IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tästä tulee hyvä päivä :)Lauantai 01.08.2015 08:25

se olisi lauantai. aamukahvit join taas äsken niin jaksaa kirjoittaa.
eilenä oli yllättävän hyvä päivä. kävin kaupassa ja pyörähdin seppälässä. kokeilin siellä ihania harmaita farkkuja. oli tosi lähellä että meinasin ostaa ne. sain onneksi hillittyä shoppailu himoni. ne olisi maksanut 34 euroa. ei olisi ollut kamalan kalliit. aijon pitää kiinni siitä että shoppailen vaatteita sitten vasta syyskuussa. olen ylpeä itsestäni etten ostanut niitä housuja. koska ostin sitten vähän aikaa sitten uudet housut seppälästä. kaupassa kävin ja mukaan tuli uusin anime lehti. löysin siitä lehdestä taas uuden anime sarjan mitä alan katsomaan ja yhden manga sarjan mikä kertoo koulu kiusaamisesta. löysin tabletilla sen manga sarjan. pitää alkaa lukemaan sitä jossain vaiheessa. anime sarjan minkä löysin oli tuo working!!!. siitä on kolmas kausi alkanut. aijon katsoa sen ekan ja toisen kauden. nyt on taas katsottavaa.
eilenä katsoin tabletilla uusimman ore monogatari jakson ja jitsu wa watashi wa animen toisen jakson. pitää tänä viikonloppuna lisää animea. eilenä taas väritin muutaman tunnin. oli kyllä mukavaa värittää. aloitin taas värittämään pari uutta kuvaa.
aijon tänäänkin taas värittää. poikaystävä tulee tänään käymään. ihanaa nähdä sitä. katsotaan taas leffa ja harrastetaan seksiä. alkaa jo tehdä mieli kun ei ole saanut seksiä vähään aikaan.
aijon laittaa taas yhden mun seksiasun taas päälle. se on semmoinen musta läpi näkyvä. oikein seksikäs. ja sen alle laitan vielä pinkit rintaliivit. alus housut jätän pois. poikaystävä varmasti tykkää. ja itsekin nautin. aijon mennä varmaan tänään illalla vielä lenkille. jos jaksan. eilenä menin jo ennen yhdeksää nukkumaan. nukuin tosi hyvin viime yön. menen varmaan taas tänään tuossa yhdeksän jälkeen nukkumaan. huomenna on rento päivä. ei ole kiire minnekkään. varmaan väritän taas muutaman tunnin.
ja käyn lenkillä. kirjoitan aamulla blogia..tekemistä kyllä keksin.
näen taas huomenna mun parasta kaveria illalla. päästään juttelemaan ja katsotaan telkkaa samalla. toista kaveria näen maanantaina. aamu pala on tänään yhdeksältä.
syön ruisleipää. ja sen jälkeen aijon juoda teetä. vaate kriisi on taas päällä. en tiedä mitä pistän päälle tänään. ajattelin ehkä laittaa sen uuden napa topin ja noi mun uudet farkut. ne olisi varmaan aika hyvät. pitää myös meikata ja laittaa kivat korvikset.
on sitten taas nättinä. kohta voisi kuunnella vaikka musaa. ja mun pitää taas tiskata. pyykkiä aijon pestä vasta huomenna. pitää pestä noi lakanat ja vaatteet. huomenna on aikaa pestä.
varmaan aloitan tuossa huomenna aamulla pesemään.
maanantaina verokokeet. aamulla. pitää herätä ajoissa niin kerkeää sinne. lähden kävelemään siinä puoli kahdeksan aikaan.
no ainakin tulee lenkkeltyä samalla kun menee sinne.
koitan ajatella taas positiivisesti. tiistaina lähdetään sinne reissuun. mökkeilemään. se mökki oli loviisassa. ollaan siellä pari päivää. ihan kiva lähteä sinne. kaverit lähtee myös mukaan. on sitten seuraa siellä. rahaa tulee taas sinä päivänä kun me lähdetään. neljäs päivä. ihan hyvä vaan. ja seitsemäs päivä tulee lisää rahaa.
olen siihen todella tyytyväinen että mulla on raha asiat kunnossa. ja että saan kelalta rahaa. pystyy jotenkin elämään.
ja sitten on aina rahaa jos lähtee jonnekkin. ja sekin on kiva että pystyn melkein joka kuukausi shoppailemaan. ja pystyn ostamaan parin vuoden välein noita uusia Guess laukkuja. haluaisin nyt hankkia uuden Guess lompakon. omistan yhden Guess lompakon. se on mulla edelleen käytössä. ostin sen silloin kolme vuotta sitten. paras lompakko minkä olen ikinä omistanut. haluan uuden taas.
ostan sen sitten taas kun pääsen kauppaan missä myydään Guess juttuja. haluaisin ostaa Guess vaatteitakin joskus. onhan ne kalliita mutta hyvännäköisiä. ja ne kestää varmasti monta vuotta.
odotan niin innolla että pääsee ostamaan Guess juttuja. uusi laukku olisi myös kiva. se edellinen Guess laukku minkä ostin on aivan ihana. olen käyttänyt sitä jonkin verran.
odotan innolla seuraavaa Guess laukkua minkä aijon sitten ostaa taas. keräilen niitä. omistan tällä hetkellä neljä Guess laukkua.
hyvin ovat kestäneet.
olisi myös kiva ostaa joskus noita Guess koruja. ne on aivan ihanan näköisiä. ja ovat hopeaa. näin kerran yhdessä koru liikkeessä niitä ja olisin halunnut ostaa heti. pitää taas katsoa jos törmää niihin niin voisi vaikka ostaa. ne varmasti kestää aika kauan. musitan kun ostin kerran poikaystävälle yhden ranne korun muutama vuosi sitten lahjaksi niin se on edelleen kestänyt. se on edelleen sen ranteessa. se oli aika kallis koru. mutta poikaystävä on tykännyt siitä. se sopii todella hyvin sille. itsekin haluaisin taas uusia koruja. hopeaa. pitää jossain vaiheessa sitten shoppailla niitä.
on taas hirveän monta asiaa mitä haluaisin ostaa. katsoo sitten syys kuussa. yritän nyt tosissani olla ostamatta mitään elokuussa. aijon vaan silloin säästää. mulla on kaappi täynnä vaatteita, nurkissa tarpeeksi kenkiä, laukkuja..niin enköhän mä pärjää ihan hyvin niillä tuon elokuun. pysty yhdistelemään sitten noita vaatteita.
saa monta tyyliä aikaiseksi.
ja kun vähän meikkaa vielä siihen niin sitten näyttää hyvältä.
pitää alkaa pikku hiljaa miettimään että mitä pistän päälle sinne reissuun ja mitkä vaatteet otan mukaan. onneksi tässä on vielä aikaa miettiä. nahkatakin ajattelin laittaa. ja laukun minkä otan käyttöön on toi totoro anime kesä laukku. sinne mahtuu tavaraa. lompakko, puhelin, vesipullo..pitää ottaa vesipullo mukaan tuonne reissuun. on sitten jotain juotavaa jos tulee jano.
ja sen voi aina sitten täyttää jos loppuu. shampoot ja hoito aineet pitää ottaa mukaan koska me saunotaan siellä mökillä. pääsee tyttöjen kanssa saunaan. mukavaa. pitää juoda vähän limua sitten saunan jälkeen. siideriä tekisi mieli, mutta me ei saada juoda reissun aikana yhtään alkoholia. se on kielletty.
juos sitten taas vähän siideriä kun menen lomille. pitää ehdottomasti ostaa tuota rekorderlig mansikka lime siideriä. se on mun lempi juoma. kallis mutta tosi hyvää. voisi sitten juoda pari niitä ja yhden päärynä siiderin. olen jo alkanut suunnitella mitä juon lomilla sitten.
en ole juonut nyt muutamaan viikkoon. ihan hyvä tauko ollut taas nyt. eikä ole oikeastaan sen aikana tehnyt edes mieli juoda mitään. paitsi kun oltiin silloin häissä niin silloin mun teki mieli. join vaan silloin vettä. ja ne häät oli kyllä mukavat. oli mukava olla siellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.