IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukavaa nähdä äiti ja isä.Torstai 20.07.2023 04:21

Heräsin äsken tuossa kolmen jälkeen en enää saanut unta niin päätin nyt vaan nousta ylös ja keittämään kahvia kerkiää vaikka myöhemmin sitten nukkumaan päikkärit. Vanhempien luona oli erittäin mukavaa pariksi päiväksi unohtui kaikki huolet ja murheet ja juttelin äidin kanssa paljon kaikenlaisista asioista harvoin pääsee juttelemaan silleen että näemme soitellaan kyllä joka päivä toisilemme niin tiedetään että kaikki on hyvin. Tehtiin äidin kanssa kaikenlaista käytiin keräämässä metsässä mustikoita äiti teki niistä hyvän mustikkapiirakan, saunottiin, käytiin lenkillä, nukuttiin pitkään..kaikkea rentoa ja mukavaa pakko sanoa että kun olin nuo päivät vanhempien luona niin en tuijottanut ruutua kahteen päivään isä oli myös todella iloinen siitä kun tulin käymään lupasin mennä seuraavan kerran vanhempien luokse sitten taas syksyllä. Mua ei yhtään ahdistanut kun olin niiden luona oli todella rentoutunut olo ja sain siinä samalla myös levätä nukuin pitkään ja siihen päälle vielä päiväunet. Olo tuntuu paljon pirteämmältä ja hyvältä viime viikko tuntui raskaalta en koskaan juo alkoholia kun olen niiden luona koska äiti ei tykkää yhtään siitä jos juon join vaan limua mikä mulla oli saunajuomana se riitti ihan hyvin. Tänään taas siivotaan siivouspäivä aloitan hetken päästä ja vien pyykit onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna mulla on saludo kahvia tällä hetkellä olen alkanut sitä juomaan ihan hyvää. Otan kohta aamulääkkeet ja mun pitää käydä apteekissa hakemassa nuo karpalokapselit alkaa loppumaan huomenna tulee takuueläke niin on rahaa sitten taas niin pärjää loppukuun katsoo jos saisi jonkun summan siirrettyä säästötilille ensikuun alussa saan sitten ainakin siirrettyä 50 euroa säästöön. Päätin etten nyt shoppaile koska en tarvitse mitään kaappi on vaatteita täynnä ja mä omistan tällä hetkellä ainakin 15 laukkua ja muutaman repun. Haaveissa on uusi Guess laukku mihin alan myös säästämään rahaa pikkuhiljaa katsoo jos ensi vuonna sen ostaisi sillä ei ole mikään kiire mulla on koko loppuelämä aikaa ostaa se.

Paha olo tuli eilenä taas.Maanantai 17.07.2023 05:21

Olen tänään lähdössä vanhempien luokse pariksi yöksi lupasin käydä niiden luona tänä kesänä ja mulla ei ole muuta ihmeellistä niin ajattelin nyt mennä en ole vielä pakannut alan kohta pakkailemaan kamoja ja vanhemmat tulevat hakemaan mut päivällä. Eilenä ei ollut järin hyvä olo itkin pahaa oloa pois ahdistus tuli eilenä päälle kun olin itkenyt niin se helpotti onneksi mun oloa niin paljon ettei onneksi tarvinnut ottaa rauhoittavaa lääkettä olo tuntuu paljon paremmalta eikä mulla ole enää kireää oloakaan mikä on hyvä sai kaiken pahan olon purettua eilenä pois.
Otan kohta aamulääkkeet ja alan jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin ja näkee samalla mitä lääkettä pitää hakea seuraavaksi huomasin ainakin että karpalokapseleita pitää tällä viikolla hakea lisää riittävät vielä tälle viikolle ne kapselit. Alan hetken päästä pesemään pyykkiä mitä on kertynyt jonkin verran onneksi on koko tämä aamu aikaa hoitaa ne vien ne hetken päästä. Heräsin tuossa vähän ennen viittä olen nyt joka aamu herännyt siihen aikaan tykkään olla aamuvirkku kun voi olla silloin koneella aamulla, kirjoittaa blogia ja kuunnella hyvää musiikkia noilla mun päivät aina lähtee hyvin käyntiin eikä mulla ole aamulla koskaan kiire yhtään mihinkään. Huomasin nyt että mun tekee kauheasti mieli coca colaa aijon käydä ostamassa sitä tänään ja sallin juoda yhden pikkupullon sitä en ole juonut limua pariin viikkoon mikä on aika hyvä saavutus. Sallin juoda silloin tällöin siideriä ja lonkeroa mutta limun juontia aijon vähentää. Alan nyt jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin ja otan aamulääkkeet nyt aijon nauttia seuraavista päivistä maisemanvaihdos tekee nyt vaan hyvää mulle niin unohtuu hetkeksi huolet ja murheet.

Edelleen väsynyt olo.Sunnuntai 16.07.2023 06:23

Olo tuntuu tällä hetkellä edelleen väsyneeltä vaikka olen yrittänyt levätä tämän viikonlopun pitää vähän seurata mihin tää mun olotila menee jos tämä väsynyt olo vaan jatkuu niin menen ehkä sitten lääkäriin selvittämään mikä mulla oikeen on katson miten ensi viikko sujuu. Sain hyvin nukuttua viime yönä ja heräsin tuossa viiden jälkeen join aamukahvit. Eilenä mulla oli vähän ahdistusta illalla mutta sitten kun otin iltalääkkeet niin olo meni onneksi ohi se on hyvä että leponex lääke rauhoittaa illalla niin saa myös hyvin nukuttua yöllä. Tänään on aika rento päivä ei mitään ihmeellistä aijon käydä lenkillä taas ja nukkua päikkäreitä.
Huomenna arki sitten alkaa taas ja huomenna pitää pestä pyykkiä koska sitä on kertynyt. Saa nähdä millainen on sitten ensi viikko jos ahdistaa niin sitten ahdistaa. Sekä jos olo menee huonommaksi niin otan sitten siinä vaiheessa noita rauhoittavia mulla on niitä kokonainen paketti niin ei ihan heti ole loppumassa. Eikä mua haittaa se että joudun syömään niitä koska syön niitä todella harvoin se lääke on tarkoitettu siihen jos alkaa ahdistaa tai harhat iskee. Eilenä kun mua ahdisti niin onneksi harhat eivät tulleet siihen päälle pitää kohta tarkistaa paljon mulla on lääkkeitä näkee sitten tarviiko ensi viikolla mennä apteekkiin masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää hain sitä viimeksi kesäkuun alussa. Onneksi masennuslääke on samalla hyvä ahdistus lääke kun sen ottaa aina aamulla niin ei tule sitten huonoa oloa päälle heti aamusta tai päivällä yleensä mua alkaa ahdistaa kun olen todella väsynyt. Alan nyt tiskaamaan ja kuuntelemaan jotain hyvää musiikkia nautin tästä päivästä ja siitä kun ei ole mihinkään kiire mukavaa kun aurinko paistaa taas varmaan tulossa lämmin päivä eilenä oli todella kuuma päivä pitää nyt juoda paljon nestettä.
Sain eilenä nukuttua päikkäreitä niin auttoi paljon siihen ettei ollut enää niin väsynyt olo tuntuu tällä hetkellä muuten ihan hyvältä hyvä että ei nyt ahdista tai masenna mikään enkä aijo nyt stressata mistään asiasta menen vaan hetken ja päivän kerrallaan tätä elämää nautin nyt siitä että on viikonloppu ja voi ottaa ihan rennosti. Kävin eilenä lenkillä mikä teki hyvää sai tuuletettua vähän ajatuksia ja tuntui hyvältä että syke nousi kun käveli kovaa. Aijon syksyllä aloittaa kuntosalilla käymisen nyt kesän jälkeen niin tulee tekemistä ja muuta liikuntaa ettei aina lenkkeilyä alan käymään maanantai ja keskiviikko iltaisin koska silloin mulla on hyvin aikaa treenata olen aika innoissani siitä että alan käymään salilla taas ja mä asun ihan tuossa kuntosalin vieressä niin ei ole pitkä matka sinne.
Tänään on aika rento päivä aijon katsoa sarjoja ja ohjelmia, käyn taas lenkillä, nukun päikkärit jos vaan nukuttaa..otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu mun pitää ensi kuussa hakea taas masennuslääkettä saan sitä aina kolmeksi kuukaudeksi niin ei aina jatkuvasti tarvitse hakea sitä Leponex lääkeet joutuu hakemaan melkein parin viikon välein. Rauhoittavia ei tarvitse hakea yhtään koska en onneksi koskaan syö niitä ja se on todella hyvä juttu että hyvin pärjään ilman sitä lääkettä tällä hetkellä. Skitsofrenia ei ole kiva sairaus mutta olen siitä aika tyytyväinen että sairastuin siihen silloin nuorena niin nyt elämä tuntuu paljon paremmalta ja helpommalta kun on oppinut elämään sen sairauden kanssa elän aika hyvää ja onnellista elämää tällä hetkellä ja iloitsen kovasti siitä että asiat on todella hyvin ja tasapainossa sekä että lääkitys auttaa. Kaverit on mun tärkein asia elämässä mua ei olisi ilman niitä pystyn kertomaan niille ihan kaiken ja ovat aina mun tukena jos on vaikeaa. Olen tuntenut kaikki mun kaverit on yli kymmenen vuotta ja ystävyys jatkuu edelleen. Poikaystävän kanssa olen jo ollut 13 vuotta yhdessä ja meillä menee todella hyvin se rakastaa mua sellaisena kuin olen mun ei tarvitse muuttua ja mä rakastan poikaystävää sellaisena kuin se on. Meillä on paljon huumoria parisuhteessa ja se on yksi todella hyvä asia meillä mikä vahvistaa meidän parisuhdetta. Huumoria pitää olla elämässä niin elämä on huomattavasti paljon kivempaa kun saa nauraa.
Mukavaa kun viikonloppu taas alkaa päätin sen että aijon nukkua niin paljon päikkäreitä kun vaan pystyy en ole koko tänä viikkona nukkunut niitä koska on jotenkin ollut koko ajan semmoinen kireä olo päällä eikä ole pystynyt nukkumaan tänä aamuna oli myös semmoinen fiilis että en olisi jaksanut nousta ylös mutta nousin koska olen aamuvirkku ja kerkiää nukkua myöhemmin. Siivosin eilenä kunnolla mun kämpän ja sain vietyä paljon turhaa tavaraa roskikseen mitä oli kertynyt mun nurkkiin nyt on taas enemmän tilaa tuolla makuuhuoneessa koska sieltä siivosin yhden nurkan sain myös eilenä pestyä pyykit niin viikonloppuna ei sitten tarvitse pestä. Kävin eilenä tokmannilla ostin vähän jäätelöä, suklaata ja battery energiajuoman tänään ajattelin mennä varmaan käymään lidlissä aijon ostaa sieltä noita mehukivennäisvesiä olen alkanut niitä juomaan limsan sijasta yritän päästä tavallaan limsasta eroon tai sitten vaan juon sitä harvemmin ihan sen takia aijon vähentää koska siinä on sokeria. Yritän nyt päivien aikana juoda vaan vettä, vihreää teetä ja mustaa kahvia.
Olo tuntuu tällä hetkellä silleen ihan hyvältä ei ole ahdistanut onneksi on vaan väsynyt olo päällä otan kohta aamulääkkeet pitää muuten tarkistaa paljon mulla on vielä masennuslääkettä jäljellä koska muistin että ensi kuussa sitä pitää vissiin taas hakea lisää. Näin eilenä poikaystävän tuli moikkaamaan mua piristi mukavasti mun päivää on sitä vähän ikävä mutta kyllä me pian taas näemme tänään olen menossa yhden kaverin luokse kylään illalla keritään nähdä koska sitten mun kaveri lähtee viikonlopuksi muualle sitten näemme taas ensi viikolla. Nyt hyvät musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta aijon vaan olla ja nauttia tästä tulee hyvä päivä ai niin pitää laittaa tuo sähköpotkulauta lataukseen koska sillä olen menossa sitten kauppaan
pääsee sillä ajelemaan.
Viikko mennyt vähän vaihtelevasti alkuviikosta oli harhat, itku, ahdistus ja väsymys nyt on vaan päällä tuo väsynyt olo tein semmoisen päätöksen että en ole tänä viikonloppuna menossa mihinkään olen vaan itseni kanssa ja se tekee vaan mulle hyvää keräilen voimia uuteen viikkoon ja viikonloppuna teen kaikkea rentoa mukavaa eli nukun, käyn lenkillä, herkuttelen, katson mun lempi sarjoja ja ohjelmia..sekä nautin siitä että ei ole mihinkään kiire. Todella hyvä juttu on ollut se kun mulla on ollut tuo huono olo niin en ole joutunut syömään yhtään rauhoittavia lääkkeitä hyvin olen selvinnyt ilman niitä. Eilenä oli vähän kireä olo päällä niin tein kaksi lenkkiä päivän aikana mikä auttoi siihen hetkeksi tänään aijon mennä iltapäivällä lenkille mutta ennen lenkkiä mä varmaan nukun päikkärit kun on aikaa. Alan kohta siivoilemaan ja pesemään pyykkiä koko aamu aikaa tehdä ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti kiva kun aurinko paistaa ja ajattelin jos söisi jäätelöä tänään mulla on vielä sitä pakkasessa. Viikon päästä viikonloppuna olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olla yötä onneksi rahaa tulee taas ensi viikolla niin on juomarahat niin voi ostaa vähän siideriä ja lonkeroa parhaalla kaverilla on sitten vähän vahvempaa juotavaa meille tulee varmasti mukava lauantai ilta olen odottanut kovasti että pääsee taas viettämään sen kanssa laatuaikaa nähdään harvoin sovittiin kyllä että nähdään paljon useammin tästä lähtien sekä soitellaan enemmän. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna nyt olen ihan hereillä niin jaksaa siivota uskon että tästä tulee hyvä päivä en aijo nyt stressata mistään aijon vaan olla ja nauttia siitä kun ei ole mihinkään kiire elän hetken ja päivän kerrallaan uskon että ensi viikolla olen jo paljon paremmassa kunnossa nyt kun lepään tämän viikonlopun.
Olo on jo paljon parempi mitä silloin viime maanantai iltana eilenä oli hyvä päivä ja hyvät jalkapallopelit. Olin koko ajan hyökkääjä ja sain tehtyä ainakin neljä maalia ja mun joukkue hävisi no ei se mitään pääasia että pelasi ja sai siinä samalla liikuntaa sekä oli hauskaa kuuma oli kentällä ja hyvä että vesipullo oli mukana niin oli juotavaa. Tänään on tulossa taas kuuma päivä pakko vaan juoda tuntuu oudolta että hetki sitten oli viileää ja satoi vettä ja nyt on taas tajuttoman kuuma kun menen ulos niin mun on pakko taas laittaa ennen sitä aurinkorasvaa etten pala siitä tulikin mieleen että sitä pitää ostaa kohta taas lisää alkaa loppumaan. Otan kohta aamulääkkeet ja join äsken kupin kahvia mulle riittää onneksi päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia loppupäivän mä juon vaan sitten vihreää teetä mun mielestä paljon parempaa kun kahvi en halua olla riippuvainen kofeiinista jos juo sitä liikaa siitä tulee vaan mulle huono olo eikä illalla saa sitten unta mulle on todella tärkeää nukkuminen joka yö ja olen siitä todella onnellinen että nukun hyvin sekin auttaa todella paljon kun ottaa leponex lääkkeen illalla se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke mulla menee leponex lääkettä tällä hetkellä 200mg iltaisin mulla on ollut tuo sama annos monta vuotta ei ole joutunut onneksi nostamaan enempää tuota annosta. Voin sanoa että on paras lääke tähän mun sairauteen ja jotenkin sen avulla pystyn elämään tätä mun elämää välillä on hyviä päiviä välillä huonoja niinkuin viime maanantai iltana onneksi olo on nyt hyvä tällä hetkellä saa nähdä millainen päivä tulee tänään uskon että ihan ok näen mun yhtä kaveria tänään myöhemmin niin piristää tätä päivää alan kuunnella vähän musiikkia ja tiskaan huomenna sitten taas siivotaan heti aamusta onneksi on sitten koko aamu aikaa hoitaa ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti.
Mulla tuli eilenä illalla todella huono olo ennen kun olin ottamassa iltalääkkeitä mä vaan itkin ja sitten harhat tuli siihen päälle vielä kun olin itkenyt niin se vaan helpotti mun oloa onneksi ja sitten kun otti iltalääkkeet siihen päälle niin ne onneksi rauhoitti ja sain onneksi nukuttua viime yönä nyt kun heräsin tänä aamuna niin olo tuntuu jo paljon paremmalta ja on kevyempi olo kun olen itkenyt välillä noita tulee mulle ja onneksi niistä aina selviää ja olen tottunut uskon että tästä tulee parempi päivä mitä eilenä otan kohta aamulääkkeet niin ei tule sitten mitään ahdistusta tässä päivän aikana tuo masennuslääke mitä syön aamulla on samalla ahdistus lääke mikä on vaan hyvä. Näköjään tänään paistaa aurinko ja se tarkoittaa sitä että jalkapallopelit on iltapäivällä kivaa mennä pelaamaan taas koitan tehdä maaleja saa nähdä millaiset joukkueet on tänään varmaan ihan hyvät. En muistanut eilenä maksaa vuokraa niin maksan sen tässä hetken päästä sitten näkee taas paljon jää rahaa sen jälkeen. Olen nyt katsonut sitä ensitreffit alttarilla australiaa vielä on monta jaksoa koska sinne mtv palveluun oli tullut siitä 9 kausi ja mä olen vielä 8 kaudella eli on katsottavaa loppukesäksi innolla jo odotan että salkkarit alkaa sitten elokuussa olen joka päivä katsonut sitä rantabaari sarjaa mikä vaan menee jännäksi koko ajan tänään pitää taas katsoa. Menen tässä aamusta lenkille tuonne pururadalle niin tulee askelia siinä samalla ja kun pelit on tänään niin tulee kivasti liikuntaa tälle päivälle mikä vaan tekee mielelle ja kropalle hyvää tästä tulee hyvä päivä aamukahvi herätti onneksi tänä aamuna nyt alan kuunnella jotain hyvää musaa niin päivä lähtee sillä mukavasti käyntiin.

Olen ollut poikaystävän luona.Maanantai 10.07.2023 04:45

Olen ollut viime päivät poikaystävän luona menin sen luokse torstaina ja olin sunnuntaihin asti mukavasti meni viikonloppu nopeasti se meni ja uusi viikko taas alkaa no ei se mitään unohdin kaikki huolet ja murheet hetkeksi samalla pääsi kunnolla rentoutumaan join alkoholia tuossa lauantaina pari siideriä ja lonkeroa en sen enempää päätin etten juo taas pariin viikkoon mitään alkoholia se on aina hyvää pitää taukoja juomisesta ettei ihan joka viikonloppu sekä siinä säästää rahaa mulle ei onneksi tullut huonoa oloa noista juomista jos olisin juonut pullon viiniä niin olo olisi vielä pahempi tulee pää kipeäksi ja ahdistaisi. Heräsin tänä aamuna neljän jälkeen olen aamuvirkku taas kun arki on alkanut join aamukahvit äsken ja nyt olen ihan hereillä alan kohta pesemään pyykkiä sekä maksan tuon mun vuokran pois mikä on tullut.
Tänään aijon taas lenkkeillä paljon menen aamulenkille ja teen toisen lenkin iltapäivällä niin tulee askelia ja liikuntaa viikonlopun jälkeen käytiin viikonloppuna poikaystävän kanssa lenkillä tuossa lauantai iltana yllätyin että poikaystävä halusi lenkille niin sitten me mentiin käveltiin noin puolituntia ihan kiva hyvä että vettä ei alkanut silloin satamaan. Kohta jaan viikonlääkkeet taas dosettiin ei tarvitse hakea mitään kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä. Olo ja fiilis tällä hetkellä on ok ei onneksi ahdista tai masenna yhtään sain viikonloppuna aika hyvin levättyä ja nukuttua samalla niin nyt jaksaa aloittaa uusi viikko otan kohta aamulääkkeet sekä tiskaan ja kuuntelen hyvää musiikkia niin maanantai lähtee niillä käyntiin kesä onneksi vielä jatkuu pitää nauttia siitä kun vaan pystyy sieltä se syksy alkaa tulla pikkuhiljaa.

Näen parhaan kaverin viikonloppuna :)Keskiviikko 05.07.2023 06:00

Eilenä ei satanut sittenkään vettä niin päästiin iltapäivällä pelamaan jalkapalloa oli hyvät pelit ja mun joukkue voitti puolituntia pelattiin siinä ajassa sai juosta mutta teki hyvää syke nousi vaan ja sai purettua paineita nyt olo tuntuu tällä hetkellä hyvältä ei ahdista, masenna tai ole kireää oloa. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee sovittiin että menen viikonloppuna sunnuntaina kylään juodaan teetä ja höpötellään haluan nähdä sen koska ei olla varmaan nyt nähty pariin kuukauteen on ollut ikävä sitä ihmistä se asuu ihan tässä lähellä kävelymatkan päässä sen luokse kävelee viidessä minuutissa.
Suunniteltiin myös että menen varmaan tässä kuussa sen luokse viettämään iltaa ja olen sen luona yötä juodaan sitten alkoholia pikkasen sen verran vaan ettei tule huonoa oloa en ole nyt juonut alkoholia juhannuksen jälkeen ja se on hieno juttu seuraavan kerran kun menen poikaystävän luokse niin tulee varmaan sitten juotua siideriä tai lonkeroa sen päätin että viiniä en aijo juoda vähään aikaan.
Mulle tuli puhelimeen uutisia että mtv palveluun on tullut uusi kausi ensitreffit alttarilla australiaa mulla on 8 kausi vielä kesken mutta heti kun olen sen saanut katsottua niin alan katsomaan uutta kautta nyt on monta tuntia putkeen taas katsottavaa. Mä tykkään siitä ohjelmasta koska siinä on niin paljon draamaa ja erilaisia ihmissuhteita kiva katsoa koko ajan tapahtuu siinä vähän niin kuin salkkarit olen katsonut sitä rantabaari sarjaa ja siinä myös tapahtuu vaikka mitä kiva kun se tulee arkipäivisin nyt kun ei tule salkkareita on jotain katsottavaa.
Otan nyt aamulääkkeet ja mietin alanko siivoilemaan jo tänään niin huomenna voi sitten ottaa rennosti taidan tehdä niin ja pyykkiä pitää myös pestä jossain vaiheessa.