IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

On kuuma!Keskiviikko 29.06.2022 05:14

Kuumuus vaan jatkuu ja jatkuu. No kyllä tähän tottuu ja onneksi on suihku mihin voi mennä sitten kun on kuuma. Kylmä suihku on paras
tulee hetkeksi viileämpi olo. Hyvin nukuin viime yönä ja heräsin hetki sitten. Aamukahvit juotu ja nyt olen ihan hereillä. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä ei ole alkanut pahasti ahdistamaan tai ollut masentavaa oloa. Pakko taas nauttia tästä hyvästä olosta kun pystyy. Kävin apteekissa eilenä niin nyt on taas kaikkia lääkkeitä hetkeksi. Tajusin juuri etten ole syönyt rauhoittavia ainakaan pariin kuukauteen mikä on loistava juttu!
Todella harvoin syön nyt niitä. Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan.
Ollut siis parempi kausi. Pystynyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa.
Tänään ajattelin katsoa netflixiä ja käydä lenkillä. Eilenä en jaksanut lähteä lenkille koska oli niin kuuma. Tänään uusi yritys. Nyt pitää juoda paljon nestettä ettei tule huonoa oloa. Vettä siis ja voisi kyllä jossain vaiheessa ostaa vaikka limua. Pepsiä max lime limua tekee mieli en ole juonut sitä pitkään aikaan. Se on yksi mun lempi limu. Ihme ja kumma en katsonut eilenä yhtään jaksoa tuota ensitreffit alttarilla australiaa. Tänään voisi jatkaa sen katsomista. Olen katsonut sitä 11 jaksoa ja jaksoja on 36.
Vielä on paljon katsottavaa. Odotan myös että tulee tuonne ruutuun uusia syke sarjan jaksoja. Se on ollut todella hyvä sarja olen tykännyt. Jäänyt siihenkin ihan koukkuun. Paras kaverikin katsoo syke sarjaa. Kohta otan aamulääkkeet ja alan tiskamaan. Pitäisi siivota mutta nyt en jaksa. Huomenna on hyvin aikaa. Alan sitten heti aamusta siivoamaan niin on varmasti paljon viileämpää. Pyykkiä pesen myös huomenna vaatteet ja lakanat. Uskon että tästä tulee mukava päivä. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.