IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukavaa kun on viikonloppu saa olla ja levättyä niin jaksaa ensi viikon. Olo on ollut edelleen hyvä mistä olen nauttinut ahdistusta, masennusta, tai harhoja ei ole onneksi viime päivinä ollut mikä on hyvä juttu. En ole onneksi joutunut syömään noita rauhoittavia lääkkeitä viime aikoina.
Aamu ja iltalääkkeet auttavat paljon mun oloon ne lievittää ahdistusta ja rauhoittavat sitten illalla ennen kun menen nukkumaan ja leponex lääke on hyvä siihen että saa nukuttua joka yö. Eilenä oli rento päivä nukuin parin tunnin päikkärit ja kävin tokmannilla ostin sieltä kynsilakan poistoainetta ja muumi teetä. Loppu illan katsoin netflixistä sinkkuelämää sarjaa taas mikä on niin paras kohta eka kausi katsottu. No niin sain laskut eilenä maksettua ja siirrettyä 70 euroa säästötilille. Rahaa jäi vielä kivasti tilille niin hyvin pärjää sillä huhtikuun. Onneksi raha asiat ovat hyvässä kunnossa ja sen olen oppinut että kaikki ylimääräinen vaan säästötilille. Sekä siitä tulee aina hyvä mieli kun saa kaikki laskut maksettua. Pitää varmaan käydä lidlissä tänään kahvia ostaa lisää. Ostan aina tuota intenso kahvia mikä maksaa vaan pari euroa onneksi kahvin hinta ei ole viime aikoina noussut. Silloin muutama vuosi sitten sen hinta nousi jatkuvasti pelkäsi sitä voiko enää kohta ostaa kahvia. Mulla menee kahvia vaan yksi kuppi päivässä ja se on aamukahvi. Olen huomannut jos juon kofeiinia iltapäivällä tai illalla niin en saa unta. Tykkään paljon enemmän vihreästä teestä sitä juon mielelläni enemmän kun kahvia siinä ei ole niin kauheasti sitä kofeiinia.
Tarkistin mun lääkkeet niin kaikkia on niin ensi viikolla ei tarvitse hakea mitään hain pari päivää sitten leponexit. Riittävät muutamalle viikolle ja mulla on verikokeet taas ensi viikon maanantaina päivällä. Tästä tulee hyvä päivä ei ole kiire minnekkään. Aamulenkille menen tuossa myöhemmin niin tulee askelia ja saa raitista ilmaa. Eilenä tuli taas kivasti lunta no toivotaan ettei tule enempää. Haluan jo että kaikki lumet sulaa ja aurinko vaan lämmittäisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.