IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on kulunut 17 vuotta siitä kun sairastuin skitsofreniaan silloin kaikki meni ihan uusiksi ja kesti monta vuotta että hyväksyin tuon sairauden tänä päivänä mulla on asiat aika hyvin ja olen oppinut elämään sen kanssa ja mulla on hyvät lääkkeet siihen. Lääkkeet auttavat jo siihen ettei tule helposti niitä harhoja yleensä ne harhat tulee sitten siinä vaiheessa kun olen todella ahdistunut ja väsynyt. Onneksi se rauhoittava lääke alkaa aina vaikuttaa jo alle viidessä minuutissa kun sen ottaa niin helpottaa heti oloa ja harhat sitten häviää melkein heti ja saa nukuttua hyvin seuraavan yön.
Olo tällä hetkellä tuntuu hyvältä ja mä nautin siitä kun vaan pystyy pakko sanoa että tuo valo ja aurinko piristää todella paljon mun mieltä jotenkin saan niistä todella paljon voimaa mikä on aika hyvä. Tänään aamulenkille ja aijon nukkua varmaan päikkärit tänään kun on aikaa. Eilenä oli mukava päivä tuli nähtyä yhtä kaveria ja nukuin parin tunnin päikkärit söin myös sipsiä ja suklaata niitä on vielä jäljellä. Eilenä ei tullut salkkareita no ensi viikon maanantaina tulee sitten taas. Olo tuntuu aika pirteältä ei väsytä yhtään alkuviikosta mulla oli todella väsynyt olo. Otan kohta aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia niin aamu lähtee hyvin sillä käyntiin ja aijon katsoa taas youtubesta videoita. Syön nyt kunnon aamupalan jaksaa sitten lenkkeillä heti aamusta ulkona on aika kiva ilma. Tänään käyn lidlissä kaupassa pitää ostaa sieltä muutama juttu ehkä ostan samalla jäätelöä
katson fiiliksen mukaan uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Onneksi hyvä olo jatkuu :)Perjantai 14.04.2023 06:15

Vauhdikas viikko takanapäin ja viikonloppu onneksi taas alkaa en ole nyt lähdössä mihinkään olen viikonlopun kotona keräilen voimia ensi viikkoon. Viikon päästä viikonloppuna olen menossa sitten parhaan kaverin luokse odotan kovasti että viikko menee äkkiä niin näemme. Aamu alkanut taas kahvilla mikä herätti mut heti kun join sen en herännyt kun kello soi pääsin ylös vasta tuossa puoli kuuden aikoihin. Tänään on aika rento päivä aijon nukkua päikkärit, niiden jälkeen menen iltapäivällä lenkille, kaveri on tulossa kylään illalla kaikkea mukavaa. Olin eilenä paljon pirteämpi mitä viime päivinä ja muutenkin oli hyvä päivä. Kävin kaupassa eilenä niin ostin sitä vanilja coca colaa, sipsiä ja suklaata herkuttelen niillä viikonlopun. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä ei ole onneksi ahdistanut yhtään tai ollut harhoja. Elän hetken ja päivän kerrallaan koskaan ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu voi tapahtua ihan mitä vaan ja mä aina elän hetkessä. Otan kohta aamulääkkeet ja alan tiskaamaan sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit nyt ei ole enää hiekkaa kämpässä mitä oli tullut paljon tuohon mun eteiseen sitten kun sitä taas kertyy kämppään niin on pakko imuroida. Perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta toivon että viikonloppuna on hyvä ulkoilu sää niin aijon lenkkeillä haluan kovasti että aurinko vaan paistaa ja on lämmin.

Siivotaan ja pesen pyykkiä.Torstai 13.04.2023 06:13

Oli kunnon treenit eilenä salilla olen ajatellut vaihtaa salitreeni päivää toiseen päivään viikolla vaikka torstaisin niin tulisi vähän vaihtelua ettei olisi aina keskiviikkoisin aijon maanantaisin käydä salilla tai sitten menen liikuntapuistoon treenaamaan nyt kun on paremmat kelit.
Ajattelin ensi viikon pitää taukoa salilla käymisestä ja aijon keskittyä nyt lenkkeilyyn ne kengät mitkä ostin hetki sitten niin ovat todella hyvät jalassa ja niillä on hyvä kävellä. Olo on edelleen tuntunut aika väsyneeltä edelleen pääasia että ei ahdista tai masenna enkä ole nyt onneksi joutunut syömään rauhoittavia koska harhoja ei ole onneksi nyt ollut moneen viikkoon toivon että eivät tule vielä pitkään aikaan. Tänään aijon siivota ja pestä pyykkiä onneksi mulla on koko aamu aikaa tehdä ne.
Ajelin eilenä taas sähköpotkulaudalla ja aijon laittaa sen tänään lataukseen sekä kulkea sillä varmaan taas tänään. Haluaisin niin kovasti uuden sähköpotkulaudan alan siihenkin nyt säästämään jos vaikka sen sitten ostaa tämän vuoden puolella tai ensi vuonna ensin kyllä aijon hankkia ne uudet silmälasit. Ajattelin käydä kaupassa tänään ja ostaa coca cola vanillaa viikonlopuksi olen tämän viikonlopun nyt täällä ja ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse yöksi jos vaan kaikki menee suunnitelmien mukaan odotan jo innolla että näemme ei olla nähty taas hetkeen. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna niin nyt olen ihan hereillä kahvi ei ole ihan heti loppumassa mulla on sitä pari pakettia vielä. Otan nyt aamulääkkeet ja aloitan imuroimalla kivasti on tullut hiekkaa tuonne eteiseen.

Ajoin eilenä sähköpotkulaudalla.Keskiviikko 12.04.2023 05:39

Menin eilenä aamulla sähköpotkulaudalla kauppaan hyvin kulki ei ollut mitään ongelmaa enkä onneksi kaatunut tai ollut missään ojassa sillä otin repun niin sain siihen mun kauppatavarat.
Tänään teen lohikeiton ruoaksi ja huomenna suikalelihakastiketta ja riisiä. Eilenä oli rennot pelit sählyssä jaksoin juosta ja sain tehtyä 4 maalia pelasimme noin puolituntia ja mun joukkue voitti. Kävin verikokeissa eilenä ja ajat eivät olleet onneksi myöhässä menin kävellen terveyskeskukseen ja sitten kun pääsin sieltä niin kävin lildissä ostamassa mehukivennäisvesi juoman koska oli niin jano. Eilenä oli aika väsynyt olo mutta jaksoin onneksi koko päivän ei ole yhtään onneksi tällä viikolla ahdistanut tai masentanut väsyttänyt vaan mutta kyllä se siitä piristyn sitten jossain vaiheessa. Salitreenit on illalla taas innolla olen menossa sinne teen kunnon treenit niin tekee taas mielelle ja kropalle hyvää näen tänään myös yhtä mun kaveria olen menossa sen luokse tänään kylään onneksi kavereiden seura piristää aina mun mieltä meillä on aina levottomat jutut ja nauretaan paljon huumoria pitää olla elämässä sitä on myös paljon parisuhteessa. Sain eilenä maksettua vuokran niin tilille jäi vielä aika kivasti rahaa ja ensi viikolla tulee lisää rahaa niin saa sitten jotain siirrettyä tuonne säästötilille tosiaan alan nyt säästämään rahaa uusiin silmälaseihin katsoo jos syksyllä tai tämän vuoden lopussa olisi sitten rahat kasassa niin ostan ne sitten mulla on kaukonäkö huono niin sen takia mä käytän silmälaseja. Uskon että tästä tulee hyvä päivä otan kohta nuo aamulääkkeet nyt saa hakea taas leponexia kun kävin verikokeissa.

Haluan uudet silmälasit.Tiistai 11.04.2023 05:49

Nopeasti nää viikot ja kuukaudet menee mulla on verikokeet taas tänään päivällä tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa pitää mennä sinne että saa sen jälkeen hakea leponexit aijon mennä kävellen terveyskeskukseen niin siinä tulee samalla tehtyä lenkki ja tulee askelia tälle päivälle. Tänään ei ole tulossa tylsää päivää olen menossa aamusta kauppaan ja sählypelit on iltapäivällä latasin eilenä mun sähköpotkulaudan niin pääsee sillä kulkemaan saa nähdä osaanko enää kulkea sillä kun en talvella ajanut. Menen varovasti sillä aika hiljaa vauhtia nyt alkuun että tottuu siihen. Tänä aamuna oli semmoinen tunne etten olisi jaksanut herätä mutta pääsin sängystä ylös nyt kun joi ison kupin mustaa kahvia niin heti herätti. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä eilenä oli koko päivän tosi väsynyt fiilis mutta sain nukuttua päikkärit nukuin jotain kolme tuntia uskon että tänään olen enemmän hereillä mitä eilenä. Saa nähdä millaiset pelit on tänään sählyssä ja olen innolla menossa pelaamaan mulle on ihan sama kumpi joukkue voittaa tänään pääasia että pääsee juoksemaan kentällä. En eilenä jaksanut pestä vielä pyykkiä mutta tänään uusi yritys vien ne hetken päästä pesuun.
Ajattelin tehdä huomenna ruoaksi lohikeittoa jos on vaan niitä lohisuikaleita kaupassa. Kerran kun olin kaupassa ja olisin halunnut tehdä lohikeittoa niin suikaleet oli loppu kaupasta olen huomannut myös sen että lohi on kallistunut aika kivasti viime aikoina. Otan nyt aamulääkkeet ja alan katsella youtubesta videoita sekä kuunnella hyvää musiikkia. Olen siitä innoissani että pääsee taas kulkemaan sähköpotkulaudalla. Ajattelin jos alan säästämään nyt rahaa niin haluaisin uuden sähköpotkulaudan mutta katsotaan miten saan taas rahaa säästettyä. Alan nyt myös säästämään rahaa uusiin silmälaseihin.
Haluan uudet silmälasit katsoo jos vaikka tämän vuoden lopussa saan ne sitten kun rahat on kasassa en saa nyt tuhlata rahaa mihinkään turhaan.

Oli kiva sää viikonloppuna :)Maanantai 10.04.2023 05:05

Todella mukava viikonloppu maisemanvaihdos teki hyvää ja oli kivaa viettää poikaystävän kanssa aikaa tehtiin vaikka mitä katsottiin animea, yksi leffa, saunottiin, kuunneltiin hyvää musiikkia, käytiin lenkillä ja nautimme siitä että meillä ei ollut mikään kiire. Viikonloppuna oli aivan ihana sää kivaa kun aurinko paistoi ja mä olin ulkona ottamassa vähän aurinkoa. Olen päivistä ihan sekaisin tänään on tosiaan maanantai pyhäpäivä vielä huomenna mulla on verikokeet päivällä piikille pitää mennä.
kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei tarvitse hakea mitään lääkkeitä tällä viikolla koska kävin viime viikolla apteekissa kaikkia on huomasin että masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää ne lääkkeet riittävät vielä noin kolmeksi viikoksi. Olo ja fiilis tällä hetkellä on ok onneksi viikonlopun olin oma iloinen itseni saa nähdä tuleeko tällä viikolla ahdistusta, masennusta tai harhoja toivon että ei mutta nuo olot voi tulla taas ihan puun takaa varaudun siihen elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä viikkoa. Alan kohta pesemään pyykkiä sitä on kertynyt taas kiva määrä onneksi mulla on koko tämä aamu aikaa pestä heräsin jo tuossa vähän ennen puoli neljää join aamukahvit ja nyt olen ihan hereillä ajattelin nukkua päikkärit tänään kun on aikaa ja menen lenkille tuossa iltapäivällä olin eilenäkin lenkillä pakko ulkoilla koska aurinko paistaa se piristää mun mieltä niin paljon. Aijon ottaa tällä viikolla nyt käyttöön tuon mun sähköpotkulaudan laitan sen lataukseen niin akku on sitten täynnä niin sillä pääsee kulkemaan saa nähdä osaanko enää ajaa sillä varovasti koitan nyt alkuun kulkea sillä.

Pääsiäisen viettoon :)Torstai 06.04.2023 04:53

Tänään lähdössä viettämään pääsiäistä poikaystävän luokse olen sen luona tuonne sunnuntaihin asti illalla vasta lähtö poikaystävällä on työpäivä vielä tänään ja sitten sillä alkaa vapaat. Pakko sanoa että ihanaa että olen nyt hyvässä kunnossa ja pääsee pitkästä aikaan viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Meille tulee varmasti kiva pääsiäinen käydään kaupoilla tänään ostamassa ruokaa ja juotavaa herkutellaan viikonloppuna kunnolla ja nautitaan. En ole vielä alkanut pakkailemaan kamoja teen sen hetken päästä tässä on hyvin koko aamu aikaa pakata ja alan kohta siivota niin saan kämpän kuntoon ennen lähtöä pyykkiä pitää pestä myös onneksi mulla on koko aamu aikaa hoitaa nuo pyykit. Kävin eilenä siellä apteekissa nyt on leponex lääkettä muutamaksi viikoksi mulla on tosiaan ne verikokeet sitten ensi viikon tiistaina niiden jälkeen saan sitten hakea taas leponexia. Huomenna on pitkäperjantai ja mä aijon nauttia siitä päivästä ihan täysillä on vissiin luvattu aika kivaa säätä viikonlopulle auringon pitäisi kunnolla paistaa ja on lämmin ajattelin sitten ulkoilla viikonloppuna eli käydä lenkillä. Täytyy katsoa jos pidetään poikaystävän kanssa leffailta katsellaan leffoja netflixistä jos sinne vaikka olisi tullut jotain hyviä leffamässyä pitää tottakai ostaa mun tekee mieli karkkia ja sen kanssa limua. Otan aamulääkkeet, alan siivota ja pakkailemaan sekä laitan hyvää musaa taustalle niin on kivempi siivota. Parasta pääsiäisessä on se että pääsee viettämään sitä rakkaan kanssa ja meillä ei ole mihinkään mikään kiire ollaan vaan.

Odotan jo kesää.Keskiviikko 05.04.2023 05:10

Eilenä oli niin vauhdikkaat pelit sählyssä että mä törmäsin toiseen pelaajaan ja kaaduttiin molemmat maahan ei onneksi sattunut tai käynyt mitään hyvin sitten pystyttiin jatkaa pelaamista sain jopa tehtyä 4 maalia noin puolisentuntia pelasimme ja siinä ajassa sai taas juosta oli silti hauskaa pelata pitkästä aikaan ja mun joukkue voitti parilla maalilla.
Soitin eilenä parhaalle kaverille ja juteltiin melkein puolituntia sillä menee onneksi hyvin ja näemme sitten parin viikon päästä kun menen sen luokse yöksi innolla jo odotan että näemme koska mulla on ollut sitä ihmistä ikävä. Olo on jatkunut hyvänä edelleen kireä olo on vähän ollut mutta ahdistusta tai masennusta ei ole onneksi viikko sujunut todella hyvin.
Voin sanoa että mua on myös piristänyt paljon tuo auringon paiste eilenäkin oli niin lämmin odotan jo innolla kesää koska silloin me tehdään vaikka mitä kavereiden kanssa mikä on sitten ihan parasta luodaan hyviä muistoja. Otan kohta lääkkeet ja menen tänään käymään siellä apteekissa hakemassa ne leponexit ajattelin jos laittaisin kohta tuon mun sähköpotkulaudan lataukseen niin sillä pääsisi kulkemaan tiet ovat aika hyvin nyt sulaneet ei ole enää lunta tai jäätä hiekkaa on aika paljon kaduilla. Tänään on salitreenit illalla syön tänään nakkikeittoa niin sillä jaksan tämän päivän eilenä tuli todella hyvää tonnikalakastiketta ja riisiä laitoin loput siitä pakkaseen oli kiva kävellä kauppaan aamusta kun aurinko paistoi nyt se kevät on alkanut eikä tule todellakaan ikävä talvea kesää kohti koko ajan mennään. Tästä tulee hyvä päivä näen kaveria taas tänään niin sekin piristää.
Olin eilenä illalla salilla ja oli todella hyvät treenit tein paljon kyykkyjä, kahvakuulalla erilaisia liikkeitä ja treenasin mun jalkoja sekä muita lihaksia tunnin olin salilla ja tuli onnistunut olo treenien jälkeen annoin ihan kaikkeni ja se lievitti onneksi kireää oloa mikä mulla tuntui koko maanantai päivän ajan muuten olo on tuntunut hyvältä pääasia että ei ole ahdistanut tai ollut mitään masennusta. Tänään on pitkästä aikaan taas sählypelit iltapäivällä ja mä olen niin innoissani meillä on ollut muutaman viikon tauko peleistä niin nyt on kivaa kun pääsee taas pelamaan aijon taas olla hyökkääjä ja saa nähdä monta maalia saan tehtyä tänään. Olen menossa kauppaan tässä aamusta ja aijon tehdä ruoaksi tälle päivälle tonnikalakastiketta ja riisiä huomenna teen nakkikeiton koitan syödä joka päivä terveellisesti koska se vaikuttaa todella paljon painoon ja olen onneksi normaalipainoinen liikunta myös vaikuttaa painoon onneksi mä liikun joka ikinen päivä oli se sitten lenkkeilyä tai salilla käymistä mulla on onneksi todella hyvä kunto aijon kehittää sitä enemmän ja koko ajan. Otan kohta aamulääkkeet ja aijon varmaan sitten huomenna mennä apteekkiin hakemaan leponexit. Tänään on tullut onneksi asumistuki ja perjantaina tulee lisää rahaa ja aijon maksaa tuon mun vuokran samana päivänä nyt mun vuokra nousi sen 100 euroa hyvin pystyn maksamaan sen koska mun asumistuki nousi aika kivasti hetki sitten kun hain sitä uudestaan. Aamu alkanut kahvilla mikä herätti mulla on nyt kulta katriina kahvia mikä on aika hyvää juon sitä melkein koko ajan ja sitten toinen kahvi mitä juon niin sen niminen kuin intenso se on vähän halvempaa kuin kulta katriina mutta mun mielestä hyvää.
Alan kuunnella nyt musiikkia ja tiskaan uskon että tulee hyvä päivä tänään soitan taas parhaalle kaverille ja kyselen miten sillä menee
näemme onneksi tässä kuussa mulla on ollut ikävä sitä ihmistä.
Heräsin tänä aamuna jo neljän jälkeen olen pakko sanoa että olen enemmän aamu kuin iltaihminen iltaisin menen jo puoli kahdeksalta nukkumaan ja nukahdan aina melkein heti. Otan aina iltalääkkeet vähän ennen seitsemää ja ne onneksi rauhoittaa ja nukuttaa heti. Apteekkiin olen menossa tällä viikolla koska pitää hakea leponexit sain hetki sitten uuden verikoe ajan ja se on sitten pääsiäisen jälkeen tiistaina päivällä.
Masennuslääkkeet riittävät mulla vielä muutamaksi viikoksi ja haen sitä lääkettä sitten seuraavan kerran huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa.
Eilenä oli rento mukava päivä kävin lenkillä, nukuin päikkäreitä ja katselin taas netflixistä sitä the good doctor sarjaa eteenpäin pari jaksoa se menee nyt todella jännäksi olen vielä kolmannella kaudella katson sitä sarjaa sitten taas kun tulee hyvä hetki. Olo tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä uskon että on tulossa mukava viikko ja pääsee sitten pääsiäisenä poikaystävän luokse jos kaikki menee vaan hyvin. Olen huomannut että ei ole ollut ahdistavaa oloa moneen päivään ja että on aika rauhallinen ja iloinen olo eli olen taas oma itseni harhoja mulla ei ole ollut nyt viikkoon ja sekin on todella hyvä. Tänään salitreenit illalla ja hyvällä fiiliksellä olen menossa sinne valitsin jo eilenä treenivaatteet mitkä pistän päälle odotan että tokmannille tulisi uusia kivoja treenivaatteita mitä aijon sitten ostaa.
Se on kätevää kun asun ihan tuossa tokmannin vieressä ei ole pitkä matka. Alan kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt kiva määrä no onneksi on aikaa pestä tässä aamusta sekä aijon mennä aamulenkille myöhemmin kun eka olen pessyt pyykit ja syönyt aamupalan.
Tänään näen yhtä mun kaveria mikä on kiva juttu olen kaivannut sen seuraa ei nyt nähty viikonloppuna koska se oli muualla nyt näemme melkein joka päivä tällä viikolla ennen kun menen poikaystävän luokse.
Otan nyt aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin sekä alan kuunnella hyvää musaa niin maanantai päivä lähtee hyvin käyntiin.