IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ranne korut :)Torstai 20.11.2014 07:52

käytiin eilenä helsingissä mielenterveys messuilla. oli ihan kiva reissu. pyörin siellä mun kaverin kanssa. oltiin karissimo porukan kanssa siellä.
oltiin melkein pari tuntia. siellä oli vaikka mitä ohjelmaa. siellä myytiin jopa hopea ja kultakoruja. mä ostin pari hopea ranneketta 40 eurolla. niissä lukee carpediem. tartu hetkeen. oli niin ihania koruja niin piti ostaa pari. siellä myytiin myös kaikenlaisia kirjoja. poikaystävälle ostin tuliaiseksi fingerpori sarjakuva kirjan. maksoi vaan 5 euroa. poikaystävällä on jolulukuussa synttärit niin se on sen synttärilahja.
kun tultiin helsingistä niin piti lähteä melkein saman tien kuntoilemaan salille. oli ihan semmoinen olo ettei olisi millään jaksanut.
mutta jaksoin. mentiin taas kaverin kanssa sinne.
en vielä tiedä että mitä teen viikonloppuna. voi olla että lähden lomille. joko kotiin tai poikaystävän luokse. selviää tänään.
mun paras kaveri on kipeä. se laittoi eilenä viestiä että parempi ettei nähdä. etten mäkin tule kipeäksi. kohta pitää alkaa siivoamaan.
on siivouspäivä. kun olen saanut tämän kirjoitettua niin alan siivoamaan. päivällä on sitten taas toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään. olo tila on hyvä tällä hetkellä. ja ruoka on maistunut.
viikonloppuna aijon syödä suklaata. mulla on vielä syömättä poikaystävän antama suklaa levy. fazerin sininen.
nyt on kyllä tämän kuun shoppailut tehty. oon ostanut laukun,kengät, koruja..nyt en osta enää tässä kuussa yhtään mitään.
katsoo sitten taas ensi kuussa. silloin kyllä pitää ostaa jo joululahjoja. kun mä ostin ne ranne korut niin ajattelin että se voisi olla mun joulu tai synttäri lahja itselle. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on nyt rahaa.
eilenä kyllä väsytti illalla. nukahdin jo ennen yhdeksää.
oli vauhdikas päivä. tänään voi ottaa vähän rennommin.
sain vasta eilen illalla juotua teetä. aijon ehkä mennä lenkille tänään.
ruoan jälkeen. tänään pitää aamulla katsoa lemmen viemää uusinta. eilenä en nähnyt. kerkeää hyvin siivoamaan ennen sitä.
tänään yritän katsoa vähän animea. en ole varmaan taas viikkoon katsonut. ei ole nyt ollut semmoista katselu fiilistä.
aijon tänään laittaa ne rannekorut ranteeseen. varmaan kestää hetki ennen kun tottuu siihen että ne on ranteessa. en ole varmaan koskaan pitänyt mitään rannekorua. mutta nyt alan pitämään.
ne sopii hyvin mun sormuksien kanssa mitä mulla on.
mun sormukset on myös hopeaa. seuraavaksi aijon ostaa noita hopea korviksia. sitten kun on taas shoppailu rahaa. se on mun seuraava hankinta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.