IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Siivousta ja pyykinpesua.Torstai 31.03.2022 05:46

Torstai päivä tänään taas siivotaan. Alan kohta siivota kun olen eka kirjoittanut blogin. Heräsin jo puoli viideltä ja aamukahvit on juotu.
Onneksi aamukahvi herättää. Mä juon joka aamu aika vahvaa mustaa kahvia. En koskaan lisää siihen maitoa tai sokeria. Olo on ollut nyt todella hyvä. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta sekä nauranut paljon viime päivinä sekä ollut iloisella päällä. Huomenna mun pitää käydä apteekissa. Pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä: Leponexit, medipamit, karpalokapselit..sitten on taas niitä lääkkeitä hetken ajan. Ajan pyörällä tuonne apteekkiin niin pääsee sillä nopeasti ja takaisin. Olen taas salkkareissa ihan mukana. Katsonut kaikki jaksot. Huomenna tulee uudet rantabaari jakso tuonne mtv palveluun. Katson ne heti kun kerkiää. Hyvä sarja tykkään. Olen katsonut rantabaari sarjaa ihan alusta asti. Harmi kun mun pari lempi hahmoa kuoli siinä. Lola ja Milo. Enää pari jaksoa niin putous loppuu. Hannu Gandhi voittaa ihan varmasti. Pakko sanoa että tämä putous kausi ei ole ollut niin hyvä. Silti olen halunnut katsoa kaikki jaksot. Tänään taas lenkkeilyä. Ajattelin mennä nyt päivällä lenkille.
Paino oli tippunut taas kilon. Mun paino jotenkin nyt jojoilee kilon välillä. No pääasia ettei nouse nyt enempää. Nyt olen taas tyytyväinen mun painoon. Katsoin eilenä syke sarjaa eteenpäin. Olen vieläkin kuudennella kaudella. Hyvä sarja olen jäänyt siihen koukkuun. Paras kaverikin katsoo sitä sarjaa. Aloin katsomaan myös tuota lego masters suomea. Sitä on kiva katsoa kun ne rakentaa niillä lego palikoilla. Olen katsonut vasta ekan jakson. Olen vähän jäljessä siinä. Kerkiän kyllä katsoa kaikki jaksot jossain vaiheessa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Sitten on mukavaa kun on siistiä. Viihtyy kämpässä. Pyykit vien hetken päästä pesuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.