IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

silmä tulehdus.Perjantai 21.11.2014 08:24

se olisi taas perjantai :) viikonloppu edessä. olen menossa taas poikaystävän luokse. oon nyt ollut neljä viikonloppua putkeen lomilla.
ajattelin että ensi viikon viikonloppuna olisin täällä karissimossa.
viikot on mennyt tosi nopeasti.
eilenä oli ihan mukava päivä. ei ollut kauheasti ohjelmaa. sai vähän levätä. olen varmaan menossa tänään lääkäriin kun mun silmä on tulehtunut. saisi jotain lääkettä. mulla on ollut semmoista vihlovaa kipua silmässä. eikä se ole vielä parantunut. ohjaajat lupasi soittaa lääkäriin ja varata mulle ajan tänään.
mua ei onneksi jännitä yhtään. eikä pelota. hyvin se menee.
tänään aijon antaa poikaystävälle sen synttärilahjan. kun käyn kaupassa tänään niin pitää ostaa siihen vielä jokin suklaa juttu.
ja itselle pitää ostaa suklaata. en aijo juoda viikonloppuna. ei ole semmoista fiilistä että pitäisi juoda. ostan taas limsaa ja kivennäisvettä viikonlopuksi. ne on ihan hyviä juomia. suklaata varmaan tulee taas syötyä viikonloppuna. tänään on naisten ryhmä. saa nähdä mitä tehdään. se on tuossa aamulla.
eilenä katselin taas sinkku elämää. neljättä kautta. en keskinyt mitään muuta tekemistä. mä oon varmaan nähnyt kaikki sinkku elämää jaksot sata kertaa. eikä niihin koskaan kyllästy.
aina yhtä hauskoja. aloitin myös lukemaan ranma mangaa ihan alusta. koitin katsoa animea mutta en jostain syystä pystynyt keskittymään. pitää yrittää katsoa viikonloppuna.
tänään on tullut vissiin jo rahaa. pitää käydä katsomassa. jos on tullut rahaa niin aijon maksaa pari laskua tänään pois alta.
sitten taas näkee paljon on rahaa sen jälkeen.
mulla on tosi hyvä fiilis :) varmaan johtuu siitä kun viikoloppu alkaa ja saa viettää aikaa poikaystävän kanssa.
en nähnyt vielä parasta kaveria eilenä. me näemme sitten taas sunnuntaina. luvattiin että tekstaillaan viikonlopun aikana.
mulla on taas vaate kriisi. mä en tiedä että mitä laitan tänään päälle. laukun tiedän minkä otan käyttöön. se on se mun uusi pinkki laukku. tänään en varmaan jaksa meikata. tai no. pitää vielä miettiä. poikaystävä tulee hakemaan mut vasta illalla kun pääsee töistä. käydään samalla kaupassa ostamassa ruokaa.
kohta pitää ottaa taas aamulääkkeet. mä olen tyytyväinen tohon mun lääkitykseen. auttanut tosi paljon. ei ole tarvinut nostaa tai mitään. joudun varmaan syömään noita masennus lääkkeitä vielä jonkin aikaa. leponexia taas joudun syömään mun koko elämän ajan. ei se haittaa. jos mä en söisi leponexia niin olisin jo osastolla hoidossa. leponex on hyvä lääke. joutuu tosin käymään verkokeissa kerran kuussa mutta siihen on onneksi tottunut.
aijon ottaa tänään käyttöön mun uudet ranne korut. perjantain kunniaksi. vähän bling bling :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.