IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

torstai. ja kohta viikonloppu.Torstai 30.07.2015 08:24

eilenä oli mukava päivä. käytiin paja tunnilla heinolassa kahvilla. ja käveltiin siellä. oli hyvä ilma. eilenä taas väritin pari tuntia. voisi tänään taas värittää. olen jäänyt siihen koukkuun. eilenä kun olin kaverin luona niin näin sen uuden aikuisten värityskirjan minkä kaveri oli ostanut suomalaisesta kirjakaupasta. siinä oli sata erilaista kuvaa. mä haluan myös sen värityskirjan. ensi kuussa lahteen sitten suomalaiseen kirjakauppaan. ostoksille. ostan jonkun aikuisten värityskirjan ja hyvät stabilo tussit. sitten vaan värittämään.
eilenä katsoin tabletilla vähän animea. katsoin uusimman monster musume jakson ja to-love ru darkness jakson.
ajattelin tänään katsoa lisää animea. huomenna tulee uusi animelehti myyntiin. pitää ostaa. alan kohta siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. tänään on siivous päivä. kuuntelen samalla musaa kun siivoan. tänään on taas toiminta tunti. iltapäivällä. en tiedä että mitä me tehdään. sen näkee sitten. onneksi mun kaverit on myös toiminta tunnilla myös. pitäisi käydä kaupassa taas. ajattelin tänään käydä. ja ajattelin ostaa suklaata. mun tekee kauheasti mieli.
varmaan ostan tuon fazerin hasselpähkinä suklaa levyn. tai tavallisen.
no katsoo kun on kaupassa.
nyt jaksaa siivota kun join äsken kahvia taas. ison kupillisen.
teetä juon taas myöhemmin. jaksoin eilenä käydä taas lenkillä päivällisen jälkeen. ajattelin tänään myös mennä ellei sada vettä.
ja huomenna menen myös lenkille. jos silloin on myös hyvä ilma.
onneksi toi lenkkely auttaa tuohon kireään oloon. olen huomannut sen. ja sitten kun alan käymään kuntosalillakin niin sekin auttaa kireään oloon. hyvä kyllä käydä salilla. odotan taas innolla kun alan käymään siellä. kaverin kanssa. ja odotan myös kun toi sählykin alkaa taas. mä ja paras kaveri tykätään pelata sählyä. me ollaan aina puolustajia. pelataan aina se puolituntia. siinä ajassa kyllä juoksee paljon kentällä. ja tulee todellakin hiki. ja hyvä olo sen pelin jälkeen. kuulin parhaalta kaverilta että salkkarit alkaa kuukauden päästä. niitä odotellessa. kyllä toi elokuu menee varmasti äkkiä.
sitten on syyskuu. harmittaa vähän kun koko kesä on ollut vaan sateinen. ei ole ollut kamalan lämmintä. ja elokuussakin varmaan myös sataa..ja kohta on syksykin. tää kesä ja heinäkuu on mennyt tosi nopeasti. kohta on taas talvi.
kävin eilenä pankin sivuilla niin tilillä on vielä aika kivasti rahaa. en shoppaile enempää tässä kuussa. ensi kuussa vaan ajattelin ostaa sen värityskirjan ja tussit. rahaa saa sitten mennä vaan ruokaan ja siideriin kun menen lomille. ajattelin syyskuussa shoppailla taas vaatteita. syys vaatteita. katsoo jos vaikka löytää jonkun kivan syys takin vaikka. jos löytyy. jso ei löydy niin ostan sitten jotain muuta.
koitan nyt säästää vähän elokuussa. on sitten enemmän shoppailu rahaa syyskuussa. se on välillä hyvä säästää.
ettei kaikki rahat vaan mene. sain eilenä taas yhden laskun minkä kerkeää maksaa ensi kuussa. erä päivä oli 15 päivä elokuuta. ei siis mikään kiire vielä. me ollaan menossa reissuun ensi viikolla mitkä ohjaajat on järjestänyt. me kaikki asukkaat ollaan menossa mökkeilemään pariksi päiväksi. ja käydään kotkassa ja vanhassa porvoossa. tulee varmasti mukava reissu. mun kaverit lähtee mukaan. me lähdetään tiistaina ja tullaan takaisin torstaina.
saunotaan ja grillataan. otetaan rennosti. ihan kiva lähteä.
vielä ei tarvi onneksi pakata. tiistaina vasta. ja ensi viikon maanantaina mulla on noi verikokeet. aamulla puoli yhdeksältä. en saa syödä ja juoda 12 tuntiin. ja en saa ottaa aamulääkkeitä. pitää ottaa eväät mukaan niin syön sitten ne verikokeiden jälkeen. teen ruisleipää evääksi. aijon ottaa rennosti tämän viionlopun.
aijon olla koneella, katsoa tabletilla jotain, värittää, käydä lenkillä..kyllä mä tekemistä keksin. kaverit lähtee lomille.
en tiedä onko poikaystävä tulossa käymään koska se on kipeä.
ymmärrän kyllä jos se ei pääse käymään. annan sen levätä ja kerätä voimia. onneksi on puhelin ja skype. kuulee edes toisen äänen. ja me varmaan näemme sitten taas ensi viikon viikonloppuna ellei poikaystävä lähde reissuun.
mutta. onneksi aina tulee viikonloppu. aina.
keretään olla vielä monta viikonloppua yhdessä. niitä odotellessa.
alan kohta imuroimaan. sitten sen jälkeen moppaan,siivoan vessan ja keittiön..siinä siivoamisessa menee noin alle tunti tai puoli tuntia.
ei onneksi kamala kauan mene. sitten kun on siivonnut niin kämppä on taas siisti. mulla on tää keittiön pöytä taas täynnä tavaraa.
roskat pitää myös viedä. ohjaajat tulee sitten tarkistamaan noi siivoukset. koitan siivota parhaani mukaan niin ei tule huomautuksia.
ihanaa. odotan että pääsen syömään suklaata. syön samalla kun katson lemmen viemää. se on vaan niin parasta kun katsoo lemmen viemää ja syö samalla suklaata. aijon nauttia.
menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
se jäi taas jännään kohtaan. eilinen emmerdale jaksokin jäi jännään kohtaan. pitää katsoa sekin tänään.
mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä. on ainakin tekemistä.
kohta pitää mennä aamupalalle. alkaakin olla jo nälkä.
syön ruisleipää. ruoka varmasti maistuu myös tänään.
eilenä söin taas hyvin. vatsan täyteen.
aamulääkkeet pitää myös ottaa. onneksi mulla menee aamulla vaan toi masennus lääke. ei onneksi leponexia. jos söisin leponexia aamulla niin olisin varmaan aika väsynyt. se on aina hyvä ottaa illalla se niin pystyy nukkumaan. ei tarvi syödä mitään uni lääkkeitä tai rauhottavia. mutta rauhottava pistää myös kyllä nukuttamaan jos sitä täytyy ottaa. sekin on vaan hyvä. onneksi noi lääkkeet on olemassa. mä joudun syömään niitä joka päivä. olen onneksi tottunut ja hyväksynyt sen asian. pystyn elämään tätä elämää.
välillä on hyviä päiviä. välillä huonoja. mutta nyt on onneksi hyvä olo. ja tästä on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.