IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

iltapäivällä sähly.Tiistai 25.11.2014 07:58

heräsin jo tänään kuudelta. join juuri taas ison kupin kahvia ja ajattelin nyt päivittää blogini. eilenä oli ihan hyvä päivä. kävin kaupassa,olin ompelu ryhmässä. mun kaveri tekee siinä ryhmässä mulle ihanat säärystimet. se on joulu lahja mulle. ja kuntosalilla olin eilen illalla. oli hyvä tunti. meillä on aina naisten kuntosali ja sitä vetää pari ohjaajaa.
nyt on enää pari kertaa jäljellä ennen kun ryhmä jää tauolle. jatkuu sitten taas tammikuussa. aijon varmaan omalla ajalla käyä salilla tekemässä tai lenkkeilen. jompi kumpi. en aijo jättää liikuntaa.
tänään voisi katsoa animee :) mulla on aika paljon katsottavaa. mutta ei se mitään. pitäisi lukea myös tuo uusi mirai nikki manga.
minkä ostin viime perjantaina. tänään pitää aamulla katsoa lemmen viemää uusinta. jäi aika jännään kohtaan. iltapäivällä on taas sähly.
mun paras kaverikin on tulossa pelaamaan :) ollaan varmaan samassa joukkueessa. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. viimeksi naiset voitti :) tänään yritetään uudelleen.
mun kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää.
se on ihanaa kun näen mun kavereita joka päivä :)
ihan parhaita kavereita. niille voi aina kertoa kaiken.
mä tuen niitä ja ne tukee mua. tänään varmaan maistuu ruoka. koitan syödä. toivottavasti on jotain hyvää.
mulla on tosi hyvä olo tällä hetkellä. aijon nauttia siitä. ja aijon olla positiivinen. ajattelin ehkä käydä lidlissä tänään. pitää vielä vähän miettiä. mun tekisi mieli ostaa sieltä suklaa donitseja. tai jotain muuta hyvää. pitää käydä pankki automaatin kautta. nostan pari kymppiä ja aijon rikkoa sen että saan kasaan 7 euroa.
pitää maksaa yksi kalenteri. eilenä katsoin taas huvikseni sinkku elämää. viidettä kautta. olen kohta katsonut sen taas loppuun.
mulla on yli viikon päästä taas psykologi. ensimmäinen joulukuuta.
pitää muistaa sanoa että uusii tuon leponex lääkeen niin saan sitten myöhemmin sitä. 5 päivä ensi kuuta tulee taas onneksi rahaa.
päätin että nyt ostan vasta ensi kuussa vaan joululahjat. ei mitään itselleni. katsoo sitten tuossa tamminkuussa jos silloin lähtisi shoppailemaan. kun alkaa alennus myynnit. koitan sinnitellä sinne asti. päätin että nyt en osta uutta laukkua tai kenkiä koska ostin juuri pari viikkoa sitten. jotain muuta voisi ostaa. ehkä vähän meikkejä voisi katsella. ja uusia stringejä ja alusvaatteita.
takkia mä en tarvi koska niitä mulla on paljon.
mutta. enköhän mä löyä sitten joatin kivaa. tänään pitää pestä taas pyykkiä. sitten kun pesukone on vapaa. pesen taas lakanat ja vaatteet. tiistai on ihan hyvä päivä pyykin pesulle. kun saa alku viikosta pestyä niin sitä ei tarvi sitten tehdä enää loppu viikosta.
voi olla että pesen pyyhkeet tuossa viikonloppuna koska olen luultavasti täällä tämän viikonlopun. sitten kun olen ollut tämän viikon viikonlopun täällä, niin ensi viikolla pääsee taas lomille.
poikaystävä on varmaan tulossa käymään viikonloppuna.
ja mun kaveri on täällä tämän viikonlopun. on sitten seuraa. paras kaveri lähtee lomille. näemme sitten taas sunnuntaina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.