IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä paljon ulkona.Torstai 25.05.2023 05:52

Eilenä oli vähän erilainen päivä oltiin yhden porukan kanssa urheilukentällä ja siellä oli yksi liikunnan ohjaaja mikä piti meille semmoisen liikuntatunnin oli kävelyä, punneruksia, kyykkyjä, venyttelyä..mä tykkäsin siitä todella paljon oli mukavaa tehdä ihan kun olisi ollut salilla treenaamassa teki kyllä hyvää sitten loppuiltapäivä pelattiin ulkona erilaisia pelejä ja grillattiin mä join päivän aikana melkein kolme litraa vettä oli todella lämmin ja kuuma päivä nyt tänään sää näyttää ihan erilaiselta on paljon viileämpää en ole ihan varma sataako vettä tänään ei kyllä haittaisi ilmasta tulisi sitten ihanan raikkaampaa.
Heräsin tuossa viideltä ja join aamukahvit hyvin nukutti viime yönä ja mä nukahdin heti illalla kun menin sänkyyn. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle
olo on muuten ollut aika hyvä paitsi pää on ollut viime päivinä kipeä ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai ollut mitään muuta huonoa oloa viikko sujunut onneksi ihan hyvin. Aijon tänään sulattaa nyt tuon jääkaapin ja pakastimen samalla kun siivoan onneksi jääkaapissa ei ole kauheasti tavaraa mietin pitäisikö tänään myös putsata tuo kahvinkeitin että keittäisi vedet läpi siitä pannu on aika likainen. Uskon että tästä tulee hyvä päivä onneksi ei nyt silleen väsytä on energiaa tälle päivälle niin hyvin jaksaa siivota saa kämpän kuntoon. Kun maksoin alkuviikosta laskuja niin sain siirrettyä säästötilille 40 euroa todella hyvä sitten kun rahaa tulee ensi kuun alussa niin saan silloinkin siirrettyä saman summan taas en tuhlaa vaan aijon nyt säästää.
Otan nyt aamulääkkeet ja ensi aijon imuroida kivasti on kyllä hiekkaa tullut tuonne eteiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.