IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maha on kipeä.Perjantai 25.03.2022 06:00

Makasin koko päivän eilenä sohvalla vatsakipujen takia. Olo on edelleen kipeä. Mietin että olenko syönyt jotain semmoista mistä vatsa tuli kipeäksi? Vai onko tämä joku pöpö minkä olen vaan saanut. Aijon levätä tämänkin päivän. Poikaystäväkin on tällä hetkellä kipeä myös ja sillä on vatsavaivoja. Olen varmaan saanut pöpön siltä. Pitää nyt syödä noita maitohappobakteereja jos ne auttavat tuohon vatsaan. Otan kohta taas yhden. Olo on ollut myös väsynyt kun tulin kipeäksi. Onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään. Koitan tänään kumminkin tehdä jonkun lenkin niin saisi vähän raitista ilmaa. Tekisi ihan hyvää. Eilenä kun olin vaan sohvalla niin katsoin kotikatu ja syke sarjaa. Katsoin myös putous jakson mikä oli aika hauska. Huomenna tulee putous taas. Katson sen sitten kun tulee hyvä hetki. Olen nyt salkkareissa ihan mukana sain katsottua jaksot eilenä.
Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä niin sitä on vaan pakko katsoa ja seurata. Paljon draamaa. Eilinen jakso jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan.
Kalleen ja siihen toiseen mieheen kun ne oli sängyssä ja Sampo tulee paikalle. Pakko katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu. Innolla haluan nähdä.
Olen rantabaari sarjassa vähän jäljessä. En ole vieläkään katsonut viime perjantain jaksoja ja tänään on tullut uudet jaksot taas. No mulla on viikonloppuna aikaa katsoa sitten kaikki. Pidän katsomismaratoonin.
Paras kaveri soitti mulle eilenä ja oli kiva jutella. Suunniteltiin että ensi viikon viikonloppuna olen menossa sen luokse viettämään iltaa ja olen yötä. Juodaan vähän viiniä, höpötellään ja valvotaan. Olen kaivannut kovasti parhaan kaverin seuraa. Toivon että nyt mikään korona ei sitten iske ennen sitä ja että olen muutenkin kunnossa. Sekä toivon että paras kaveri ei tule myöskään kipeäksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.