IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jes! Noora lähti.Maanantai 25.10.2021 05:18

Heräsin jo ennen herätykelloa tänä aamuna. Puoli viideltä. Olen melkein nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Uusi viikko taas alkaa. Uskon että on tulossa mukava viikko. Innolla odotan taas viikonloppua koska olen menossa silloin taas poikaystävän luokse. Tänään mun pitää käydä kaupassa aamulla ja päivällä mulla on verikokeet. Menen molempiin paikkoihin pyörällä. Pääsee sillä nopeasti.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä onneksi on niin ei tarvitse mennä apteekkiin. Jes! Noora lähti bb talosta. Ei tule ikävä. Aika jännä että Juhani jäi vielä taloon. Saa nyt nähdä piristyykö vai mököttää vielä? Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä taas alkaa. Kohta bb loppuu. Sitten taas miettii että mitä katsoo? No onneksi salkkarit tulee joka päivä. Salkkareissa on taas tapahtunut vaikka mitä. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu. Ai niin Violan ja Miran häät! Ne tapahtuu salkkareissa tällä viikolla. Pakko katsoa miten niiden häät sitten menee.
Eilenä oli todella kiva ilma ulkona. Kävin aamulenkillä ja menin vielä iltapäivällä toiselle lenkille. Ulkoilin yhteensä tunnin. Ihanan raitis ilma. Sekä tarkeni ulkona kun laittoi lämpimästi päälle ettei tullut kylmä.
Tänään olen menossa illalla kaverin kanssa lenkille. Kiva taas nähdä kaveria koska ei nyt nähty viikonloppuna koska se oli reissussa. Soitin eilenä taas parhaalle kaverille. Sillä on kaikki ok. Hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos nähtäisiin taas tällä viikolla.
Pitää katsoa pesenkö taas pyykkiä. Mun pitäisi pestä nuo mun pyyhkeet. Pesen huomenna viimeistään jos tänään en jaksa. Mutta nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin. Sekä otan aamulääkkeen.
Uskon että on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.