IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rento lauantai.Lauantai 06.02.2016 07:39

Lauantai aamu. heräsin taas tuossa puoli seitsemältä ja keitin aamu kahvit. Nyt olen hereillä. Aamu alkanut mukavasti käyntiin.
Eilenä tosiaan oltiin naisten ryhmässä kirpputoreilla lahdessa. Me kierrettiin kavereiden kanssa ainakin viisi kirppu toria. En ostanut yhtään mitään. Katselin vaan. Hyvä minä. En muistanut eilenä maksaa noita laskuja, Joten maksan ne tänään tässä aamun aikana koska olen tämän aamun koneella. Hyvin kerkiää maksamaan. Alan maksamaan kun olen saanut syötyä aamupalan. Meillä on viikonloppuisin aamu pala vasta yhdeksältä. Arkisin aina puoli yhdeksältä.
Ruoka meillä on taas tuossa kahdelta. Olin taas lenkillä eilenä. heitin sen puolen tunnin lenkin vaan. Poikaystävä kävi pyörähtämässä mun luona eilenä ennen kun se lähti reissuun. sovittiin että soitellaan ja skypetellään. ikävä on taas sitä. Mutta näemme varmasti taas ensi viikon viikonloppuna. Sitä odotellessa.
on ollut hieman kireä fiilis. Mutta onneksi nyt voi vaan levätä ja ottaa rennosti tämän viikon niin jaksaa sitten taas.
Maanantaina mulla on paljon ohjelmaa. On kokki ryhmä aamulla, ompelu ryhmä iltapäivällä ja sali illalla. Vauhdikas maananatai.
Onpahan tekemistä Ei tule tylsää päivää.
Mulla on varmaan noi verikokeet tuossa ensi viikolla joku päivä. Aikaa en ole saanut vieläkään. Kyselin ohjaajilta jo että koska saadaan ne labra ajat. No varmaan ensi viikon alussa.
jaksoin eilenä vähän väritellä. Ajattelin tänäänkin värittää.
Jatkoin yhtä kuvaa mikä on edelleen kesken. yritän nyt sen saada väritettyä loppuun. Niin voi sitten jatkaa toista kuvaa.
Eilenä katselin taas O.C sarjaa. Aijon tänään taas katsoa sitä. Olen ekan kauden puolessa välissä. Vielä on paljon katsottavaa. Nyt en ole katsonut gossip girliä. Mutta katson sitäkin varmaan tässä viikonlopun aikana. Latasin taas tavletin akun melkein täyteen niin pystyy sillä katsomaan taas. Otan hyvän asennon sohvalla, tabletti syliin ja katsomaan noita sarjoja. Sekin on yksi tapa rentoutua.
Menen lenkille taas tänään iltapäivällä. Pakko taas päästä. Mä lenkkeilen aina kun vaan pystyy. Ja joka päivä yritän aina käydä sen puolen tunnin lenkin. noi kauppa reissut on myös hyviä lenkkejä.
Saa siinäkin liikuntaa. Huomenna mennään kavereiden kanssa kirpputorille taas ja koti pizzaan syömään.
vähän erilaisempi päivä. Ei olla aikoihin käyty kavereiden kanssa koti pizzassa syömässä. Nyt on mukavaa kyllä taas mennä kun edellisestä on jo aikaa. Lähetään siinä yhden aikaa huomenna kirppu torille. Pitää katsoa millainen ilma on huomenna. Aijon kyllä laittaa noi toppahousut. En tarkene farkuissa tuolla ulkona vielä.
Mutta olen ylpeä itsestäni kun en ostanut mitään eilenä kirppiksellä.
Säästin taas rahaa. olen oppinut että voihan sitä vaan katsella ettei osta mitään. sekin on ihan mukavaa.
join eilenä tuon light jaffa limun. Semmoisen pikku pullon. Enempää limsaa en aijo juoda viikonloppuna. Ja jatkossa aijon olla juomatta enää mitään limsaa. koitan enemmän juoda vaikka tavallista kivennäsivettä. Ja sallin joskus juoda tuommoisen alkoholittoman siiderin. Aina kun olen lomilla. Hyvä sauna juoma.
nyt on hyvä kun ei tarvi pestä mitään pyykkejä. Tajusin nyt sen että pystyn pesemään pyykkiä seuraavan kerran ensi viikon torstaina. Koska maanantai aamulla mulla on kokki ryhmä, tiistai aamulla olen klubitalolla, ja keskiviikkona olen töissä.
Nyt ensi viikolla on vähän enemmän ohjelmaa mitä viime viikolla.
Nyt kun alan taas käymään maanantai iltaisin kuntosalilla.
Maanantaina kokki ryhmässä me tehdään ruis burgereita.
Ja mä teen jälkkäriksi suklaa vaahtoa. Paras kaveri tekee noi burgerit. Hyvät ruoat tiedossa. Menen varmaan taas kokki ryhmän jälkeen käymään kaupassa. Hyvin kerkiää käydä ennen ompelu ryhmää. Sain nyt syötyä tuon pähkinä pussin loppuun. Nyt olen herkutellut tarpeeksi. Enempää en aijo nyt syödä mitään herkkuja.
syön nyt vaan ihan tavallista ruokaa.
Tää on nyt hyvää harjoittelua ettei herkuttele enempää.
Koska olen päättänyt vähentää tuota sokerin syömistä.
Nyt mulle ihan riittää taas tavallinen ruoka. Herkuttelen taas suklaalla ensi viikon viikonloppuna. Mulla on vielä noita suklaita jäljellä mitä sain synttäri lahjaksi. Syön ne loppuun ennen kun ostan taas kaupasta suklaata. Kohta pitää tiskata taas.
Tiskiä on kertynyt. tiskaan ihan kohta.
Teetä täytyy taas kohta juoda. Alkaa tehdä sitä mieli.
Juon tuossa aamupalan jälkeen. Noin parin tunnin päästä.
pitäisi käydä tokmannilla ostamassa lisää kynsilakan poisto ainetta.
Se on ihan lopussa. Voisi noi kynnetkin taas lakata. Edellinen väri on alkanut taas kulumaan. Laitan uuden lakka kerroksen päälle.
helppoa ja nopeaa ja on taas nätit kynnet.
Mulla on vielä yksi kivennäsivesi pullo juomatta. Voisi laittaa sen tuonne jääkaappiin ja juoda sitä kun tulen lenkiltä.
Hyvä jano juoma. Se on pöydällä tuo pullo. En ole laittanut sitä vielä jääkaappiin. Laitan sen kohta. Mutta ihana rento päivä tänään taas. Illalla menen taas parhaan kaverin luokse. Viettämään iltaa.
Katsotaan taas telkkaa ja höpötellään siinä samalla.
Eilenä illalla jaksoin melkein valvoa puoli kymmeneen asti. Oli pakko mennä vaan nukkumaan kun alkoi nukuttamaan.
nukuin hyvin taas viime yön. Se on hyvä että toi leponex lääke pistää illalla aina väsyttämään ja pystyy nukkumaan hyvin noi yöt.
Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa taas seuraavan päivän.
Mä nukun aina joka yö sen yhdeksän tuntia ainakin.
Eli sopivasti. Ja olen nyt aamu ihminen. Koska mä herään aina aikaisin. Siitä on tullut tapa. Aamu kahvi aina herättää mut joka aamu. Sillä mun aamu lähtee aina käyntiin. Ja jaksaa blogin kirjoittaa. Aina syntyy jotain tekstiä tänne.
Aijon olla koko viikonlopun olo housuissa. En laita mitään farkkuja päälle. Näin on hyvä. Ei kiristä tai mitään. Paljon parempi. Ensi viikolla kerkeän olla ihan tarpeeksi sitten noissa farkuissa.
Melkein joka päivä. Haluaisin jo kovasti ostaa uudet farkut.
Seppälässä on tällä hetkellä ihania farkkuja myynnissä eikä ole kamalan kalliita. Aijon ensi kuussa ostaa kun voi taas shoppailla.
käyn ne heti ostamassa kun rahaa tulee taas ensi kuussa.
Katsoo mitä muuta sitten shoppailen vielä ensi kuussa.
jotain kivaa aijon silti taas ostaa. uuden Guess laukun aijon ostaa taas tänä vuonna. Mutta en vielä tiedä että milloin. Sitten kun raha tilanne on sopiva. Sinne desuconiin mikä on kesällä taas niin sinnekkin pitää alkaa taas säästämään rahaa.
Eli pitää siis alkaa säästämään pikku hiljaa.
pystyn siihen kyllä. ei osta nyt mitään turhaa mitä ei tarvitse.
Mulla on laukkuja ja kenkiä. Ja niitä pystyy yhdistelemään niin syntyy monta tyyliä, eikä tarvi ostaa mitään uusia.
Koska mun kengät ja laukut on hyvässä kunnossa vielä.
Sitten kun lumet alkaa sulamaan ja kevät tulee niin alan taas käyttämään korko kenkiä. Eikä ole kamalan liukasta.
Pystyy kävelemään niillä. Ajattelin silti tänä vuonna ostaa uudet korko kengät taas. Jossain vaiheessa kun tulee sopiva hetki. Ja raha tilanne sallii. Ja jos löytyy jotkut ihanat kengät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.