IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on joulu!Maanantai 23.12.2019 08:24

Tänään on sitten lähtö. vanhempien luokse viettämään joulua. Olen lähdössä vasta illalla. Näen mun sisarukset tänään. Kivaa nähdä niitä.
Ei olla nähty pitkään aikaan. Olen melkein pakannut kaikki kamat.
Loput pakkaan tuossa myöhemmin. Paljon kaikkea taas mitä pitää ottaa mukaan. Eli paljon vaatteita mulla on mukana. En vielä tiedä mitä puen jouluna päälle. Kauhea vaatekriisi. Laitan päälle varmaan sen mun yhden kotelomekon. Se voisi olla vaate jouluna. Huomenna jouluna me saunotaan, syödään, käydään haudoilla..jaetaan lahjat. Siinä se meidän joulu sitten on. Mukavaa yhdessä oloa. Ihanaa päästä kunnon puusaunaan. Saunajuomana ajattelin että olisi siideriä. Ajattelin vähän juoda jouluna. Muutaman siiderin. En nyt tällä kertaa osta varmaan viiniä. Juon sitten viiniä uutena vuotena. Päivä kuluu tänään hitaasti kun vaan odottaa että pääsee lähtemään. Käyn ajan kuluksi tuolla kaupassa. Ostan vähän suklaata jouluksi. Kahvia pitää ostaa myös koska alkaa taas loppumaan. Paras kaverikin lähtee tänään joulun viettoon. Se lähtee sen vanhempien luokse. Tuntuu nyt oudolta kun ei näe nyt parasta kaveria moneen päivään. Yleensä me näemme joka päivä. Onneksi voi aina soittaa tai lähettää viestiä.
Nyt mä aijon vaan nauttia joulusta. Syödä ja syödä. Olin eilen vielä salilla kuntoilemassa koska mä tiedän että jouluna tulee syötyä aika paljon kaikkea ja painokin saattaa siinä nousta.
No sitten alan taas kuntoilemaan joulun jälkeen. Tai sitten viimeistään tammikuussa kun uusi vuosi on vietetty.
Lääkkeet pitää jakaa tänään dosettiin. On sitten lääkkeet mukana kun lähden viettämään joulua. Rauhottavia en ota mukaan koska mä pärjään ihan hyvin ilman niitä. Tuskin ahdistun jouluna.
Kämppä pitää laittaa myös kuntoon ennen lähtöä. Pedata sänky, viedä roskat..siivota keittiö. Aijon ottaa mun tabletin mukaan niin voi katsoa vaikka animea siitä jos tulee tylsää.
Näen porukoiden Helmi koiran. Se on aivan ihana. Varmasti innoissaan kun näkee mut. Käyn sen kanssa sitten lenkillä.
Äidin kanssa. Ulkoilen kun olen kotona.
Tulee siinä sitten vähän liikuntaa ettei ole koko aikaa sisällä.
Mutta. Pakkaaminen taas jatkuu. Nyt jotain musiikkia kuuntelemaan.
Vähän fiilistelyä. Tulee ihan paras joulu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.