IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento aamu :)Lauantai 29.11.2014 08:32

lauantai. mä heräin jo tuossa kuudelta. keitin taas äsken kahvia jotta heräisin. mustana. eilinen ilta meni katsoen telkkua ja skypetystä poikaystävän kanssa. menin jo nukkumaan ennen yhdeksää.
nukuin tosi hyvin. varmaan valvon taas tänään tohon yhdeksään asti.
poikaystävä on varmaan tulossa käymään tänään. tai huomenna. sen näkee sitten. varmaan katsotaan taas leffaa ja harrastetaan seksiä.
ei tule tylsää ;) eilenä en jaksanut katsoa animea. mutta nyt tänä viikonloppuna aijon katsoa koska mulla on vaan aikaa.
pitää katsoa toi tamako love strory anime leffa.
kestää puolitoista tuntia. aijon varmaan myös katsoa tuon tokyo ghoul animen loppuun. on jotain tekemistä. kaveriakin näen viikonloppuna.
käydään lenkillä ja juodaan teetä. en ole ihan yksin.
onneksi on seuraa. hyvä fiilis tällä hetkellä. ihan kiva kun on viikonloppu. voi vaan olla. rentoutua. katsoin eilenä taas posse ohjelmaa. se on vaan niin hauska. nauroin kun katsoin sitä. duudsonit on kyllä ihan parhaita. aijon käydä lenkillä viikonloppuna. varmaan tuossa huomenna. kaverin kanssa. aijon pyytää sitä mukaan.
maanantaina on sitten toiseksi viimeinen naisten kuntosali tunti.
se ryhmä jää joulu tauolle. mutta ajattelin mennä sinne tekemään vaikka yksin niitä liikkeitä joku päivä. en aijo jättää sitä silleen kesken. haluan että mulla on hyvä kunto. ja sen jälkeen tulee niin hyvä olo. menen joko yksin tai kaverin kanssa. mielummin menen kuntosalille kun lenkille illalla. aijon päivällä käydä lenkillä.
pimeässä ei ole kiva kävellä. kohta tulee taas onneksi sitä rahaa. ensi viikolla. torstaina ja perjantaina. kumpanakin päivänä.
pitää sitten lähteä joululahja ostoksille. robbariin.
se on lähellä. alle kilometrin päässä. mulle on maistunut taas ruoka. mikä on vaan hyvä. ei ole ollut nyt nälkä päiviä että näännyttäsin itseäni. olen syönyt vaan. kohta pitää mennä aamupalalle.
syön varmaan vaan ruisleipää. aamupalan jälkeen voisi mennä hetkeksi vielä nukkumaan. voisi nukkua sen pari tuntia.
sitten kun herään niin voisi keittää teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.