me kierrettiin kavereiden kanssa ainakin viisi kirppu toria. En ostanut yhtään mitään. Katselin vaan. Hyvä minä. En muistanut eilenä maksaa noita laskuja, Joten maksan ne tänään tässä aamun aikana koska olen tämän aamun koneella. Hyvin kerkiää maksamaan. Alan maksamaan kun olen saanut syötyä aamupalan. Meillä on viikonloppuisin aamu pala vasta yhdeksältä. Arkisin aina puoli yhdeksältä.
Ruoka meillä on taas tuossa kahdelta. Olin taas lenkillä eilenä. heitin sen puolen tunnin lenkin vaan. Poikaystävä kävi pyörähtämässä mun luona eilenä ennen kun se lähti reissuun. sovittiin että soitellaan ja skypetellään. ikävä on taas sitä. Mutta näemme varmasti taas ensi viikon viikonloppuna. Sitä odotellessa.
on ollut hieman kireä fiilis. Mutta onneksi nyt voi vaan levätä ja ottaa rennosti tämän viikon niin jaksaa sitten taas.
Maanantaina mulla on paljon ohjelmaa. On kokki ryhmä aamulla, ompelu ryhmä iltapäivällä ja sali illalla. Vauhdikas maananatai.
Onpahan tekemistä Ei tule tylsää päivää.
Mulla on varmaan noi verikokeet tuossa ensi viikolla joku päivä. Aikaa en ole saanut vieläkään. Kyselin ohjaajilta jo että koska saadaan ne labra ajat. No varmaan ensi viikon alussa.
jaksoin eilenä vähän väritellä. Ajattelin tänäänkin värittää.
Jatkoin yhtä kuvaa mikä on edelleen kesken. yritän nyt sen saada väritettyä loppuun. Niin voi sitten jatkaa toista kuvaa.
Eilenä katselin taas O.C sarjaa. Aijon tänään taas katsoa sitä. Olen ekan kauden puolessa välissä. Vielä on paljon katsottavaa. Nyt en ole katsonut gossip girliä. Mutta katson sitäkin varmaan tässä viikonlopun aikana. Latasin taas tavletin akun melkein täyteen niin pystyy sillä katsomaan taas. Otan hyvän asennon sohvalla, tabletti syliin ja katsomaan noita sarjoja. Sekin on yksi tapa rentoutua.
Menen lenkille taas tänään iltapäivällä. Pakko taas päästä. Mä lenkkeilen aina kun vaan pystyy. Ja joka päivä yritän aina käydä sen puolen tunnin lenkin. noi kauppa reissut on myös hyviä lenkkejä.
Saa siinäkin liikuntaa. Huomenna mennään kavereiden kanssa kirpputorille taas ja koti pizzaan syömään.
vähän erilaisempi päivä. Ei olla aikoihin käyty kavereiden kanssa koti pizzassa syömässä. Nyt on mukavaa kyllä taas mennä kun edellisestä on jo aikaa. Lähetään siinä yhden aikaa huomenna kirppu torille. Pitää katsoa millainen ilma on huomenna. Aijon kyllä laittaa noi toppahousut. En tarkene farkuissa tuolla ulkona vielä.
Mutta olen ylpeä itsestäni kun en ostanut mitään eilenä kirppiksellä.
Säästin taas rahaa. olen oppinut että voihan sitä vaan katsella ettei osta mitään. sekin on ihan mukavaa.
join eilenä tuon light jaffa limun. Semmoisen pikku pullon. Enempää limsaa en aijo juoda viikonloppuna. Ja jatkossa aijon olla juomatta enää mitään limsaa. koitan enemmän juoda vaikka tavallista kivennäsivettä. Ja sallin joskus juoda tuommoisen alkoholittoman siiderin. Aina kun olen lomilla. Hyvä sauna juoma.
nyt on hyvä kun ei tarvi pestä mitään pyykkejä. Tajusin nyt sen että pystyn pesemään pyykkiä seuraavan kerran ensi viikon torstaina. Koska maanantai aamulla mulla on kokki ryhmä, tiistai aamulla olen klubitalolla, ja keskiviikkona olen töissä.
Nyt ensi viikolla on vähän enemmän ohjelmaa mitä viime viikolla.
Nyt kun alan taas käymään maanantai iltaisin kuntosalilla.
Maanantaina kokki ryhmässä me tehdään ruis burgereita.
Ja mä teen jälkkäriksi suklaa vaahtoa. Paras kaveri tekee noi burgerit. Hyvät ruoat tiedossa. Menen varmaan taas kokki ryhmän jälkeen käymään kaupassa. Hyvin kerkiää käydä ennen ompelu ryhmää. Sain nyt syötyä tuon pähkinä pussin loppuun. Nyt olen herkutellut tarpeeksi. Enempää en aijo nyt syödä mitään herkkuja.
syön nyt vaan ihan tavallista ruokaa.
Tää on nyt hyvää harjoittelua ettei herkuttele enempää.
Koska olen päättänyt vähentää tuota sokerin syömistä.
Nyt mulle ihan riittää taas tavallinen ruoka. Herkuttelen taas suklaalla ensi viikon viikonloppuna. Mulla on vielä noita suklaita jäljellä mitä sain synttäri lahjaksi. Syön ne loppuun ennen kun ostan taas kaupasta suklaata. Kohta pitää tiskata taas.
Tiskiä on kertynyt. tiskaan ihan kohta.
Teetä täytyy taas kohta juoda. Alkaa tehdä sitä mieli.
Juon tuossa aamupalan jälkeen. Noin parin tunnin päästä.
pitäisi käydä tokmannilla ostamassa lisää kynsilakan poisto ainetta.
Se on ihan lopussa. Voisi noi kynnetkin taas lakata. Edellinen väri on alkanut taas kulumaan. Laitan uuden lakka kerroksen päälle.
helppoa ja nopeaa ja on taas nätit kynnet.
Mulla on vielä yksi kivennäsivesi pullo juomatta. Voisi laittaa sen tuonne jääkaappiin ja juoda sitä kun tulen lenkiltä.
Hyvä jano juoma. Se on pöydällä tuo pullo. En ole laittanut sitä vielä jääkaappiin. Laitan sen kohta. Mutta ihana rento päivä tänään taas. Illalla menen taas parhaan kaverin luokse. Viettämään iltaa.
Katsotaan taas telkkaa ja höpötellään siinä samalla.
Eilenä illalla jaksoin melkein valvoa puoli kymmeneen asti. Oli pakko mennä vaan nukkumaan kun alkoi nukuttamaan.
nukuin hyvin taas viime yön. Se on hyvä että toi leponex lääke pistää illalla aina väsyttämään ja pystyy nukkumaan hyvin noi yöt.
Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa taas seuraavan päivän.
Mä nukun aina joka yö sen yhdeksän tuntia ainakin.
Eli sopivasti. Ja olen nyt aamu ihminen. Koska mä herään aina aikaisin. Siitä on tullut tapa. Aamu kahvi aina herättää mut joka aamu. Sillä mun aamu lähtee aina käyntiin. Ja jaksaa blogin kirjoittaa. Aina syntyy jotain tekstiä tänne.
Aijon olla koko viikonlopun olo housuissa. En laita mitään farkkuja päälle. Näin on hyvä. Ei kiristä tai mitään. Paljon parempi. Ensi viikolla kerkeän olla ihan tarpeeksi sitten noissa farkuissa.
Melkein joka päivä. Haluaisin jo kovasti ostaa uudet farkut.
Seppälässä on tällä hetkellä ihania farkkuja myynnissä eikä ole kamalan kalliita. Aijon ensi kuussa ostaa kun voi taas shoppailla.
käyn ne heti ostamassa kun rahaa tulee taas ensi kuussa.
Katsoo mitä muuta sitten shoppailen vielä ensi kuussa.
jotain kivaa aijon silti taas ostaa. uuden Guess laukun aijon ostaa taas tänä vuonna. Mutta en vielä tiedä että milloin. Sitten kun raha tilanne on sopiva. Sinne desuconiin mikä on kesällä taas niin sinnekkin pitää alkaa taas säästämään rahaa.
Eli pitää siis alkaa säästämään pikku hiljaa.
pystyn siihen kyllä. ei osta nyt mitään turhaa mitä ei tarvitse.
Mulla on laukkuja ja kenkiä. Ja niitä pystyy yhdistelemään niin syntyy monta tyyliä, eikä tarvi ostaa mitään uusia.
Koska mun kengät ja laukut on hyvässä kunnossa vielä.
Sitten kun lumet alkaa sulamaan ja kevät tulee niin alan taas käyttämään korko kenkiä. Eikä ole kamalan liukasta.
Pystyy kävelemään niillä. Ajattelin silti tänä vuonna ostaa uudet korko kengät taas. Jossain vaiheessa kun tulee sopiva hetki. Ja raha tilanne sallii. Ja jos löytyy jotkut ihanat kengät.

Lahteen kirpputorille :)Perjantai 05.02.2016 07:43

ihanaa. Perjantai. Viikonloppu edessä. Aijon ottaa vaan rennosti.
Ja herkutella hieman. syön pähkinöitä ja suklaata. Tänään illalla aijon syödä noita pähkinöitä. Ne on hunajan makuisia pähkinöitä.
Sain poikaystävältä sen pähkinä pussin mutta en ole vielä kerennyt syömään niitä. Tänään syön. Eilenä oli ihan ok päivä. Paitsi että hermot oli vähän kireällä. Johtuu noista naisten vaivoista mitkä lähestyy.
Me leivottiin toiminta tunnilla. Oli ihan mukavaa. Sen jälkeen kävin apteekissa hakemassa lemonex lääkettä, mutta sitä lääkettä ei ollut vielä uusittu. olin vaan että ei sitten. Käyn sitten ensi viikon alussa taas apteekissa jos silloin saisin sitä lääkettä.
Kävin kaupassakin niin tänään ei tarvi mennä kauppaan.
voi ottaa rennosti. Katselin eilenä taas O.C sarjaa. muutaman jakson. Pitää viikonloppuna jatkaa sen kattomista. Olen vieläkin ekalla kaudella.
Olin taas kaverin luona kylässä katsomassa lemmen viemää.
Ja skypetin taas poikaystävän kanssa ja loppu illan olin parhaan kaverin luona. Poikaystävä lähtee reissuun tänään. Mä näen sitä vielä tänään. Lupasi tulla pikasesti käymään mun luona.
Näen sitä hetken aikaa. Sitten taas soitellaan viikonloppuna miten viikonloppu on sujunut. Ikävä tulee varmasti.
Tänään aijon maksaa laskuja. Sain eilenä vuokra laskun ja se oli aika iso summa. No pystyn onneksi maksamaan sen.
Maksan sen tänään niin saa sen pois alta eikä tarvi sitten enää miettiä koko laskua. Mulla on pari muutakin laskua mitkä pitäisi maksaa. Onneksi rahaa on tullut tänään. eläke tuli tilille.
Kävin eilenä huvin vuoksi taas seppälässä. Siellä oli kaikkea ihanaa. Siellä oli ihana vaalea teko nahkatakki mikä maksoi 69 euroa.
Oi vitsit olisin halunnut sen. Aivan ihana. Mutta onnistuin taas olla ostamatta mitään sieltä. Hyvä minä. Sain eilenä pestyä pyykkiä.
pesin aamulla. Nyt ei taas tarvi miettiä enää mitään pyykkejä ainakaan hetkeen. Pesen sitten taas ensi viikolla.
Nyt kämppä on taas aika siisti kun sain eilenä siivottua. Mutta tiskata täytyy taas kohta. Tänään on taas naisten ryhmä aamulla. Ollaan menossa lahteen kirpputorille pyörimään.
En aijo ostaa yhtään mitään sieltä. Aijon vaan katsella.
Pitää taas farkut pukea jalkaan. Eilisen päivän olin vaan olo housuissa. Mun tekisi mieli laittaa toi nahkatakki päälle.
Voisi itse asiassa laittaa. Ulkona ei ole enää kamalan kylmä.
Otan mun Guess laukun taas käyttöön kun mennään kirpputorille.
Pitää vähän meikata taas. Ja laittaa kivat korvikset korviin.
Sain eilenä vietyä tyhjiä pulloja kauppaan. Sain niistä huiman euron.
Alan tekemään nyt silleen että aina kun pulloja alkaa kertymään, niin vien ne aina pullon palautus pisteelle. Pääsee niistä eroon, saa rahaa, eikä niitä ala sitten kertymään kauheasti.
Me vissiin lähetään sinne lahteen tuossa puoli kymmenen aikaa. En kerkiä juomaan teetä. Kahvia join taas äsken. Nyt olen hereillä ja pirteä. Aamupalakin on vasta noin tunnin päästä.
kerkiän hyvin kirjoittamaan tämän blogin.
Mutta kyllä tää olo alkaa tasaantumaan kun noista naisten vaivoista on selvitty. Mun mieli alat heittelee sen viikon ajan aina ennen naisten vaivoja. Se on ärsyttävää. Ja mielikuvitus laukkaa ihan täysillä. Ja on todella neuroottinen olo koko ajan.
huhhuh. Onneksi voi nyt loppu viikon ottaa ihan rennosti. Ei tarvi nyt stressata yhtään mistään. Ja se on hyvä myös kun saa noi laskut maksettua niin niitäkään ei tarvi miettiä.
Kyllä mä selviän. Jaksoin mennä lenkille eilenä illalla. Oli pakko päästä liikkeelle. heitin taas sen noin puolen tunnin lenkin. Hiki tuli kun kävelin kovaa vauhtia. Oli ihanaa sen jälkeen päästä suihkuun ja teen keittoon. Tee maistuu aina hyvältä lenkin ja suihkun jälkeen.
Mä yritän aina torstai iltaisin mennä aina lenkille.
Mulla on nyt hyvät liikunnat viikolla. Maanantaisin on kuntosali, sähly on tiistaina, keskiviikkona on kuntosali, ja torstaina lenkki.
Perjantain otan sitten aina rennosti etten välttämättä liiku enää silloin. Koska lähden lomille aina sinä päivänä.
olen sen huomannut että saan nautintoa tuosta liikunnasta.
Tykkään siitä ja tulee hyvä fiilis aina sali tunnin jälkeen.
Tai lenkin ja sähly pelin jälkeen. kroppa pysyy hyvässä kunnossa kun liikkuu. Eilenä mä kävin tokmannilla pyörähtämässä.
Ostin lisää shampoota ja light jaffa limsaa.
unohdin ostaa sen kynsilakan poisto aineen. Se mulla on ihan lopussa. No mä koitan ostaan sen vaikka ensi viikolla. Ei sillä ole kauhea kiire. Siitä tulikin mieleen että kynnet voisi taas lakata. Edellinen väri on alkanut kulumaan niin voisi laittaa uuden lakka kerroksen päälle. Mulla on tällä etkellä tumman punaiset kynnet.
Mavalan kynsi lakkaa. Tänään ei vissiin tule salkkareita.
eilenäkin jaksoin valvoa yhdeksään asti. En nukahtanut parhaan kaverin sohvalle. Jaksoin katsoa poliisit ohjelman.
Tänään menen varmaan taas samoihin aikoihin nukkumaan.
Noi ilta lääkkeet pistää aina väsyttämään niin en jaksa valvoa myöhään. Huomenna ajattelin herätä samoihin aikoihin kun tänäänkin. keitän taas kahvit ja kirjoitan blogin.
Niin kuin joka aamu. Paitsi jos olen lomilla niin silloin en aina jaksa välttämättä kirjoittaa blogia.
Tai muutenkaan olla koneella silloin. Aijon viikonloppuna taas lenkkeillä. Huomenna ajattelin mennä taas iltapäivällä lenkille päivällisen jälkeen. Varmaan siinä kolmen aikaan kun ruoka on ehtinyt vähän sulaa. jaksaa lenkkeillä.
Mulla alkaa taas kahvikin pikku hiljaa loppumaan. Pitää hankkia lisää. Teetä mulla on vielä niin sitä ei tarvitse ainakaan hakea.
Mulla on sitä ainakin pari pakettia.
Ai niin ostin kaupasta taas tavallista kivennäisvettä.
Juon sitä viikonloppuna. Se on mun mielestä tosi hyvää kylmänä. Eikä siinä ole onneksi kaloreita. Aijon myös vähentää tuota limsan juomista. Tai sitten lopetan kokonaan sen juomisen. Eilenä ostin sitä light limsaa. No siinäkin on varmasti sokeria.
Mutta ajattelin maistaa miltä se maistuu.
Mutta jos se ei ole hyvää niin en juo sitä.
Ajattelin sallia itselleni juoda aina lomilla yhden alkoholittoman siiderin. Ne on hyviä. Mä tykkään tosi paljon siiderin mausta.
Onneksi saa niitä alkoholittomia. Ja ne on aika halpoja kun taas ne siiderit missä on alkoholia. Ja monta eri makua.
Voisi aina niitä juoda sitten aina sen mun yhden kaverin pippaloissa mitä se järjestää välillä. Ja se on hyvä sauna juoma aina saunan jälkeen. Mä voisin kokeilla sitä että en joisi enää limsoja.
Katsoo pystynkö siihen. Kyllä mä pystyn.
Koska olen päättänyt vähentää sokerin syömistä ja juomista.
Mutta syön joka päivä tavallista ruokaa.
Ja koitan liikkua paljon. Niin kroppa pysyy kunnossa.
Koitan saada itseni bikini kuntoon kesäksi.
Tässä on muutama kuukausi aikaa. Varmasti tulee tuloksia.
Mun pitäisi ostaa se uusi peilikin. En ole nyt sitä miettinyt yhtään.
Ostan sen sitten kun ostan. Sillä ei ole mikään kiire.
Sitten on kiva taas ottaa uusia kuvia itsestään kun on se uusi peili.
Kohta voisi alkaa kuuntelemaan musaa. En ole nyt kauheasti kuunnellut musaa viime aikoina. Nyt voisi kuunnella. Perjantain kunniaksi. Tulee hyvä fiilis. Tästä tulee hyvä päivä.

Mun viikonloppu alkaa jo tänään ;)Torstai 04.02.2016 08:11

Eilenä oli hyvä päivä. Jaksoin koko päivän. Ei tullut huonoa oloa.
Hyvä minä. Töissä ja salilla meni tosi hyvin. Oli todella tehokas sali tunti eilenä. hiki tuli ja hyvä fiilis sen tunnin jälkeen.
Nyt on tosi hyvä fiilis kun on aloittanut kuntosalin taas. Ja että pääsin siihen maanantain naisten kuntosali ryhmään. Hyvä että paikka vapautui sieltä. Mun kaveri on myös siinä kuntosali ryhmässä myös.
Mukavaa kun kaveri on aina mukana kun ollaan salilla.
Tein eilenä silleen että mulla oli huppari päällä koko tunnin ajan kun tein niitä liikkeitä. Hikoilin paljon enemmän.
Se on hyvä että aina tunnin alussa lämmitellään, ja lopuksi venytellään.
Ei tule paikat kipeäksi. Olen iloinen että olen taas innostunut kuntosalista. Tästä se lähtee. Koitan saada itseni bikini kuntoon kesäksi.
Aijon myös aina mennä lenkille kun on mahdollisuus. Ajattelin tänään mennä illalla ehkä taas lenkille. Katsotaan millainen fiilis on vaan illalla.
Että jaksaako. Laitoin kellon herättämään kuudelta, mutta mä heräsin vasta seitsemältä. No ei se mitään. Sain taas äsken kahvit juotua niin olen nyt hereillä taas. Alan siivoamaan heti kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. On siivous päivä, ja mun kämppä on aika räjähtänyt ja sekainen. Hyvä alkaa kohta siivoamaan. Jee tänään on tullut kelalta taas rahaa. Ja huomennakin tulee kelalta rahaa. Pääsee maksamaan laskuja. Niitä on tullut ainakin pari kappaletta. Maksan ne viimeistään huomenna.
Mä yritän olla shoppailematta. Vaikka on tullut rahaa. Täytyy vaan säästää koska olen päättänyt niin. Kaupassa ajattelin käydä vasta huomenna. Tänään en jaksa. Meillä on toiminta tunti taas iltapäivällä.
Saa nähdä mitä tehdään. Onneksi molemmat kaverit tulee myös sinne. On seuraa. Illalla taas menen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää ja skypetän poikaystävän kanssa vielä tänä iltana.
Ennen kun poikaystävä lähtee sinne reissuun. Sitten viikonloppuna soitellaan puhelimen kautta. Aijon olla täällä tämän viikonlopun.
Keräilen taas voimia niin jaksaa taas ensi viikolla.
Onneksi mun molemmat kaverit on myös viikonlopun täällä. On seuraa. Ja kyllä mä tekemistä keksin. Olen koneella, katson animea, sarjoja, Käyn lenkillä, menen illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Ja samalla lepäilen. Syön taas vähän pähkinöitä ja suklaata. Mutta en aijo nukkua pitkään aamulla. Mä herään siinä seitsemän aikaan, keitän kahvit ja alan kirjoittamaan blogia.
Ehkä nukun viikonloppuna taas noita päikkäreitä.
Mutta. Mun perjantai alkoi tänään. Olen näin päättänyt. Otan ihan rennosti. Onneksi nyt ei ole kauheasti ohjelmaa. Voi vähän levähtää.
Toi keskiviikko päivä on se rankin päivä viikolla.
Ainakin mulla. Mutta hyvin olen selvinnyt. Mulla ja kaverilla oli taas eilenä vähän levottomat jutut kun oltiin salilla.
Oltiin kummatkin pikkaisen väsyneitä.
Mutta hauskaa oli. Naurettiin paljon. Sitten kun pääsin salilta niin soitin poikaystävälle. Juteltiin hetken aikaan ennen kun menin suihkuun. suihkun jälkeen menin iltapalalle ja parhaan kaverin luokse. Katsottiin taas salkkarit ja poliisit.
Menin sitten siinä yhdeksän aikaan nukkumaan.
Tänään näkee taas lemmen viemää. olen ihan pihalla että mitä siinä on tapahtunut koska eilenä en nähnyt. No tänään sitten selviää että missä mennään. En ole vieläkään saanut ohjaajilta verikoe aikaa.
No se on ehkä sitten ensi viikolla. Toivottavasti. Sen verikokeen jälkeen saan vasta noi lääkkeet. Mun leponex lääkkeet on ihan lopussa. ei enää riitä ensi viikolle. No katsoo miten käy.
Onneksi mulla on riittävästi vielä muita lääkkeitä. Ne ei ole heti loppumassa. Masennus lääkkeitä on ainakin vielä yksi paketti jäljellä.
eikä noi e-pilleritkään ole heti loppumassa.
Aamupala on taas kohta. Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä.
Syön taas ruisleipää. Paras leipä. Teetä aijon juoda taas tässä aamun aikana. Ai niin toi tabletti pitää laittaa latautumaan. Laitan sen kohta niin sillä pystyy taas katsomaan. Olen nyt varmaan tämän aamun koneella kun toi tabletti on latautumassa.
Aijon taas tänään katsoa tuota O.C sarjaa. Ja ehkä gossip girliä.
En ole nyt animea katsonut. Mutta viikonloppuna ajattelin katsoa tuota gintamaa taas. Voisi pitää pienen maratoonin.
Katsoa taas monta jaksoa putkeen. Hyvä anime.
Voisi katsoa samalla myös jotain muutakin sarjaa mikä on kesken.
Herkkuja mun ei tarvi ostaa kaupasta koska mulla on suklaata mitä sain synttäri lahjaksi. Aijon silti olla viikonloppuna syömättä kauheasti herkkuja koska olen päättänyt vähentää sokerin syömistä.
olen huomannut että viikonloppuisin syön ihan liikaa noita herkkuja.
Se on ehkä ihan hyvä vähentää. Olen päättänyt myös sen että aijon vähentää huomattavasti sipsin ja pizzan syöntiä. Niitä en aijo nyt syödä vähään aikaan. Mutta suklaasta en pysty luopumaan. Sitä aijon syödä. Ja sallin myös syödä noita pähkinöitä.
Limsaa aijon kyllä juoda. yhden pikku pullon viikonloppuisin.
Ei sen enempää. Onneksi kivennäisvettä pystyy juomaan niin paljon kun haluaa. Koska siinä ei ole ollenkaan kaloreita.
Aijon sitä juoda myös viikonloppuisin.
yritän elää terveellistä elämää. Ja siitä olen iloinen että olen innostunut liikkumaan paljon. Käydä salilla ja lenkillä.
Pelata sählyä. Siitä tulee aina onnistunut fiilis aina sali tunnin tai sähly pelin jälkeen. On silleen että hyvä minä.
Mielummin liikun kun juon jotain alkoholia.
Se oli erittäin hyvä päätös että lopetin kokonaan juomisen. Mulla on paljon pirteämpi olo, jaksaa tehdä asioita. Ei ole krapulaa tai huonoa oloa. Mä varmaan join silloin sen takia kun halusin siihen humala tilaan. Mutta sitten onneksi tajusin että siinä ei ole mitään järkeä.
Nyt mä olen raitis. Ja aijon jatkaa tälleen.
Paljon parempi olo kun ei juo.
En ole juonut seitsemään kuukauteen. Hyvä minä.
eikä ole edes tehnyt yhtään mieli. Mun paras kaveri ja poikaystävä juo aina välillä. Mutta ei se haittaa mua yhtään. Ne saa juoda niin paljon kun haluaa. Kunhan mun ei tarvi juoda.
Me kaikki ollaan erilaisia. Jotkut tykkää juoda jotkut ei.
Mutta suklaasta en aijo loupua koskaan. Sitä mä syön aina.
Se on mun paheeni se suklaa.
Tykkään ihan kaikesta suklaasta. Kaikki menee kunhan se on suklaata. Ja mulla on nyt sitä aika paljon kun sain synttäri lahjaksi.
Kauhea kasa. Mä syön ne pikku hiljaa pois.
Voisi pestä pyykkiä tänään taas. Tuli semmoinen olo että voisi taas pestä. Sitäkin on kertynyt taas. Katson onko pesukone vapaa kun menen aamupalalle. Voisi aamupalan jälkeen laittaa noi pyykit.
Tai sitten vasta aamu päivällä. Ei sitten viikonloppuna tai alku viikosta tarvi pestä. Onneksi toi pyykki tupa on mun kämpän ala puolella. Ei ole pitkä matka. Kävelee noi rappuset alas.
Asun toisessa kerroksessa. Onneksi olen oppinut pesemään pyykkiä näiden vuosien aikana kun olen asunut täällä.
Ja siitä tulee mulle hyvä fiilis kun on saanut taas pyykit pestyä.
Mä tykkään oikeasti pestä aina pyykkiä.
Se ei tunnu semmoiselta että ei huvita.
Ja toi pesukone on aina useasti aina vapaana aamuisin.
Mikä on vaan hyvä. Ettei se ole koko ajan varattu.
Mutta. Nyt voisin alkaa siivoamaan. Musaa taas soimaan taustalle.
Mukavampi siivota. Aijon aloittaa tiskaamalla.

Toivottavasti tulee hyvä päivä.Keskiviikko 03.02.2016 07:10

selvisin eilisestä päivästä. Klubitalolla meni ihan hyvin, mutta bussi matkat oli ahdistavia. Jouduin ottamaan rauhottavan kun tulin bussilla takaisin. Bussi oli ihan täynnä ihmisiä.
Onneksi nyt ei taas tarvi viikkoon mennä bussiin. Kun pääsin takaisin klubitalolta mä purskahdin itkuun. Itkin hetken aikaa, menin sohvalle lepämään. Ja heräsin sitten siihen että piti mennä sählyä pelamaan. Jaksoin onneksi mennä pelaamaan. oli ihan mukavaa pelata. Pelattiin taas miehet vastaan naiset. Miehet voitti. muutamalla maalilla.
Illalla kaveri tuli taas mun luo kylään katsomaan lemmen viemää.
skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luo illalla.
Menin eilenä ajoissa nukkumaan. Tänään on taas työpäivä.
Pitää olla yhdeksältä töissä. Kaupan kautta pitää taas mennä koska mun pitää ostaa eväät töihin. En vielä tiedä että mitä mä söisin.
No se selviää kaupassa. Mulla on taas vaate kriisi. En tiedä että mitä pistäisin töihin päälle. Katson sen kun olen saanut blogin kirjoitettua.
Kohta pitää syödä toi aamupala. Join taas kahvia äsken.
Olen nyt aika pirteällä tuulella. Aijon ottaa töihin taas tuon rauhottavan varmuuden vuoksi. Toivon että työ päivä menisi hyvin eikä alkaisi taas ahdistamaan. Onneksi kaveri on myös siellä niin on juttu seuraa. Ohjaajat kertoi mulle eilenä, että maanantaina naisten kuntosali ryhmässä on paikka vapaana. ne kysyi haluanko mennä siihen ryhmään. Olin että todellakin menen. Nyt mä käyn salilla maanantaina ja keskiviikkona. Kaveri on myös siinä maanantain kuntosali ryhmässä. Nyt alkaa kunnon kuntoilu.
Ja mulla on nyt siihen innostusta. Pääsee liikkeelle.
Ja kunto taas kasvaa vähän kun käyn salilla.
Jes. Hyvällä fiiliksellä tänäänkin olen menossa salille. Tulee varmasti hyvä tunti. Ja hiki. Vesipullo pitää taas ottaa mukaan.
Ja syödä hyvin ennen tunnin alkua. Se sali tunti alkaa puoli kuudelta ja kestää puoli seitsemään. Tunnin ajan. Soitan sitten taas poikaystävälle kun pääsen sieltä. Lemmen viemää ei nähdä tänään.
Salkkarit on nyt mennyt mielenkiintoiseen suuntaan. Pitää taas tänään katsoa. En jaksanut eilenä katsoa tabletilla yhtään mitään.
Mutta tänään ehkä ajattelin katsoa kun pääsen töistä.
Toivon että tästä tulee mukava päivä. Koitan olla taas positiivisella päällä. Ja ajatella mukavia asioita niin ei tuo ahdistus iske.
Mulla on nyt vähän hermot kireällä, mutta kyllä se siitä.
pitää lähteä vähän yli tunnin päästä. Hyvin on vielä aikaa. Mä heräsin taas kuudelta. Hyvin pääsin sängystä ylös. Ajattelin että jatkossa mä heräisin aina kuudelta. Se on hyvää harjoittelua. Mitä aikaisemmin herää sitä nopeammin tulee uni illalla.
Musta on tullut aamu ihminen. Paitsi jos olen lomilla niin silloin mä vaan nukun. Nukun aina niin pitkään kun mahdollista.
Ja tulee noi päikkärit myös nukuttua.
En ole vieläkään saanut verikoe aikaa. Varmaan ne on sitten vasta ensi viikolla. Saadaan varmaan aika tällä viikolla. Leponex lääke alkaa loppumaan. Sitä pitää hakea tuossa ensi viikolla. Kun on käynyt verikokeissa niin yleensä sen jälkeen saa noi lääkkeet hankittua. Mutta tälle viikolle vielä onneksi riittää lääkkeet.
Mulla on sitten toi hoito neuvottelu tämän kuun lopulla. Perjantaina aamulla. Kellon aikaa en nyt muista mutta se on kirjattu ylös.
Ohjaaja lähtee mukaan siihen keskusteluun.
Se keskustelu kestää sen tunnin. Onneksi aika menee aika äkkiä.
Kun on paljon juteltavaa. Käydään mun asioita läpi ja mitä tulevaisuudessa. Sitten lääkäri kirjoittaa taas lausunnon musta.
Mutta onneksi se ei ole vielä se hoito neuvottelu. Enkä aijo nyt todellakaan miettiä sitä koska siihen on vielä aikaa.
Päivä kerrallaan aijon nyt vaan elää. Ja olla nyt stressaamatta muita asioita. En vielä tiedä että mitä mä tekisin viikonloppuna.
Lähdenkö kotiin, vai olenko tällä. No sen näkee sitten. Onneksi paras kaveri on viikonlopun täällä jos mäkin oon.
On seuraa ainakin. Huomenna on taas siivous päivä. Alan sitten aamulla heti siivoamaan kun olen saanut blogin kirjoitettua aamulla.
Kohta aijon taas tiskata. Pakko tiskata ennen kun lähden töihin.
Mua alkaa häiritsemään noi tiskit jos ne jää tiskaamatta.
Sänky pitää myös pedata. Laukku pitää laittaa valmiiksi.
otan noi mun sisä tossut töihin mukaan. Mulla on ne aina jalassa siellä. En oikeen viitsi olla siellä sukkasillaan.
Vesipullo pitää ottaa myös mukaan jos jano iskee.
Maksan nyt noi mun eväät käteisellä. Mulla on viiden euron seteli niin ajattelin nyt käyttää sen. Pankki korttia en aijo ottaa mukaan tällä kertaa. Ettei se vaan häviä. Aijon nyt jatkossakin maksaa käteisellä noi mun eväät. Paljon helpompi tapa.
Meillä on puku huoneessa noi kaapit, mutta niitä ei saa lukkoon.
sen takia en ota pankki korttia mukaan ettei kukaan pölli sitä.
Ajattelin taas ostaa tuoremehua töihin. Tropicana appelsiini mehua. Todella hyvää. Pikku pullo maksaa sen vähän yli euron.
Toivottavasti niitä vaan kaupassa vielä. Jos niitä ei ole, niin sitten en osta. Pasteijan ajattelin ainakin syödä taas.
Aina kun käyn kaupassa ennen töihin menoa, niin silloin kaupassa jo heti aamusta on tuoreita pasteijoita. nam.
Tuore on aina paras. Saa samalla taas lenkkeiltyä kun kävelee töihin ja takaisin. Hyöty liikuntaa. Illalla on onneksi vielä sali.
Saa hyvät liikunnat taas tänään. Pitää vaan syödä hyvin niin jaksaa.
Syön kohta ruisleipää. Tein eilenä illalla sen aamupalaksi.
Ai niin ja aamu lääkkeet pitää muistaa ottaa kohta. Ettei vaan unohdu. Ja se rauhottava pitää muistaa ottaa mukaan.
pakkaan sen kohta tuohon mun laukkuun.
Onneksi tuolla ulkona ei ole kamalan kylmä. Tarkenee kävellä. Ainakin herää kun saa raitista ilmaa.
Onneksi toi kahvikin herätti mut äsken.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. uskon ainakin. Kyllä mä selviän.
Lähden ajoissa kävelemään niin kerkiän käymään siellä kaupassakin. Kävelen ihan rauhassa kun ei ole kiire.
Haluan aina lähteä ajoissa niin ei iske toi kiire. Mua aina ärsyttää lähteä kauheassa kiireessä. Varaan aina aamuisin aikaa ettei tule sitä kiirettä. Saa rauhassa tehdä nää aamu rutiinit. Kuten tämän blogin kirjoittaminen. Mun aamu lähtee myös aina hyvin käyntiin tällä blogin kirjoittamisella. Tykkään aina kirjoittaa aamulla tämän.
Ja tästä on syntynyt mulle tapa. Ja mä tykkään kirjoittaa.
Olen nyt pitänyt tätä mun blogia jo kolme vuotta ainakin.
Ja aijon jatkossakin pitää tätä. Sekin tekee hyvää kun saa kirjoitettua noita ajatuksia johonkin.
Kuten esim tänne vaikka. Yleensä tää kirjoitus tila aina loppuu kun mulla tulee aina kauheasti tekstiä tänne.
Mä vaan aina kirjoitan mitä tulee mieleen.
Pieniä ja isoja asioita. Sitten tulee aina hyvä fiilis kun on saanut blogin kirjoitettua. On silleen että sain taas kirjoitettua.
Mutta nyt voisin katsoa noi mun vaatteet mitä pistän päälle ja alkaa syömään. Ja tiskaamaan. Musaa soimaan taas taustalle tottakai.
Tulee hyvä fiilis. En nyt jaksa meikata. Laitan vaan siistit vaatteet ja hiukset kiinni. Se riittää. Ai niin ja voisi noi sali kamat laittaa myös valmiiksi. On sitten valmiina illalla kun menee salille.

klubitalolle.Tiistai 02.02.2016 07:11

Tiistai päivä. Mä heräsin jo kuudelta. Koska mun pitää olla tänä aamuna klubitalolla ennen yhdeksää. Meillä on siellä joku kehitys päivä.
Kestää muutaman tunnin. Ja nyt siellä on ilmainen ruoka.
Ajattelin mennä sinne koska ei mulla ole muutakaan tekemistä.
Pääsee sinne kuluttamaan aikaa. toivon että bussi matkat menee hyvin tänään ettei iske ahdistus bussissa. Otan taas tuon rauhottavan mukaan taas varmuuden vuoksi jos iskee huono olo.
Olen päättänyt vähentää sokerin syömistä. En aijo enää herkutella silleen miten ennen herkuttelin. Sipsit ajattelin jättää kokonaan pois etten syö niitä enää. Mutta suklaasta en pysty luopumaan. Sitä pitää syödä aina joskus. Pitää alkaa myös liikkumaan paljon enemmän.
Haluan elää aika terveellistä elämää. Katsoo miten käy.
eilenä mä innostuin värittämään. Ajattelin ehkä tänään myös värittää. Jos jaksan kun tulen klubitalolta. Sähly on taas iltapäivällä. Pääsee taas pelamaan. Aijon juosta hulluna siellä kentällä sitten pallon perässä.
Tulee hyvä fiilis aina pelin jälkeen. Mutta muuten fiilis on tällä hetkellä ihan hyvä. Tästä tulee hyvä päivä ellei huono olo iske.
Jos se iskee niin ehkä bussissa. Toivottavasti ei.
Tuolla ulkona on kiva lumi sade. Hirveästi tulee taas lunta.
Mutta kamalan kylmä siellä onneksi ei ole.
Eilenä katselin taas gossip girl sarjaa ja O.C:tä. hyviä sarjoja.
Vielä on paljon katsottavaa. Monta jaksoa jäljellä.
eilenä mulla oli jotenkin tosi levoton olo. Olin jotenkin neuroottinen melkein koko päivän ja hermostunut. Se varmaan johtuu noista naisten vaivoista mitkä taas lähestyy. Eilenä huomasin taas sen kun jaoin e-pillerit dosettiin että kohta ne alkaa taas.
Mun pitää hakea lisää leponex lääkettä. Alkaa taas olla lopussa.
Enkä ole vielä saanut verikoe aikaa että koska sekin on.
Kohta voisi syödä aamupalaa. Ennen kun pitää lähteä niin syön.
Huomenna taas töihin. Toivon että huominen päiväkin menisi hyvin.
Mutta sen näkee huomenna. Otan taas rauhottavan mukaan myös sinne. Pitää käydä kaupassa ostamassa eväät taas ennen kun menen töihin. En vaan tiedä että mitä tällä kertaa söisin.
No se selviää huomenna kaupassa. Tuore mehua ajattelin ostaa ainakin. Sitä tropicana appelsiini tuore mehua. Siis se on tosi hyvää.
Ja niitä myydään myös pienissä pulloissa.
Maksaa vähän yli euron pikku pullo. Onneksi kaveri on myös siellä töissä niin mulla on seuraa siellä. Huomenna illalla on sitten taas tuo kuntosali. Sinnekkin pitäisi jaksaa mennä. Menen ihan mielelläni sinne. Nyt aijon lisätä vähän enemmän painoja mitä viime kerralla. pikku hiljaa. Tulee hyvä sali tunti.
Pitää syödä hyvin taas niin jaksaa. En vielä tiedä että mitä tekisin viikonloppuna. Koska poikaystävä lähtee reissuun niin en näe sitä.
Olisinko täällä vai menisinkö kotiin. No kyllä se selviää. Elän nyt taas hetken ja päivän kerrallaan. Ei mitään stressiä.
Ärsyttää vaan se että on niin neuroottinen olo että se häiritsee.
Mutta kyllä se menee sitten taas ohi jossain vaiheessa.
Kävin eilenä kaupassa. Meni hyvin se kauppa reissu. Enkä mennyt ollenkaan seppälässä käymään mikä oli siinä vieressä.
Ajattelin vaan että kauppaan, eikä seppälään.
Hyvä minä. Taas säästin rahaa. Selviän ihan varmasti ihan hyvin tämän kuun shoppailematta mitään. Pitää jatkaa vain noin kun menee kauppaan eikä seppälään.
Nyt mun ei taas tarvi mennä kauppaan muutamaan päivään.
Säästää taas rahaa. Onneksi tässä kuussa tulee taas rahaa. Tällä viikolla jo. Pääsee noista laskuista eroon mitä on nyt tullut.
Pesin eilenä pyykkiä. Nyt ei taas tarvi hetkeen pestä.
sain pestyä vaatteet mitä pidin viikonloppuna.
Pitää taas tiskata kohta. Tiskaan kun olen saanut tämän blogin taas kirjoitettua. Kaveri tulee taas illalla mun luokse kylään.
Katsotaan taas lemmen viemää ja juodaan teetä.
Ja jutellaan siinä samalla. Sitten skypetän taas poiakystävän kanssa illalla ja menen parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Katsotaan taas salkkarit mikä jäi taas mielenkiinoiseen kohtaan.
Ja noi poliisit taas katsotaan puoli yhdeksältä.
Jos olen vielä silloin hereillä. Onneksi mä nukun joka yön aina tosi hyvin. Ja oppinut herämään aikaisin aamulla.
Siitä on tullut mulle tapa. Ja toi uni tulee hyvin tuossa illalla että nukahtaa. Onneksi toi leponex lääke pistää aina väsyttämään illalla. Hyvä uni lääke. Pystyy nukkumaan.
Kohta voisi pukea farkut jalkaan ja laittaa kassi valmiiksi.
Teetä juon sitten taas kun olen tullut klubitalolta.
Kuulin että meillä on klubitalolla ruokana tänään kebab ruokaa.
Ihan hyvä ruoka. pää asia on että maha tulee täyteen. Jaksaa taas.
Meillä on välipala taas tuossa enne sähly peliä. Jaksetaan pelata.
Ja päivällinen sählyn jälkeen. Eilenä meillä oli puuroa ruokana.
Omena riisi puuroa. Oli siis todella hyvää.
Saa nähdä mitä meillä on ruokana tänään päivällisellä.
Katson ehkä tänään taas tuota O.C sarjaa. Tai sitten väritän. katsoo sitten kun tulen klubitalolta että mitä tekisin.
Jompaa kumpaa. Pitää lähteä tuossa noin tunnin päästä bussi pysäkille. onneksi bussi pysäkille ei ole kamalan pitkä matka.
Sinne kävelee viidessä minuutissa. Puen hyvin päälle taas jos iskee kylmä. Mutta tuskin. Sänky pitää taas pedata. Voisin kuunnella musaa taas. Samalla kun tiskaan.
Tulee hyvä fiilis kuunnellessa hyvää musaa. Päivä lähtee taas mukavammin käyntiin. Uskon että tästä tulee ihan mukava päivä. Ja toivon että noi bussi matkat menee hyvin ettei ala ahdistamaan.
Mutta katsotaan miten käy.
Onneksi on rauhottava mukana. se tuo vähän turvaa onneksi.
Saa nähdä paistaako tänään taas tuo aurinko. Eilenä oli ihana auringon paiste. Sieltä se kevät tulee. pikku hiljaa.
Ja on varmasti paljon pirteämpi kun alkaa tulla enemmän valoisaa.
Lumet sulaa ja on lämmin. Kohta pääsee taas käyttämään nahkatakkia. Eikä tarvi laittaa toppa housuja jalkaan.
Tarkenee farkuissa ulkona. Pitäisi ostaa taas uudet aurinkolasit. koska mun kaikki aurinkolasit ovat hävinneet jonnekkin.
Ne on varmaan taas jossain mun laukussa. Mutta ajattelin uudet taas hankkia. Voisi käydä joku kerta sokoksessa katsomassa niitä.
Siellä myydään aika hyviä aurinkolaseja. Eikä ole kamalan kalliita.
Ostan ne tässä kevään aikana. Ennen kesää.
Ostan sitten varmaan parit aurinkolasit. Pystyy vaihtelemaan niitä välillä. Niihin menee varmaan sitten rahaa jotain 20 euroa. Tai vähän yli. Riippuu kuinka kalliit aurinkolasit ostaa.
Mutta. Nyt on hyvä niihinkin säästää rahaa. Ostan ne sitten viimeistään huhtikuussa. Koska maaliskuussa ajattelin ostaa noi uudet farkut seppälästä. Ja ehkä sen uuden seksiasun.
Tai sitten alusvaatteita. Jotain aijon shoppailla ensi kuussa.
Toivottavasti seppälässä sitten myydään vielä noita farkkuja ensi kuussa. Ja eikä olisi niin kamalan kalliita.
Ostan sitten yhdet tai parit. On sitten housuja taas.

Tänään kuntosalille.Maanantai 01.02.2016 07:38

viikonloppu meni ja uusi viikko alkaa taas. Oli tosi mukava viikonloppu poikaystävän luona. Päästiin viettämään laatu aikaa toistemme kanssa.
Ja olen nyt taas viikonlopun vaan herkutellut. Syönyt vaan suklaata ja sipsiä. Nyt herkut saa jäädä taas ja pitää lähteä liikkeelle. Ajattelin mennä salille ehkä tänään iltapäivällä. Tai sitten lenkille. Katson fiiliksen mukaan. Jompi kumpi.
Muutenkin olo on aika hyvä tällä hetkellä. Nukuin hyvin viime yön. Menin jo ennen yhdeksää nukkumaan eilenä. Olin parhaan kaverin luona taas eilenä illalla. Katsottiin hauskat kotivideot.
Tänään tulee onneksi taas salkkarit illalla. Ja lemmen viemää.
Ne täytyy katsoa. Tällä viikolla mulla on noi verikokeet taas. En vielä tiedä päivää mutta ne on aina alku kuusta. Ohjaajat aina varaa noi verokoe ajat ja antaa sitten lapulla meille. Että mä muistetaan se päivä. Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Mulle riittää leponex lääkettä vielä tälle viikolle mutta ensi viikolla tai tämän viikon lopulla pitää hakea lisää sitä.
Muita lääkkeitä mulla on vielä ihan riittävästi. Toi leponex loppuu melkein aina. Mutta onneksi sitä aina saa.
Kunhan on vaan käynyt verikokeissa ja sanonut psykologille että uusii sen leponex lääkkeen. Tänään pitää tässä aamun aikana pestä taas pyykkiä. Pesen nyt noi vaatteet mitä pidin viikonloppuna. Onneksi toi pesukone on aina melkein vapaa alku viikosta aamulla. Hyvin pystyy pesemään. Vien pyykit samalla kun olen menossa aamupalalle. Saa ne heti pesukoneeseen. Ja sen jälkeen kuivuriin.
Kaupassa pitää käydä taas tänään. Menen tuossa lounaan jälkeen.
hyvin kerkiää käydä ennen ompelu ryhmää.
En aijo mennä seppälään. Kierrän sen kaukaa etten vaan osta mitään. Tää on hyvää harjoittelua ettei sorru shoppailemaan.
Ja koitan vaan ajatella että en tarvitse mitään tällä hetkellä.
Mulla on kaikkea. Ja se nyt riittää toistaiseksi.
Haluaisin ostaa taas ihan hulluna uusia alusvaatteita. No katsoo sitä vaikka keväällä jos taas ostaisi uudet seksikkäät rintaliivit ja stringejä. Ja muita alusvaatteita. Mun pitäisi heittää pois noi mun kuluneet alsuvaatteet. Ja ostaa uusia tilalle.
Eilenä tuli taas katsottua muutama jakso gossip girl sarjaa. Ja varmaan tänään taas katson sitä. Mä olen jäänyt siihen sarjaan jotenkin koukkuun. Olen edelleen toisella kaudella. Vielä on monta kautta ja jaksoa jäljellä. On ihanan paljon katsottavaa. Ja pitää myös katsoa uudestaan toi O.C sarja koska en ole nähnyt sen sarjan kaikkia jaksoja. Katson noi kaikki jaksot tabletin kautta. Laitoin taas tabletin latautumaan niin pystyy taas tänään katsomaan sillä. Akku on siitä kohta ihan loppu. Annan sen nyt latautua tämän aamun ajan. Kohta alan taas tiskaamaan. Tiski vuori on taas syntynyt. Tiskaan kun olen saanut vaan blogin kirjoitettua.
Tänään en näe toista kaveria koska sillä on muita juttuja tänään. Näemme taas huomenna illalla. Katsotaan taas lemmen viemää yhdessä. Kohta pitää taas juoda teetä. Alkaa tehdä sitä kovasti mieli. Äsken join taas aamukahvit. Vahvat aamukahvit. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis. Tästä tulee mukava päivä. On jonkin verran ohjelmaa taas. Illalla skypetän poikaystävän kanssa. Mulla on jo sitä nyt ikävä. Onneksi on skype ja puhelin. Kuulee toisen äänen.
Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä. Aamupalaan on vielä vähän yli tunti aikaa. Saan taas varmasti tällä viikolla lisää laskuja. Maksan ne kaikki kerralla kun rahat ovat tulleet. Sitten kun laskut on maksettu niin niitä ei tarvi enää sitten miettiä.
Onneksi olen oppinut sen että ensin maksaa kaikki laskut ja sitten näkee paljon jää aina tilille rahaa. Sillä summalla onneksi pärjää ihan hyvin vaikka kaikki laskut on aina maksettu. Mä ainakin pärjään tosi hyvin. Ja onneksi olen oppinut sen ettei kaikkea tarvi aina ostaa jos on jo. Mutta jos löytää jotain semmoista mitä ei myydä missään muualla niin sitten tulee aina ostettua.
Pitää nyt sinnitellä tämä kuu ja odottaa että shoppailee vasta maaliskuussa. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Ja sitten on mukavaa kun säästänyt, niin on enemmän taas shoppailu rahaa. Sitten kun shoppaillut niin ei taas tarvi vähään aikaan shoppailla.
Olen nyt alkanut tehdä niin, että shoppailen silloin tällöin. Mutta ei aina. Haluaisin taas kovasti uudet korko kengät taas. Ajattelin ostaa tuossa uudet sitten kun lumet ovat sulaneet eikä ole niin liukasta enää. Pystyy kävelemään sitten niillä. En nyt todellakaan ole pitänyt mitään korko kenkiä nyt kun siellä on tappavan liukasta.
Nilkka voi mennä poikki tai kaatua pahasti. En halua ottaa sitä riskiä.
Käytän nyt vaan noita hyviä talvikenkiä. Joilla ei lennä helposti.
Ja mulla on aika hyvä tasapino. Jos horjahdan niin saan tasapainon aika nopeasti takaisin. Mutta onneksi ei enää ole kovia pakkasia.
Kuulin että kylmenee vissiin taas. Pitää taas laittaa toppa varustus päälle. Ettei tule helposti kylmä.
Mulle tulee kylmä aika helposti aina. Voisi käydä kohta pankin sivuilla katsomassa tuo mun raha tilanne mikä se on tällä hetkellä.
Se on aina hyvä tarkistaa välillä. Tykkään käydä pankin sivuilla aina katsomassa tuo raha tilanne kun jossain pankki automaatilla. Se on jotenkin turvallisempaa katsoa pankin sivuilta.
Ja mä käyn aika harvoin pankki automaatilla.
Ja kaiken mä maksan aina kortilla. En osaa käyttää oikein noita seteleitä tai kolikoita. Kortilla on aina helppo maksaa kaikki.
Ei tarvi kaivella kolikoita tai seteleitä.
Kohta petaan tuon mun sängyn taas. Nyt on puhtaat lakanat taas kun pesin ne tuossa viime viikolla. Mukavaa taas nukkua niissä.
Mulla on tällä hetkellä muumi lakanat.
Mitkä sain joululahjaksi. Ne on aivan ihanat. olen aina halunnut muumilakanat mutta en ole raaskinut ostaa koska ne on aika kalliita.
Ihanaa kun sisko oli ostanut ne mulle joululahjaksi.
Yksi parhaista joululahjoista mitä olen koskaan saanut.
Pitää kaivaa noi mun salikamppeet varmuuden vuoksi esiin jos menen salille. On sitten valmiina. Saa nähdä onko salilla hirveästi tänään porukkaa. Kyllä mä mahdun sinne joukkoon.
Taidan mennä salille mielummin kun tuonne ulos liukastelemaan.
Joudun muutenkin liukastelemaan ulkona kun käyn kaupassa.
Ja siitä saa samalla sopivan lenkin tehtyä.
Siinä on sitten mun lenkki tälle päivälle. Syön vähän puuroa ennen kun menen salille. Saa vähän enemmän virtaa.
Jaksaa nostella painoja. Olen ihan varma että huomenna mun lihakset ovat taas sitten kipeänä. Viimeksi oli kun kävin keskiviikkona. Ne lihakset vaatii taas totuttelua siihen että käyn nyt salilla. Alkuun saattaa olla kipeät mutta kyllä ne sitten tottuu.
Pikku hiljaa. En halua läskistyä sohvalle vaan pakko päästä liikkeelle taas. Tulee sitten hyvä olo liikunnan jälkeen.
Ja nyt kun taas herkuttelin viime viikonlopun sipsillä ja suklaalla,
niin pakko päästä kuluttamaan ne kalorit.
Tiukka linja taas tälle viikolle etten herkuttele viikolla, vaan sitten taas viikonloppuna. Ja koitan liikkua tällä viikolla taas paljon.
Huomasin kun olen tehnyt nyt tälleen, niin mun paino ei ole enää noussut. Se on vaan hyvä että ei herkuttele viikolla.
Syö terveellistä ruokaa. Ja liikkuu. Silleen mä olen saanut nyt mun painon pysymään aika samana. Mikä on vaan hyvä.
Tunnen itseni upeaksi tällä hetkellä. Mulla on nyt hyvä vartalo.
enkä ole onneksi mikään lauta. olen hieman pyöristynyt mutta se on vaan hyvä asia. On vähän noita muotoja mitkä näyttää itseasiassa aika hyvältä.