IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli kiva päivä. Nähtiin poikaystävän kanssa. Käytiin tokmannilla ja lidlissä. Tokmannille oli tullut uusia kivoja David urheiluvaatteita. Tuli sitten ostettua legginsit ja toppi. Meni yhteensä 30 euroa. Oli kiva shoppailla ja se piristi paljon. Nyt päätin etten shoppaile taas hetkeen. Laitan nuo vaatteet päälle kun menen seuraavan kerran salille eli ensi viikon maanantaina. Kiva mennä treenaamaan uusissa vaatteissa.
Se David urheilutoppi minkä mä ostin niin on keltaisen värinen. Sitä voi myös ihan hyvin käyttää kesällä. Olo on nyt tuntunut väsyneeltä. Ei ole ahdistanut. Välillä sitä väsyttää välillä ei. No onneksi ei tänään tarvitse lähteä mihinkään mutta lenkille aijon mennä. Kävin eilenäkin lenkillä kauheassa myrskyssä. Ei ollut mikään hyvä idea mutta lähdin silti lenkille.
Oli todella kova tuuli. Pipo meinasi lähteä päästä. Varmaan tänään on rauhallisempi ilma mitä eilenä. Aijon mennä aamulenkille ja iltapäivällä teen toisen lenkin. Paljon liikuntaa tälle päivälle. En eilenä jaksanut katsoa putousta niin varmaan tänään katson sen eilisen jakson. Se on kätevää kun voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta. Sieltä katson aina kaikki salkkarit jaksot. Eilenä tuli taas katsottua kotikatua ja syke sarjaa. Siinä se iltapäivä meni ja ilta. Sai hyvin ajan kulumaan. Tänään varmaan taas katson noita sarjoja. Kun ei ole muutakaan tekemistä tälle päivälle.
Huomenna arki taas alkaa. Pitää ensi viikolla hakea leponex lääkettä.
Alkaa kohta loppumaan. Nyt saan taas hakea sitä lääkettä koska olen käynyt verikokeissa. Seuraavat verikokeet mulla on 11 päivä huhtikuuta. Kevät on jo silloin aika pitkällä. Nyt on kiva kun pääsee pyörällä ajamaan. Ajattelin huomenna ajaa sillä kauppaan. Ei tarvitse kävellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.