IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi mekko minkä aijon ostaa :)Tiistai 30.06.2015 08:34

eilenä oli ihan ok päivä. ompelu ryhmää ei ollut iltapäivällä. se oli peruttu. eilenä tapasin uuden psykologin. toi mun edellinen psykologi jää eläkkeelle. saa sitten nähdä millainen toi uusi sitten on.
toivottavasti mukava. eilenä katselin melkein 5 tuntia leffoja ja sarjoja tabletilla. makoilin sohvalla ja katselin. tänään voisi katsoa taas jotain tabletilla. eilenä kävin kaupassa ja pyörähdin seppälässä. siellä on yksi mekko minkä haluaisin. pitää käydä ostamassa se jossain vaiheessa. vaikka ensi kuussa kun rahat tulee.
mun ei tarvi hakea lääkkeitä koska ohjaajat huomasi että mulla oli yksi paketti vielä leponexia kaapissa. ohjaajat ei ollut huomannut sitä niin sovittiin että mun ei tarvi ainakaan vielä hakea mitään lääkkeitä.
huomenna mulla on verikokeet. aamulla puoli yhdeksältä.
pitää lähteä ajoissa kävelemään että kerkiää sinne.
mulla on vähän kireä olo. tekisi mieli itkeä kunnolla. itken varmaan taas jossain vaiheessa. se voi tulla sitten yllättäen.
en ihmettele yhtään. jos tulee niin tulee. aijon olla varmaan tämän viikonlopun täällä. poikaystävä menee viikonloppuna tapaamaan yhtä kaveria. ja varmaan tulee sitten viikonloppuna käymään täällä.
paras kaveri lähtee lomille mutta mun toinen kaveri on varmaan paikalla. kyllä mä tekemistä keksin viikonloppuna. katselen vaikka leffoja ja sarjoja tabletilla. ja käyn lenkillä.
ja vietän aikaa kaverin kanssa. tänään on vissiin ukkonen iltapäivällä. tänään meillä on taas liikunta tunti. jos sataa vettä niin sitten meillä ei ole sitä liikunta tuntia. no sen näkee sitten.
eilen illalla otin vahingossa aamulääkkeet. mä olin ihan ajatuksissani kun otin ne. huomasin ja sanoin ohjaajalle. ohjaaja sanoi ettei se ole vaarallista. otin sitten myös noi iltalääkkeet siihen päälle.
sovittiin etten nyt tänä aamuna ota sitten aamulääkettä. huomenna aamulla otan taas. eka kerta kun kävi nyt tolleen.
eilenä mä näännytin taas itseäni. oli nälkä mutta en halunnut syödä mitään. söin kyllä lounaalla ja päivällisellä. mutta siinä välillä en syönyt mitään. en halunnut. mä taas jotenkin nautin siitä kun oli ihanan tyhjä vatsa. mutta tänään koitan syödä vähän paremmin.
eilenä lakkasin kynnet uudella kynsilakalla minkä ostin.
tumman punaista. ihan kiva väri. se on mavalan kynsilakkaa.
nyt on hienot kynnet taas. kun kävin eilenä kaupassa niin unohdin ostaa sitä teetä. ostan sitten taas kun menen kauppaan.
mä olin ihan ajatuksissani kun olin kaupassa ja unohdin.
kohta pitää mennä aamupalalle. alkaa olla nälkä. pitää nyt vaan muistaa etten vaan vahingossa ota sitä aamulääkkettä.
tänään aijon pestä pyykkiä. tässä aamulla. kone on varmasti vapaa.
saa ne pestyä sitten. eilenä katsoin tosiaan tabletilla kolme meistä ja tyttö sarjaa, yhden cameron diaz leffan katsoin, sekä the affair sarjaa minkä olin tallentanut. tossa tabletilla on tosi hyvä akku. kestää pitkään. pitää varmaan pistää taas lataukseen.
siinä oli kyllä vielä 60 prosenttia akkua jäljellä.
ehkä laitan sen myöhemmin lataukseen kun akku alkaa loppumaan.
tänään ajattelin varmaan lukea mangaa sillä tabletilla.
en vaan vielä tiedä että mitä sarjaa lukisin. pitää katsoa.
mulla on muutama manga sarjakuva kesken mitä olen lukenut sillä tabletilla. varmaan luen niitä.
kohta pitää tiskata. ja pestä kahvi pannu. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen taas hereillä. ajattelin käydä tänään varmaan tokmannilla. katsomassa onko siellä niitä sateen varjoja minkä voisi ostaa. kun en omista semmoista. vielä.
ei ole varmaan kamalan kalliita. samalla voisi katsoa löytyykö sieltä jotain muuta ostettavaa. ajattelin mennä sinne lounaan jälkeen. toivottavasti ei sada silloin vettä. sinne on onneksi lyhyt kävely matka. odotan innolla että pääsen seppälään ostamaan sen mekon.
se oli niin iahan. pitää katsoa jos vaikka käyn ostamassa sen tällä viikolla. joko torstaina tai perjantaina. ei se varmaan vielä häviä sieltä ihan heti. ei ollut edes pahan hintainen. oliko se jotain alle 30 euroa. pitää kokeilla s kokoa tai m kokoa. kumpi on sitten parempi.
pitää sovittaa. sitten sitä on kiva käyttää helle päivinä päällä.
pitää vaan laitaa taas aurinko rasvaa ettei pala. jos silloin on kamalan kuuma. en halua palaa. laitoin eilenäkin aurinko rasvaa ennen kun menin kylille. oli silloin kamalan lämmin.
mutta. onneksi mulla on aurinko rasvaa. sen pitäisi riittää koko kesän ajaksi. saa vaan nähdä koska ne helteet taas sitten alkaa.
en ole vieläkään löytänyt uusia bikineitä. musta vähän tuntuu että ne jää ostamatta tänä kesänä. kun ei vaan löydy niin ei löydy.
onneksi muita kesä vaatteita löytyy edes. ensi kuussa vähän sitten shoppailemaan taas. pitää myös alkaa miettimään seuraavaa seksiasua minkä ostan seuraavaksi. aijon ostaa taas semmoisen ensi kuussa. eros.fi sivuilta ajattelin ostaa. jos löytyy joku kiva taas. ja mistä poikaystävä tykkää. varmaan sille käy taas kaikki.
kerran näin siellä sivuilla yhden korsetin mikä olisi maksanut jotain. vähän yli 50 euroa..en vielä tiedä että ostanko sen sitten koska.
kovasti haluaisin sen. no pitää katsoa. tai sitten ostan jonkun vähän halvemman asun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.