IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulu alkaa lähestyä.

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on taas leponex lääkettä.Perjantai 22.10.2021 05:26

Eilenä oli todella ahdistava päivä mutta mä selvisin siitä onneksi! Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan siihen ahdistukseen. Tein silleen että lähdin ulkoilemaan kun alkoi ahdistamaan pahasti. Mikä kannatti koska se helpotti mun oloa onneksi. Sitten kun otti iltalääkkeet niin nekin rauhoitti illalla niin sain hyvin nukuttua. Nyt olo tuntuu ihan hyvältä. Kyllä se siitä. Onneksi nyt alkaa viikonloppu. Voi taas olla ja ottaa ihan rennosti. Aijon ulkoilla taas paljon viikonloppuna jos on hyvä sää. Ajattelin mennä liikuntapuistoon. Kohta alan maksamaan kuun vikoja laskuja. Rahaa on tullut taas tänään. Niin saa maksettua kaikki.
Kävin eilenä siellä apteekissa hakemassa ne leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas pariksi viikoksi. Kun menin apteekkiin niin siellä ei ollut onneksi ruuhkaa. Kävin kaupassa myös ostin sipsiä ja suklaata.
Kerkesin eilenä katsoa vaan yhden bb jakson. No mulla on koko viikonloppu aikaa katsoa loput bb jaksot. Saa nähdä kumpi joukkue sitten voittaa. Sekä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Jännäksi taas menee.
Jasmiina on yksi mun suosikki asukas naisista. Mä toivon että Noora lähtisi talosta. Mä en yhtään tykkää siitä asukkaasta. Yrittää olla positiivinen mutta valittaa koko ajan jostakin asiasta. Jasmiina sanoo aina asiat suoraan mitä se ajattelee ja se on parasta siinä. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Toivon että se voittaa big brotherin.
Mä uskon että se pääsee ihan finaaliin asti. Kaikki tykkäävät siitä.
Heräsin tänään jo neljän jälkeen. No ei se mitään aloin keittämään kahvia. Nyt ajattelin olla koneella tämän aamun. Ihanaa kun ei ole kiire. Sekä ihan parasta että on taas perjantai. Viikon paras päivä.
Nopeasti tää viikko taas meni. Tuntuu että hetki sitten olisi ollut viikonloppu. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Sillä menee hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos vaikka taas nähtäisiin ensi viikolla. Voisi mennä taas kylään. Pitää kysellä. Nyt alan maksamaan laskuja pois ja alan kuunnella vähän hyvää musiikkia perjantain kunniaksi. Tästä tää viikonloppu taas alkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.