IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava loma :)Sunnuntai 28.06.2015 12:45

oli kyllä todella mukava loma :) palasin takaisin tänne hetki sitten. heti kun olin purannut mun tavarat niin oli pakko päästä lenkille. kävelin sen puoli tuntia ripeää vauhtia. nyt pääsee pitkästä aikaan kirjoittamaan blogia. en ole ollut koneella pariin päivään. nyt jaksan taas olla. käytiin perjantai iltana poikaystävän kanssa leffassa. käytiin katsomassa toi jurassic world. oli ihan hyvä leffa.
mentiin kello kuuden näytökseen illalla. kesti sen pari tuntia. oltiin yhdeksältä illalla takaisin. poikaystävän luona. eilenä menin sitten aamu päivällä kotiin. veli ja mun äiti tuli hakemaan autolla mut.
kävin samalla kaupassa ja ostin ristorante pizzan ja kivennäisvettä.
nyt mulla on netflix. pystyy katsomaan tabletilla leffoja ja sarjoja sekä mun koneella. ensimmäinen kuukausi on ilmainen. kokeilen sitä ja päätän sitten kun kuukausi on kulunut että pidänkö sen. eilenä aloin katsomaan kolmea uutta sarjaa. ne on: weeds, kolme miestä ja tyttö,
sekä moderni perhe. löysin myös muutaman leffan minkä aijon katsoa jossain vaiheessa. nyt toi mun tabletti on latauksessa.
alan kohta sitten käyttämään sitä kun akku on täynnä.
eilenä pääsin pitkästä aikaan saunaan. mulla oli jaffa sauna limsana.
en juonut yhtään alkoholia. eilenä nukuin jopa kolmen tunnin päivä unet. väsytti hieman. ja eilenä menin jotain ennen kymmentä nukkumaan. ja heräsin tänään puoli kymmenen.
huomenna pitää käydä kaupassa. ja asioilla. pitää käydä myös apteekissa hakemassa niitä lääkkeitä jos niitä on tullut.
huomenna alkaa sitten taas uusi viikko. poikaystävän lomakin loppuu ja on menossa huomenna taas töihin.
tänään voisi katsoa joku leffa. nyt kun aikaa. tai sitten katson jotain sarjaa. en ole vielä päättänyt. tuolla ulkona on aika kivan lämmin. tuli hiki kun kävin lenkillä. aijon mennä taas huomenna lenkille. kuntosalille ei voi mennä koska se on kiinni. aukeaa vasta elokuussa. mutta onneksi voi lenkkeillä.
huomenna on taas ompelu ryhmä. iltapäivällä. tänään näen parasta kaveria illalla taas. ja huomenna varmaan mun toista kaveria.
en nähnyt viime perjantaina lemmen viemää. pitää huomenna katsoa aamulla uusinta jos muistan.
huomenna illalla tulee sitten taas lemmen viemää.
kiva. mun naamaan on tullut pari finniä. mulla ei ole koskaan finnejä. no ne kyllä häviää sitten. kaverin pippalot on heinäkuussa. heinäkuun lopulla. sinne on vielä aikaa.
on vähän väsynyt olo. mietin että pitäisikö nukkua kauneus unet vai olenko hereillä. varmaan hereillä. ehkä on parempi etten nuku niin saa illalla paremmin sitten unen.
leikin kohta taas tabletilla niin pysyn sillä hereillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.