IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon! :)Lauantai 18.06.2022 05:49

Tänään on se päivä kun pääsee yli kahden vuoden jälkeen taas desuconiin! Lähetään kaverin kanssa tuossa aamupäivällä bussilla lahteen. Matka kestää noin puolisentuntia. Kun pääsemme lahteen niin ekana me mennään burger kingiin syömään. Saa nähdä minkä aterian aijon ottaa ja syödä. Aijon maksaa kortilla nuo mun ruoat. Käteisellä maksan nuo shoppailut desuconissa. Odotan innolla mitä kaikkea siellä desuconissa on myynnissä. 120 euroa mulla on shoppailuun. Aijon poikaystävälle ostaa tuliaisia sieltä. Katsoo mitä löydän. Aina kun olen ollut desuconissa niin olen ostanut tuliaisia sieltä poikaystävälle. Olo on tällä hetkellä aika iloinen ja jännittynyt. Se on hyvää jännitystä onneksi ei ahdista. Pitää laittaa puhelin lataukseen niin sillä aijon ottaa paljon kuvia sieltä desuconista. Sekä ehdottomasti noista cosplay asuista mitä muilla on siellä päällä. Kysyn aina niiltä aina ensin että saako ottaa kuvan?
Vettä näköjään sataa lahdessa niin mun on pakko ottaa takki ja sateenvarjo mukaan niin ne kastu sitten pahasti. Mun pitää nyt vielä hetki miettiä tuota mun vaatetusta. Semmoiset vaatteet ettei tule kamalan kylmä. Sitten kun päästään desuconiin niin olen varmaan siellä t-paidassa koska siellä sisällä saattaa olla aika lämmin kun on paljon porukkaa.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan fiilistellä tätä päivää. Pitää laittaa laukku valmiiksi niin kaikki on sitten mukana. Otan käyttöön tuon mun yhden animelaukun minkä joskus olen ostanut desuconista. Tästä tulee todella kiva päivä! Vesisade ei masenna minua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.