IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään reissuun :)Tiistai 04.08.2015 07:52

tänään lähdetään. loviisaan mökkeilemään pariksi päiväksi. käydään myös kotkassa ja vanhassa porvoossa. reissusta tulee varmasti mukava. ihanaa kun kaverit lähtee mukaan niin tulee mukava reissu. se on ihan kiva kun ohjaajat aina suunnittelee meille tämmöisiä reissuja. päästään näkemään kaikenlaista. olen melkein pakannut. vielä pitää pakata lakanat ja pyyhkeet. aijon saunoa tuolla reissussa.
uimaan en aijo mennä. pitää ostaa tuliaisia poikaystävälle.
jos löydän jotain kivaa sille. ja itsellekkin voisi vaikka ostaa jonkun matka muiston. nyt on luvattu hyvät ilmat. aurinko paistaa ja on lämmin. ihanaa. onneksi ei sada vettä.
aijon ottaa mukaan varmuuden vuoksi tuon aurinko rasvan. etten pala. nyt on luvattu että tulee noi helteet. ja huomenna pitäisi olla lämmintä jotain 25 astetta. pitää ottaa jotain kevyttä vaattetta mukaan niin ei ole kamalan kuuma. eilenä kävin kaupassa. ostin taas uuden aikuisten värityskirjan. siinä on vaan eläimiä mitä pitää värittää. ja tosi kivoja kuvia mitä on sitten kiva väritellä. katsoo jos vaikka väritän vielä ennen kun me lähdetään sinne reissuun. ruoka meillä on vasta kahdeltatoista. ja me lähdetään kahden jälkeen. reissuun lähtee kolme ohjaajaa. ja me kaikki asukkaat. ne huolehtii meidän lääkkeistä. saadaan ne lääkkeet sitten reissussa illalla ennen kun mennään nukkumaan. ja mulla on muutama rauhottava pilleri jos tulee huono olo. semmoinen olo jos alkaa vaikka ahdistaa.
mutta uskon ettei mulle tule sitä oloa reissun aikana.
aijon olla iloinen ja pirteä. mun kaverit jännittää myös sitä reissua. mutta uskon että kaikki menee varmasti hyvin ja on mukava reissu.
olen sitten kavereden tukena jos niille tulee huono olo.
pidetään huolta toisistamme. nekin ottaa omat rauhottavat mukaan.
toivottavasti päästään kaikki kolme samaan huoneeseen.
on kivempi nukkua kaveriden kanssa. voidaan jutella aina iltaisin ennen kun mennään nukkumaan. aamulla pitää sitten varmaan herätä aikasin jos me mennään jonnekkin sitten huomenna. kotkaan varmaan mennään käymään. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän sinne reissuun päälle. vaikeaa. kun olen kirjoittanut tämän blogin niin alan suunnittelemaan noita vaatteita.
tosiaan. en ole koneella sitten pariin päivään. pääsen kirjoittamaan blogia seuraavan kerran perjantai aamuna.
tuntuu oudolta kun ei pääse koneelle pariin päivään. no sitten on kiva taas päästä kun tullaan reissusta. ja on paljon kirjoitettavaa.
ensi viikolla mun pitää käydä apteekissa. leponexit alkaa loppumaan. tälle viikolle riittää vielä. huomasin kun jaoin lääkkeitä dosettiin. masennus lääkkeitä mulla on vielä kivasti jäljellä.
puoli pakettia ainakin. ne ei heti lopu kesken.
meillä on aamu pala vasta tänään tuossa yhdeksältä. hieman myöhemmin. syön ruisleipää. ja koitan sitten syödä hyvin ennen kun me lähdetään. jaksaa sitten istua autossa. sinne on kai puolentoista tunnin ajo matka. kyllä se aika menee äkkiä.
sain eilenä taas kulta katriina kahvi paketin. kahvi aloi loppumaan niin sain eilenä lisää. nyt on taas kahvia. join äsken ison kupillisen. jotta heräisin. varmaan juon reissussakin vähän kahvia. on sitten pirteä. ja jos saa teetäkin niin juon myös sitä. aijon juoda teetä vielä tässä aamulla. ennen kun lähdetään.
pitää hieman meikata taas. ja ehkä laitan jotkut korvikset korviin.
hiukset aijon laittaa kiinni. ei ole sitten tiellä.
aurinkolasit pitää ottaa mukaan. ja vesipullo. mahtuu hyvin tuonne mun totoro kesä laukkuun. vesipullo on aina hyvä olla mukana. koska on näin lämmin. ei tule neste hukka.
pitää vähän siivota tätä kämppää hieman. on sitten kiva tulla takaisin. pyykkiä varmaan pesen vasta ensi viikolla.
viikonlopun jälkeen. onneksi omistan paljon vaatteita.
ei heti lopu kesken. en aijo mennä uimaan. varmaan on kylmää vettä. aijon vaan saunoa. varmaan syödään makkaraa aika paljon. kun me grillataan. illalla. sanoin poikaystävälle että soitan kun kerkiän tuossa illalla. pitää ottaa puhelimen laturi mukaan. ettei vaan unohdu. pystyy lataamaan puhelinta.
laitan sen illalla latautumaan. on sitten akku täynnä seuraavana päivänä. soitin eilenä äidille ja kerroin että me lähdetään tänään. soitan sitten viikonloppuna uudestaan äidille ja kerron miten reissu meni. äiti sanoi että mun pitää nauttia reissusta. sen aijon tehdä.
kohta voisi kuunnella hieman musaa. tulee hyvä matka fiilis. samalla voisin taas tiskata. ja siivota keittiötä. pestä myös toi kahvipannu. ettei se lika jää siihen kiinni.
ai niin pitää muistaa ottaa toi jaffa limu mukaan reissuun. on sitten sauna juoma. sitä ei varmaan saa mihinkään kylmään. no juon sen lämpimänä. ei haittaa. hyvää on silti.
saadaan varmaan ohjaajilta lisää limsaa. sauna limut varmaan.
no sitten on juotavaa. siideri olisi ollut kiva juoma mutta me ei saada juoda mitään alkoholia. juon siideriä sitten viikonloppuna.
silloin pystyy. pitää ostaa mansikka lime ja päärynä siideriä. ne on mun lempi siideri juomat. juon vaan muutaman. varmaan kolme juomaa vaan. se riittää mulle. tulen tosi helposti humalaan jo parista siideristä. eli se kolme riittää hyvin. en koskaan juo niin paljon että tulee toi huono olo. olen oppinut juomaan vähemmän. mikä on vaan hyvä. ja poikaystävä vahtii aina etten juo liikaa.
mun siideri poliisi. varmaan perjantaina olen aika väsynyt.
siitä olen varma. mutta. ei se haittaa. silloin kuuluu olla väsynyt.
mutta. nyt alan katsomaan noita vaatteita. ja tiskaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.