IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

animee :3Perjantai 19.06.2015 11:52

täällä sitä nyt ollaan. poikaystävän luona :) heräsin tuossa puoli tuntia sitten. alkaa olla nälkä. voisi kohta syödä jotain. ostin kana kolmio voileivän niin sen voisi vaikka nyt syödä. ostin juhannus juomatkin. siideriä ja lonkeroa. rekorderlig mansikka limeä ja karpalo lonkeroa.
nams. juon ne tänään illalla :) aika sateinen juhannus keli. no sitten ollaan sisällä. eilenä laeikin taas mun tabletilla. katselin girls sarjaa ja californication sarjaa. lemmen viemää katsoin myös eilenä. ja tänään pitää myös katsoa. fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva kun on vähän pitempi loma. paras kaveri lähtee myös tänään lomille. eilenä tekstailtiin vähän. ja varmaan taas tänään. ostin ranch sipsejä. mutustelen niitä jossain vaiheessa. ajattelin katsoa animea taas tänään nichijouta ajattelin nyt katsoa. olen saanut sen kohta katsottua. hyvä anime :) ore monogatari jakso pitää myös katsoa tänään. eilenä en katsonut. en muistanut.
sain eilenä maksettua muutaman laskun. vielä olisi pari laskua vielä maksamatta. onneksi tässä kuussa tulee mulle vielä se vähän yli sata euroa niin saan sen yhden laskun maksettua.
mutta. kohta vaihtuu taas kuu ja tulee lisää rahaa. jippii.
ostan taas ensi kuussa seuraavan seksiasun. nyt olen ostanut jo kolme niitä. rahaa on mennyt niihin jo sata euroa.
kohta mulla on kokoelma niitä. ja niitä voi aina välillä vaihdella.
ei olla vielä poikaystävän kanssa harrastettu seksiä. varmaan tänään. näkee sen mun asun. varmasti tykkää kovasti.
ja olen myös itsekin tyytyväinen ;)
kaverin pippalot on tosiaan. heinäkuun alussa vasta. neljäs päivä lauantaina. sinne on vielä pari viikkoa aikaa. aijon juoda silloinkin.
nyt kun juon tänään niin juon sitten seuraavan kerran niissä pippaloissa. pari viikkoa tauoka siinä välissä. saa nähdä millainen ilma on silloin. ollaanko sisällä vai ulkona.
sen näkee sitten. psykologi mulla on sitten taas yhdeksäs päivä heinäkuuta. sinne on vielä aikaa. on tää kesä menny aika nopeasti. on ollut paljon kaikkea. mutta hyvä kesä on ollut tähän asti :)
ja varmasti tulee vielä mukavia hetkiä.
nyt pitää vaan nauttia kun pystyy. odotan jo innolla seuraavaa desuconia. mikä on sitten vasta ensi vuoden alussa. pääsee ostamaan kaikkea anime krääsää. ja muutenkin siellä on mukavaa :) katson varmaan tänään myös nisekoi animea. toista kautta.
se eka kausi oli hyvä. kiva kun siitä on tullut myös toinen kausi.
mun pitäisi myös katsoa uudestaan toi K-ON! leffa. se on mulla koneella. ja ne animet voisi joskus katsoa taas. mä rakastan K-ON! animea. paras :) ja hellsing on yksi mun lemppareista.
katson varmaan tolla mun tabletilla noita animeita. tai no mikei vaikka tällä koneellakin. nyt kun tää on päällä. katson nyt ore monogatari jakson kun olen kirjoittanut tämän blogin.
ja kohta aijon myös syödä jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.