IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikon päästä shoppailemaan :)Torstai 27.04.2023 06:51

Oli kivaa nähdä taas kaveria pitkästä aikaan juotiin teetä, höpöteltiin ja katsottiin yhtä meidän lempi tv sarjaa suunniteltiin että viikon päästä viikonloppuna mennään kaupungille shoppailemaan ja ulos syömään. Rahaa tulee ensi viikolla niin voi sitten shoppailla aijon ostaa jotain kivaa sitten itselle olen jo niin odottanut että pääsisi taas New yorkeriin ja cubukselle nyt se toteutuu kaverin kanssa ollaan suunniteltu jo tätä reissua koko kevät se on parasta että meillä ei ole silloin mikään kiire voidaan vaan shoppailla koko päivä käydään myös jossain kahvilla. Olo tuntuu tällä hetkellä onneksi hyvältä enää pari päivää antibioottia.
Onneksi ruoka on maistunut nyt mutta on ollut todella väsynyt olo vieläkin en meinannut tänä aamuna päästä sängystä ylös onneksi aamukahvi herätti minkä join äsken. Olen saanut melkein siivottua enää pitää siivota vessa, keittiö ja pestä pyykit jaksoin eilenä imuroida ja mopata.
Katsoin eilenä taas loppuillan uusi päivä sarjaa olen jäänyt siihen koukkuun kivaa katsoa se uudestaan vielä on yli 800 jaksoa jäljellä
olen kerennyt katsomaan vasta 24 jaksoa. Tänään aijon käydä siellä lidlissä kun on hyvin aikaa menen sähköpotkulaudalla ellei nyt sada kaatamalla vettä huomasin että ulkona on aamulla satanut. Otan nyt aamulääkkeet ja vien kohta pyykit sekä alan kuunnella hyvää musiikkia.
Siivoan vielä tämän aamun niin loppupäivän voi ottaa rennosti uskon että tästä tulee mukava päivä hyvä että ei ole mikään kiire tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.