IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kevättä ja kesää odotellessa :)Keskiviikko 10.02.2016 07:11

Tänään on taas työ päivä. Pitää olla yhdeksältä töissä. Kerkiän käymään hyvin kaupassa hakmeassa noi mun eväät. Ajattelin taas syödä pasteijan, salaatin ja tuore mehua. Niillä eväillä pärjään hyvin työ päivän loppuun. Töiden jälkeen täytyy käydä taas apteekissa kysymässä tuota leponex lääkkettä että saisiko sitä nyt?
No saa nähdä. Illalla taas ollaan menossa kaverin kanssa kuntosalille
Innolla olen taas menossa sinne. Tulee varmasti hyvä tunti taas.
Syje nousee ja saa tehtyä noi liikkeet. Sen jälkeen soitan taas poikaystävälle, käyn suihkussa ja menen taas illaksi parhaan kaverin luokse. Eilisen illan olin taas parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit.
Mutta erittäin hyvä fiilis on tällä hetkellä. Tästä tulee hyvä päivä.
Aijon silti ottaa tuon rauhottavan mukaan töihin jos tulee huono olo.
Eilenä meni bussi matkat todella hyvin kun kävin klubitalolla.
Ei ahdistanut yhtään. Meno matkalla bussi oli aika tyhjillään.
Ja sitten kun tulin takaisin bussilla niin se oli aika täynnä. Mutta selvisin. Klubitalolla meni muutenkin ihan hyvin. Oli hyvät ruoat taas siellä. Olin siellä sen pari tuntia. Kulutan aina tiistai aamut klubitalolla.
Ja ihan mielelläni menen sinne vaikka välillä noi bussi matkat voi olla ahdistavia. Mutta toi on hyvää harjoittelua olla siinä bussissa.
Matka ei ole onneksi kamalan pitkä. Kun tulin klubitalolta niin keitin teetä ja katsoin taas gossip girl sarjaa. Sähly oli taas siinä neljän aikaan. pelattiin taas miehet vastaan naiset. Me naiset voitettiin. Tosi tiukka peli oli. Mutta hyvä peli. Hyvä olo tuli taas kun oli juossut pallon perässä kentällä. Sai samalla purettua vähän kireää oloa pelatessa. Liikunta on hyvä keino aina purkaa paineita. Mua se ainakin auttaa. Huomenna mulla on verikokeet. Aamulla kymmenen jälkeen. Vihdoin sain sen labra ajan. Pitää huomenna sitten lähteä ajoissa kävelemään sinne koska tuolla ulkona on taas tappavan liukasta. Pitää kävellä tänäänkin aamulla varovasti kun menen töihin.
Lähden taas ajoissa kävelemään. Jaksoin herätä kuudelta. Heti kun kello soi niin nousin ylös. Sain kahvitkin äsken juotua taas. Nyt on aika pirteä fiilis. Jaksaa taas aamun. Syön taas ruisleipää ennen kun lähden. Siinä rusileivässä on juustoa, makkaraa ja kurkkua.
Hyvin pitää nälän tässä aamulla. Yhdeltätoista meillä on ruokailu.
Pitää taas kohta tiskata ennen kun lähden. Tiskaan heti kun olen saanut blogin kirjoitettua. Hyvin kerkiää kirjoittamaan tämän ennen kun lähtee. Tulen taas koneelle kun pääsen töistä koska illalla en kerkeä olla koneella kun on se kuntosali. Tänään ei keretä skypettämään poikasytävän kanssa. Soitan sille puhelimen kautta.
Pystytään hetki juttelemaan ennen kun olen menossa illalla iltapalalle. Meillä on iltapala aina täällä varttia yli seitsemän.
samalla me otetaan noi iltalääkkeet. Ne on ihan hyvä ottaa aina silloin niin alkaa sitten väsyttämään illalla ja pystyy nukkumaan.
Mä olen siihen tosi tyytyväinen että mä nukun hyvin joka yö. Mä nukun vähintään sen yhdeksän tuntia yössä. Kun on aina nukkunut hyvin, niin jaksaa seuraavan päivän. eikä ole silleen väsynyt fiilis ihan koko aikaa. Jaksaa tehdä asioita.
Ai niin aamu lääke pitää muistaa ottaa kohta. Mulla menee vaan aamuisin tuo masennus lääke. Ei muita lääkkeitä.
Mä syön vaan noita masennus lääkkeitä ja leponex lääkettä. ja kun tulee huono ja ahdistava olo niin sitten syön rauhottavia.
Sen voin sanoa että olen siitä tyytyväinen että mulla on hyvä lääkitys. Pystyy elämään jotenkin tätä elämää.
Olen oppinut näiden vuosien aikana elämään tämän mun skitsofrenia sairauksen kanssa. Ja sen oppinut että jos tulee huono kausi niin kyllä siitä selviää. Mulla on todella hyvät tuki joukot. Poikaystävä, kaverit ja ohjaajat. Ne on mun tukena jos on vaikeaa.
Mutta tää viikko on mennyt yllättävän hyvin taas. Olen jaksanut.
Onneksi mulla on aika paljon tekemistä viikolla aina.
Sen voin sanoa että en tunne elämääni tylsäksi.
aina on jotain tekemistä tai puuhaa. Ja seuraa. Se seura on se tärkein. Eli noi mun kaverit. Tänään taas höpötellään kaverin kanssa töissä. Sekin on samassa paikassa töissä kuin minä.
Ei tarvi olla yksin siellä. tiedän mitä puen päälle töihin tänään. Ei ole onneksi nyt vaate kriisiä. Laitan taas farkut jalkaan.
Ja pinkin hupparin. taidan vähän meikata.
Hiukset laitan kiinni. Laitan taas toppahousut ja toppatakin niin tarkenee kävellä tuonne töihin. ei tule jaloille kylmä. Mä en oikeasti tarkene olla vielä ihan farkuissa tuolla ulkona. Jalat jäätyy.
Mulle tulee aina helposti kylmä. No sitten kun kevät on pitkällä ja on paljon lämpimämpi niin silloin voi olla farkuissa.
Ja trenssi tai nahkatakissa. Odotan kovasti että pääsee käyttämään nahkatakkia. Paras takki. Omistan ainakin kolme nahkatakkia.
Ja haluaisin uuden taas. Mutta koitan ajatella etten tarvi koska mulla on niitä kolme. Viimeksi ostin seppälästä yhden ihanan nahkatakin.
aijon sitä sitten käyttämään keväällä. Ostin sen viime vuoden syksyllä. Se maksoi silloin sen 60 euroa.
Nyt seppälässä on tällä hetkellä myynnissä semmoinen vaalea teko nahkatakki mikä maksaa 64 euroa. Mä niin haluan sen takin.
Aivan ihana. Se olisi niin keväisen värinenkin. Pitää seurata jos sen saisi myöhemmin halvemmalla. En oikeen raaski ostaa sitä koska se on kallis ja mä en oikeastaan tarvisi uutta takkia.
Mutta ajattelin sitten tuossa syksyllä varmaan taas ostaa uuden takin. Mä pärjään nyt ihan hyvin noilla takeilla mitä omistan.
Onneksi noi nahkatakit kestää monta vuotta.
Ostin yksi vuosi sitten yhden nahkatakin mikä maksoi vähän yli sata euroa ja sitä voi edelleen käyttää. Hyvässä kunnossa vielä.
Ja alan nyt käyttämään tuota seppälän nahkatakkia.
Koska en ole oikeen viime aikoina käyttänyt sitä.
Nyt otan sen käyttöön kun kevät tulee.
Pitäisi lähteä tuossa tunnin päästä. Alan kohta syömään aamupalaa.
Laukku pitää laittaa valmiiksi. Otan noi sandaalit mukaan töihin mitä pidän aina jalassa. En oikeen viitsi olla sukkasillaan siellä.
Mutta. varmasti tulee mukava päivä. Aijon olla positiivinen taas.
sillä asenteella mä pärjään aika pitkälle.
Olen sen huomannut. Musta kasvoi positiivinen ihminen.
Ja olen aika iloinen persoona. Nauran aika paljon välillä. Mutta nauraminen tekee vaan hyvää. Välillä on aika levottomat jutut poikaystävän ja kavereiden kanssa mille aina nauraa.
Se on vaan hyvä. huumorilla pärjää aika pitkälle.
Mun ja poikaystävän suhteessa on aika paljon huumoria.
sekin yhdistää meitä. Ollaan kohta oltu poikaystävän kanssa kuusi vuotta yhdessä. Ja edelleen rakastetaan toisiamme. Ja hyvin menee edelleen. Se on hyvä juttu. Ja me näemme aina viikonloppuisin.
Koska viikolla poikaystävä on joka päivä töissä ja mulla on aina noi ryhmät ja muut jutut. Ei keretä viikolla näkemään.
Mutta onneksi skype on keksitty.
Ja puhelin millä voi aina soittaa jos tuntuu siltä.
Poikaystävä on mua vähän yli vuoden vanhempi.
Vuosi ikä eroa. Kohta taas pääsee poikaystävän moottoripyörän kyytiin. poikaystävällä on moottoripyörä.
Ja mä omistan oman kypärän. Sitten varmaan kesällä reissataan taas moottoripyörällä kesällä. Ajellaan kaikkialle.
tykkään olla moottoripyörän kyydissä.
Aluksi se vähän pelotti mutta kyllä siihen tottui.
Odotan innolla kesää. Pääsee käyttämään ihania kesä vaatteita ja voi pukeutua vähän kevyemmin kun taas talvella.
Pääsee käyttämään napatoppia. Tai mini hametta.
Korko kenkiä täytyy ehdottomasti käyttää. Pystyy paremmin kävelemään niillä kun taas talvella. Aijon ostaa ennen kesää taas uudet korko kengät. Näin olen taas suunnitellut.
Tilaan joko netistä tai sitten menen ihan liikkeeseen katsomaan.
Odotan innolla noita uusia korko kenkiä. Niide ei tarvi olla kamalan kalliit. Pää asia on että hyvät jalassa ja pystyy kävelemään niillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.