IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen taas terve. Mahakipu kesti vaan sen pari päivää onneksi. Poikaystäväkin on taas kunnossa sekin parani. Söin eilenä aamupalaksi ison lautasellisen puuroa niin sekin rauhoitti vähän tuota mun vatsaa. Aijon nyt syödä puuroa joka aamu koska se tekee vaan vatsalle hyvää.
Pakko sanoa että pöpöjä on paljon nyt liikkeellä. Koronaa myös.
Muuten olo on ollut ok. Ei ole ollut yhtään ahdistusta. Olen saanut aika hyvin levättyä kun olen ollut kipeä. Mikä on tehnyt vaan hyvää.
Sain eilenä katsottua kaikki rantabaari jaksot. Iltapäivällä oli hyvin aikaa katsoa. Kävin pari kertaa eilenä myös lenkillä. Sai kunnolla raitista ilmaa.
Kävin päivällä ja illalla. Tänään aijon ulkoilla taas. Ihanaa kun ei ole kiire. Ajattelin tänään käydä tokmannilla. Tekisi mieli shoppailla jotain kivaa. Katson onko sinne tullut myyntiin uusia david urheiluvaatteita. Mä rakastan niitä vaatteita. Voisi ostaa vaikka pari semmoista toppia tai t-paitaa sitten jotkut kivat legginsit. Tai sitten vaan teen niin että säästän enkä ostakaan mitään. Mieli voi muuttua. Katson nyt ihan fiiliksen mukaan. Voisin tokmannilla myös katsoa jotain kivan väristä kynsilakkaa.
Ai niin ja uusia ponnareita voisi ostaa. Niitä tarvitsee aina kun on pitkät hiukset. Hoitoainetta hiuksiin pitää ostaa myös. Mulla alkaa sekin olla kohta loppu. Otan kohta aamulääkkeet ja voisin kuunnella jotain musiikkia. Heräsin jo viiden jälkeen. Hyvin nukuin viime yön. Ehkä nukun päikkärit tänään jos tuntuu siltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.