IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi kahvinkeitin :)Tiistai 23.06.2015 08:02

eilenä oli ihan mukava päivä. kävin tokmannilla ja ostin uuden kahvin keittimen. phillips merkkisen. makoi jotain 40 euroa. ihan hyvä kahvin keitin. keitin sillä äsken ekat kahvit.
sitten ostin tokmannilta shampoota, deodoranttia, ja kynsilakkaa. meni jotain vähän yli 50 euroa. ai niin ja ostin cosmopolitan lehden.
eilenä sain tehtyä vähän sitä kaulaliinaa ompelu tunnilla.
katsoin myös tabletilla rillit huurussa sarjaa. ajattelin tänään katsoa taas sitä. jossain vaiheessa tänään. kävin myös eilenä lenkillä. heitin noin puolen tunnin lenkin. teki ihan hyvää. tänään pitää käydä kaupassa lounaan jälkeen. en mennyt eilenä parhaan kaverin luokse. se on kipeänä. vissiin joku maha tauti. en tiedä näemmekö vielä tänään. no sen näkee sitten. olo on hieman kireä tällä hetkellä. ja neuroottinen. pelkään että toi mun kahvin keitin syttyy joko tuleen tai räjähtää. aina kun hankin jonkin uuden sähkö laitteen niin pelkään aina että se vaikka syttyy tuleen tai jotain. tuskin toi kahvin keitin syttyy tuleen koska johtokaan ei ole seinässä. mutta kyllä tää neuroottisuus häviää kyllä sitten. aina kun mulla on kireä olo niin saatan olla tosi neuroottinen. se häiritsee. mutta se varmaan kuuluu tähän mun sairauteen. mun kaveritkin on neuroottisia myös.
meillä on jotain yhteistä. tänään on ohjelmassa liikunta tunti iltapäivällä. kolmelta. näen varmaan mun toista kaveria tänään. katsotaan lemmen viemää ja juodaan teetä.
tulee varmaan mun luokse kylään taas. ei olla nähty viikkoon.
kiva taas nähdä sitä pitkästä aikaan.
meillä on varmasti paljon juteltavaa. :) sain eilenä maksettua loput laskut. ja tänään pitää pestä pyykkiä tässä aamulla.
jos kone on vaan vapaana. mutta tänään on varmaan ihan mukava päivä. onneksi aurinko paistaa. kiva kävellä sitten kauppaan tänään. ja lenkin pystyy tekemään sitten liikunta tunnilla. ei tarvi erikseen mennä sitten lenkille enää illalla. mun pitää hakea lisää leponexia apteekista. alkaa kohta loppumaan. katsoin netistä miten toi kuntosali on auki, niin se on nyt kesän kiinni. aukeaa vasta elokuun alussa. no pitää nyt vaan sitten lenkkeillä.
menen sitten vasta taas syksyllä salille.
punnitus on varmaan taas kohta. nyt kun kuu vaihtuu taas. saa nähdä olenko lihonut vai laihtunut. vai onko paino pysynyt samana.
toivottavasti on pysynyt samana. huomenna sataa vissiin vettä ja on ukkonen. apua. en tykkää yhtään ukkosesta. mutta. onneksi pystyy olla koneella ilman johtoa. ja saan netin kännykästä tähän.
tai sitten leikin tabletilla taas. pitäisi lukea mangaa sillä vähän. löysin muutaman sarjan minkä voisi lukea.
se on hyvä että pystyy lukemaan mangaa sillä.
aijon tänään käydä siellä apteekissa. hakemassa ne lääkkeet.
saa ne haettua niin ei tarvi vähään aikaan hakea taas.
sitten on taas lääkkeitä. ai niin voisi myös mennä kirjastoon tänään.
saa sielläkin kulutettua aikaa. jos vaikka löytyy taas jotain lainattavaa. käyn siellä ennen kun menen kauppaan ja apteekkiin.
en ole jaksanut viedä roskia. voisi viedä ne nyt ennen kun menen aamupalalle. sitten kun olen syönyt aamuapalan niin menen katsomaan onko pesukone vapaa. ruoka on maistunut ja olen syönyt taas hyvin. hyvin siis menee tämän syömishäiriön kanssa.
ei ole nyt ollut mitään ongelmaa. pitää syödä että jaksaa.
ja syödä vatsa täyteen. koitan tänäänkin syödä hyvin koska joudun vähän liikkumaan tänään. ai niin pitää kohta pestä tuo kahvi pannu. ettei lika tartu siihen. koitan nyt joka päivä aina pestä tuon pannun niin pysyy puhtaana. edellisen kahvin keittimen kanssa en ikinä pessyt sitä pannua. mutta nyt alan pestä. pysyy sitten puhtaana. ja koitan myös nyt puhdistaa aina joskus tuon kahvin keittimen.
pysyy sitten aina siistinä. tänään ajattelin lakata noi kynnet uudella kynsilakalla. se on mavalan kysni lakkaa. se on paras kynsilakka. pysyy kynsissä tosi pitkään se väri. ostin semmoista tumman punaista lakkaa. eka meinasin ostaa mustan väristä. mutta halusinkin punaista. pitää kyllä se musta värikin ostaa jossain vaiheessa. en ole vuosiin käyttänyt mustaa kynsilakkaa. joskus teininä tuli käytettyä. voisi alkaa käyttää taas. ostan sitä sitten seuraavaksi. kun olen saanut käytettyä noi vanhat kynsilakat.
alkaa olla nälkä taas. kohta on onneksi aamupala. syön ruisleipää.
niin kuin joka aamu. se on paras leipä. parempaa kuin vaalea leipä. syön tosi harvoin vaaleaa leipää.
toivottavasti toi mun kahvin keitin sitten kestää pitkään. useamman vuoden. koitan pitää sen hyvässä kunnossa niin se kestää pitempään. se keitin on mustan värinen. hyvän näköinen keitin :)
eikä se ollut onneksi kamalan kallis. hyvin pystyin ostamaan sen.
onneksi toi tokmanni on ihan tuossa vieressä. pystyy ostamaan vaikka mitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.