IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

liikunta.Sunnuntai 30.11.2014 08:35

viikonloppu on kohta ohitse. ihan kivasti mennyt. poikaytävä ei päässyt eilenä tulemaan mutta ehkä näemme tänään.
vietin sitten eilenä aikaa mun kaverin kanssa. kävin myös lenkillä ja robbarissa. ja ollut koneella. menen kohta varmaan taas nukkumaan hetkeksi. eilenä kun menin tuossa nukkumaan aamulla niin nukuin puolikahteen asti. nukuin aika pitkään.
ja eilenä menin taas nukkumaan yhdeksän aikaan.
skypetin poikaystävän kanssa eilenä. illalla oli vähän tylsää kun ei ollut oikeen seuraa. mutta tänään näen taas mun parasta kaveria illalla.
katotaan taas vino showta. eilenä katsoin jopa vähän putousta.
en katsonut ihan loppuun. telkasta ei tullut muutakaan.
mulla on kiva tiski vuori. koitan tiskata tänään. ja siivota vähän keittiötä. ajattein taas pestä viikonloppuna pyykkiä mutta en jaksa.
pesen taas ensi viikon tiistaina. ensi viikolla mulla on taas psykologilla käynti ja verikokeet. pitää taas sanoa psykologille että uusii noi mun lääkkeet. että saan niitä taas apteekista.
mulla oli tiistaina muistaakseen aika sen luo. pitää vielä tarkistaa.
aijon mennä tänään lenkille jos poikaystävä ei ole tulossa tänään. pyydän taas mun kaveria mukaan. yksin on tylsä kävellä.
huomenna on taas kuntosali. onneksi. meillä on nyt taas se patteri harjoitus. eli tehdään isoilla painoilla liikkeitä. se on tosi tehokasta.
tykkään siitä. tulee hiki. enää pari kertaa on toi naisten kuntosali. kysyin mun ohjaajalta että voiko muutenkin käydä salilla vaikka ei ole naisten kuntosali tuntia. se sanoi että voi käydä. ajattelin käydä ainakin keskiviikkoisin. samaa aikaa kun yleesä. maanantaisin käyn sitten aina lenkillä. illalla. varmaan taas kaverin kanssa.
sähly jatkuu vielö toistaiseksi. mikä on vaan hyvä. pidän sählystä vaikka pelaan jätkiä vastaan. ollaan aina muutaman kerran voitettu.
mä ja mun paras kaveri ollaan aina samassa joukkueessa.
ollaan puolustajia. välillä tulee mustelmia jos pallo osuu kovaa johonkin jalkaan tai käteen. mutta pystyy silti onneksi pelaamaan.
me pelataan se puolituntia. se menee tosi nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.