IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aloin katsomaan Grand hotel sarjaa.Sunnuntai 22.12.2019 08:27

ylihuomenna joulu. Nopeasti on mennyt tää joulukuu. Kohta on joulu on sitten vietetty ja sitten seuraavaksi tulee uusi vuosi.
Kaikkea mukavaa tiedossa. Nähtiin vielä eilen parhaan kaverin kanssa. Annettiin lahjat toisilemme. Näemme seuraavan kerran sitten ensi viikon torstaina. Ikävä tulee kun ei nähdä moneen päivään.
Me näemme aina melkein joka päivä. No viestitellään ja soitellaan.
Kyllä aika menee äkkiä taas niin näemme. Aloin katsomaan uutta sarjaa. Sen niminen kuin: Grand hotel. Vaikutti ihan katsottavalta sarjalta. Katsoin ekan jakson. Katson toisen jakson varmaan tänään.
Jään varmaan siihen sarjaan ihan koukkuun. Ihan kivaa että löytää uusia sarjoja mitä katsoa. Vähän vaihtelua.
Mietin mitä tekisin tänään. Lenkille voisi mennä vaikka. vähän ulkoilua tänään. Ettei ihan jää sohvan pohjalle. Eilen kävin kaupassa. Ostin sitruunavihreää teetä. Se on hyvää. Mun lempi tee mitä juon aina.
Hunajaa voisi ostaa niin laittaa sitä teen sekaan. Se on hyvää. Juon mielummin sitä kun taas kahvia. Kahvia juon aina aamulla. Pärjään yhdellä kupilla kahvia päivässä. Ei tule päänsärkyä kun juo sen yhden kupin. Se riittää. Animea voisi katsoa taas tänään kun on aikaa. Katson nyt noita netflixin animeita. Siellä on paljon niitä.
Paljon katsottavaa. Ei tule tylsää kun katsoo. Pitää alkaa pakkailemaan kamoja. Olen lähdössä huomenna sitten joulun viettoon vanhempien luokse. Pariksi päiväksi. Tekee ihan hyvää päästä välillä pois täältä. Vaihtaa maisemaa. Edes hetkeksi.
Tulee varmasti mukava joulu. Saan varmaan muutaman lahjan.
Avaan tuon parhaan kaverin antaman lahjan myöhemmin.
Sitten joulun jälkeen. Kun olen tullut porukoilta.
Mutta. Nyt nauttimaan joulusta. Sekä vapaa päivistä. Eli lomasta mikä vielä kestää pari viikkoa. Aijon ottaa ihan rennosti ja nauttia elämästä. Ei ole kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.