IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

liikunta tunti taas tänään.Tiistai 11.08.2015 08:26

tiistai päivä. tänään on taas liikunta tunti iltapäivällä. mennään kaveriden kanssa lenkille. eilenä oli ihan mukava päivä. kävin apteekissa ja kaupassa. nyt on taas leponex lääkettä. ei ihan lopu heti kesken. tämän viikon perjantaina tapaan sen uuden psykologin.
mun paras kaveri tapasi sen eilenä ja se sanoi että oli ihan mukava tyyppi. eilenä väritin vähän taas. aijon myös tänäänkin värittää. ajattelin tässä aamulla voisi. sain taas muutaman laskun eilenä. maksan ne kaikki tässä aamulla kun on aikaa. sitten näkee taas paljon jää tilille rahaa. olo ja fiilis on ihan ok tällä hetkellä. uskon että tästä tulee hyvä päivä. aijon olla positiivinen. vietän kaveriden kanssa aikaa.
kaveri tulee taas illalla mun luo katsomaan lemmen viemää.
aijon tarjota sille vähän jätskiä. ja syön varmaan itsekin.
tulee tosi lämmin päivä. täytyy laittaa taas aurinko rasvaa ennen kun menen tuonne ulos. ja ottaa vesipullo mukaan taas lenkille.
kävin eilenäkin lenkillä illalla. oli kuuma mutta teki hyvää. oli ihanaa päästä suihkuun lenkin jälkeen. mä ja kaveri aloitetaan käymään kuntosalilla ensi kuun alusta lähtien pari kertaa viikossa.
sitä odotellessa. ole aivan innoissani. pitää sitten totutella niihin laitteisiin taas mitä siellä on. kiva mennä sinne. on illaksi ohjelmaa.
ja liikunta tekee aina hyvää. ainakin mulle tulee tosi hyvä olo sen jälkeen. kyselin yhdeltä ohjaajalta että koska sähly alkaa. se sanoi että myöhemmin syksyllä vasta. nyt olo on taas hiukan pirteä kun join kahvia äsken. aamupala on taas puoli yhdeksän. alkaa taas olla nälkä. syön ruisleipää. ai niin huomasin eilenä kun jaoin lääkkeet dosettiin, niin masennus lääkkeet alkaa kohta loppumaan. varmaan riittää vielä ensi viikon puolelle. pitää niitäkin hakea taas.
onneksi toi apteekki ei ole kaukana.
katsoin eilenä vähän taas tabletilla tuota moderni perhe sarjaa.
varmaan katson sitä taas tänään. nyt mulla on taas teetä. ostin citrus makuista vihreää teetä. se on yksi mun lempi tee.
pitää juoda tässä aamulla taas teetä. ruokakin on maistunut mulle.
ei ole ollut mitään ongelmaa. syön aina vatsan täyteen niin jaksan eikä paino tipu kun syön hyvin. olen tosi tyytyväinen tähän mun painoon. ja tunnen itseni kauniiksi. hyvä vartalo tällä hetkellä.
uskon etten varmaan koska liho tuohon 60 kiloon. yhdessä vaiheessa painoin niin paljon. se oli kamalaa. silloin toi leponex lääke lihotti. mutta sain painon tiputettua taas sopivaksi.
nyt se on hyvä. en halua lihoa enää yhtään. eikä sekään haittaa jos multa tippuu vaikka kilo. ei sitä huomaa. ja tää mun paino pysyy samana koska syön normaalia ruokaa viikolla, juon viikolla vaan mustaa kahvia, raakaa vihreää teetä, ja vettä. viikonloppuisin vasta herkuttelen. ja juon limsaa ja siideriä joskus. silloin kun herkuttelen niin en mieti mitään kaloireita sillä hetkellä. nautin siitä hetkestä kun voi syödä suklaata. tai syödä sipsiä. sanoin poikaystävälle eilenä että ensi kerralla kun menen sen luokse, niin en osta sipsiä. poikaystävä sanoi mulle että mun tekee kuitenkin mieli ostaa sitä sipsiä. sanoin että en osta. ostan sipsin sijaan vaikka uuni pizzan.
ja en aijo nyt juoda taas pariin kolmeen viikkoon yhtään siideriä tai lonkeroa. sitten on kiva juoda taas pitkän tauon jälkeen.
ensi kerralla ajattelin juoda karpalo lonkeroa. se on tosi hyvää kylmänä. pitää sitä sitten ostaa.
kun juo seuraavan kerran. voisi ostaa pari niitä vaikka ja kolmatta juomaa en vielä tiedä. aijon pysyä siinä että juon vaan sen kolme juomaa. neljä on mulle aivan liikaa. meinaa tulla huono olo jos juon niin paljon. tulen tosi helposti humala tilaan. kun juon vaikka jo pari siideriä tai lonkeroa. halvat kännit. kolme juomaa on se sopiva määrä mulle. ja siitä pidän kiinni. välillä voi tulla semmoisia tilanteita että juo sitten enemmän. vaikka ei pitäisi. mutta. niin käy onneksi harvoin mulle. jos mun kaverilla on taas noi pippalot niin sitten tulee juotua se neljä juomaa ainakin.
tai jopa viisi juomaa. se on aivan liikaa se viisi mulle. on tullut testattua. olen huomattavasti vähentänyt nyt juomista. mikä on hyvä juttu. eikä ole onneksi silleen että pitää joka viikonloppu vetää kännit. ei mitään järkeä. onneksi en tee silleen.
kaikki rahat menisi vaan alkoholiin. kun olin nuorempi niin silloin tuli juotua vähän enemmän. mutta nyt olen kasvanut aikuiseksi.
ja tullut viisaammaksi tuon alkoholin kanssa.
yritän elää terveellistä elämää. onneksi en polta tupakkaa. en ole polttanut nyt yli viiteen vuoteen. enkä ole sortunut kertaakaan.
se oli hyvä päätös silloin lopettaa. ja mulla oli tuki joukot kun lopetin tupakoinnin. kiitos myös nikotiini purkan mitä aloin syömään kun lopetin. ja tupakan hinta vaan nousee. kohta se maksaa jotain 10 euroa aski. hyvä että lopetin. mun kaverit polttaa. mutta. se on niiden valinta. polttakoot jos tahtovat.
ainakaan mun rahat ei mene mihinkään tupakkaan. käytän ne rahat mielummin shoppailuun. ostan jotain kivaa. odotan ensi kuuta innolla kun pääsee taas shoppailemaan.
mennään varmaan taas kavereiden kanssa sitten.
pitää myös ensi kuussa käydä seppälässäkin. sinne on sitten tullut noi syys vaatteet myyntiin mitä voisi ostaa sitten. tykkään tosi paljon seppälän vaatteista. ne on tosi kivoja. ja niitä on mukava ostaa. eikä ole pahan hintaisia tai kalliita.
viime farkut mitkä ostin sieltä on aivan ihanat. ne oli mulla silloin siellä reissussa päällä. ne pitäisi varmaan kohta pestä.
pystyy sitten taas käyttämään. en varmaan jaksa pestä pykkiä tänään. ei huvita. katsoo jos pesee joku muu päivä tällä viikolla.
nyt en jaksa. eikä mulla ole edes kauheasti pyykkiä.
ihanaa. kohta pääsee syömään. on nälkä. sitten kun on syönyt niin voisi keittää teetä. ja maksaa noi laskut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.