IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

tänään pitää katsoa animea.Tiistai 21.07.2015 08:12

nyt olen hereillä kun join ison kupin mustaa kahvia. aamu lähtee silleen hyvin käyntiin :) tänään ei ole kauheasti noita ryhmiä. liikunta tunti on ilatpäivällä. mennään lenkille kaveriden kanssa. toinen vaihto ehto olisi pesäpallo. kukaan meistä ei pidä siitä. lenkki on toinen vaihto ehto.
olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tänään on rento aamu. pitäisi katsoa animea tänään. ne uudet jaksot mitkä on nyt tullut.
hyvin on aikaa katsoa ennen liikunta tuntia.
eilenä kävin seppälässä shoppailemassa. mulla meni 50 euroa. löysin ihanat farkut, neule paidan ja mustat stringit. siellä oli alennus myynnit jo. pyörin varmaan tunnin siellä seppälässä. sain siellä aikaa vähän kulutettua. kannatti käydä. nyt mulla on uudet housut. aijon huomenna ottaa ne käyttöön. ne on pilli farkut. sinisen väriset.
maksoi 30 euroa. ei ollut pahan hintaiset. eilenä katsoin taas tabletilla noita sarjoja. en keksinyt muutakaan tekemistä.
ompelu ryhmää ei ollut eilenä. se oli peruttu. ohjaajat soitti ja ilmoitti mulle kun olin seppälässä. en jaksanut eilen illalla mennä enää lenkille.
tänään tulee lenkki heitettyä kun on se liikunta tunti.
mun ei tarvi vieläkään hakea mitään lääkkeitä apteekissa. huomasin sen eilenä kun jaoin lääkkeet dosettiin.
ruoka on maistunut. mikä on hyvä juttu. en ole näännyttänyt itseäni. teen niin että syön vatsan täyteen.
se on vaan hyvä että ruoka maistuu. eikä silleen etten syö mitään. punnitus on varmaan taas pian. mulla on jotenkin semmoinen olo että mun paino on saattanut tippua. tai sitten olen väärässä. sen näkee sitten punnituksessa. sitä toivon että olisi pysynyt samana.
sain eilenä taas laskuja. pitää maksaa. yli huomenna tulee lisää rahaa onneksi. tänään pitää pestä pyykkiä aamulla. nyt kun pesen niin ei tarvi sitten viikkoon pestä. pitää nyt samalla pestä noi mun parit rintaliivit. sitten niitä on taas kiva käyttää kun on puhtaat.
pitäisi ostaa taas uudet rintaliivit. eilenä kun kävin seppälässä niin näin siellä parit kivat rintaliivit. katsoo jos ostaa vaikka ensi kuussa sitten. mun seuraava ostos. aamupala on taas puolen tunnin päästä.
ja pitää ottaa aamulääkkeet. hyvä että mulla menee aamulla vaan toi masennus lääke. ei sen enempää.
ohjaajat aina katsoo kun me otetaan noi lääkkeet. ne on tosi tarkkoja. onneksi olen jo monta vuotta syönyt noita lääkkeitä niin olen tottunut. mun pitää syödä niitä etten sekoa. kun syön noita lääkkeitä pystyn elämään jotenkin tätä elämää.
kavereiden kanssa ollaan puhuttu monta kertaa että onneksi me syödään leponexia ja masennus lääkkeitä.
ja varmaan joudutaan syömään niitä loppu elämä. olen hyväksynyt sen asian jo aikoja sitten. mutta nyt mulla on onneksi paljon parempi olo. nyt tulee varmaan taas aika hyvä pitkä kausi.
siitä olen varma. nyt pitää vaan nauttia kun pystyy.
näen sitten ensi kuussa sen mun uuden psykologin. mun kavereilla on se sama tyyppi. saa nähdä millainen se on. toivottavasti mukava.
pitää sitten kavereilta kysyä mitä mieltä ne oli siitä.
se on ihan hyvä että käyn nyt vaan kerran kuussa psykologilla. jos mulla on huonompi kausi niin sitten kävisin siellä useammin. nyt ei ole tarvinut käydä kun vaan kerran kuussa.
sille psykologille pitää aina sanoa että uusii noi lääke reseptit.
saa sitten lääkkeitä. se aina kirjoittaa ne ylös muistiin.
saa sitten nähdä että kuinka kauan sitten se keskustelu kestää. edellisen psykologin kanssa noi keskustelut kesti vaan sen puolituntia. se edellinen psykologi oli tosi mukava. rento tyyppi.
ei ollut vakava. ja se kertoi omia kokemuksia.
sitä oli ihan kiva kuunnella. se jäi nyt eläkkeelle.
huomenna on taas paja tunti. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain mukavaa. se on kiva kun mun molemmat kaverit on noissa ryhmissä. ei tarvi olla yksin. mun toisella kaverilla alkoi kesä loma niin sekin on nyt noissa kaikissa ryhmissä.
tänään pitää katsoa taas lemmen viemää. eilinen jakso oli aika hauska. nyt tulee taas toi emmerdale illalla. katsotaan sitä parhaan kaverin kanssa. mun toinen kaveri tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. nyt siinä sarjassa palasi yksi hahmo takaisin. tänään pitää tosiaan katsoa.
nyt siinä sarjassa alkaa taas tapahtumaan jotakin.
mun kaveri kertoo aina joskus lemmen viemän juoni paljastukset mitä se on lukenut netistä. se aina kertoo jos siinä tapahtuu jotain hauskaa. odotan myös että alkaa noi uusi päivä uudet jaksot. sekin jäi jännään kohtaan ennen kun jäi tauolle. sekin jatkuu sitten taas syksyllä. nyt ollaan parhaan kaverin kanssa katsottu noita uusintoja.
niitä on ihan kiva katsoa. pitää kohta keittää taas teetä. voisi tänään aamulla vaikka katsoa noi anime jaksot ja juoda teetä samalla.
nyt kun on hyvin aikaa. ennen kun pitää mennä syömään.
taidan tehdä niin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.