IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Päätin jo tänään herätä puoli viideltä menen aina ajoissa nukkumaan ja herään aikaisin tykkään olla aamuvirkku aamut alkaa aina hyvin käyntiin isolla kupillisella mustaa kahvia ja se kofeiini määrä riittää koko päivän ajaksi. En juo enempää kahvia päivän aikana juon sitten enemmän vihreää teetä. Sen olen kyllä huomannut että jos en juo sitä kahvia aamulla niin mulle tulee pää kipeäksi olen tavallaan riippuvainen kahvista. Alan taas jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä kaikki riittävät. Masennuslääkettä haen seuraavan kerran tuossa toukokuussa. Onneksi saan aina kolmen kuukauden masennuslääkkeet niin ei tarvitse hakea niitä jatkuvasti. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä onneksi sain vaan viikonlopun olla ja levättyä. Olin itseni kanssa koko viikonlopun ja se tekee aina tavallaan hyvää kun ei nähnyt kauheasti ketään.
Verikoe päivä jälleen puoli yhdeltä on aika tänään pitäisi olla aika lämmin ja auringon pitäisi paistaa ihan parasta. Aijon ottaa kevät takin sitten käyttöön ihanaa kun pääsee noista talvivaatteista eroon. Pesin jo eilenä pyykit niin tämän aamun voi ottaa ihan rennosti. Näen taas kaveria myöhemmin tänään ei nähty viikonloppuna koska se oli reissussa nyt näemme taas joka päivä melkein tällä viikolla. Musta on kivaa elää tätä arkea kaverin kanssa ja ollaan samassa paikassa töissä olemme myös naapureita. Mä voin aina kertoa sille mun huolet ja murheet luotan siihen ollaan tunnettu monta vuotta. Saltreenit tänään illalla ja nyt jaksaa treenata ihan täysillä. Teen semmoiset treenit että tuntuu huomenna pääsee pitkästä aikaan pelaamaan sählyä mitä odotan jo innolla. Päätin että tämän kuun yritän elää terveellistä elämää. Jätän alkoholin ja sokerin pois ja katson mitä syön sekä aijon lisätä niin paljon liikuntaa kun vaan pystyy. Haluan vaan että mieli ja kroppa ovat hyvässä kunnossa ja jaksaa tätä arkea.
Mä väsyn ja ahdistun aika nopeasti jos juon alkoholia olen taas sen vihdoinkin huomannut. En mielelläni kauheasti halua sitä oloa nyt kun kaikki on vihdoinkin taas hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.