IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai. kaikki vaan vitutti.Tiistai 24.11.2020 07:14

Viikko alkanut joten kuten. Eilen mua vaan vitutti kaikki taas mutta mä selvisin päivästä. Toivon että tänään on paljon parempi päivä mitä eilen.
Uskon että tänään ei varmasti vituta yhtä paljon kun taas eilenä. Maanantai on se viikon paskin päivä. Nyt on onneksi tiistai. Tänään on ohjelmassa taas aamulenkki ja ruoka mitä teen tänään on lohikeitto.
En ole tehnyt sitä ruokaa vähään aikaan. Nyt taas maistuu. Tykkään erilaisista keitoista. Syön niitä välillä kun tekee mieli. Mä olen ihan sekaisin taas päivistä. Mulla on ne verikokeet vasta ensi viikon tiistaina eikä tämän viikon perjantaina. No se on hyvä ettei perjantaina tarvitse sitten lähteä mihinkään. Voi ottaa rennosti. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Kiva mennä taas pelaamaan. Pelaan niin hyvin kun vaan pystyy. Koitan tehdä maaleja. Mä ja paras kaveri ollaan varmasti taas eri joukkueessa niin kuin aina. Ollaan kovia pelaamaan. Tulee hyvät pelit taas tänään. Toivon että mun olo on hyvä taas tämän viikon.
Ettei joudu nyt syömään yhtään rauhottavaa. varmasti selviän ilman niitä. Koitan vaan ajatella ja tehdä hyviä juttuja. Mitä mulla on elämässä. Kaverit on parasta mun elämässä. Ilman niitä mä en selviäisi. Tänään taas näkee kaverit. Pääsee viettämään aikaa niiden kanssa tänään. Mun pitää hakea apteekista lisää noita karpalokapseleita. Alkaa kohta loppua. Mä syön niitä joka päivä. Ei tule mitään tulehduksia kun syö niitä päivittäin. Suosittelen.
Otan se aina illalla iltalääkkeiden kanssa. Se on hyvä ottaa silloin niin ei unohdu. Harhoja ei ole ollut taas vähään aikaan. Mikä on vaan hyvä. Mutta mä tiedän että ne tulee sitten taas kun on väsynyt ja ahdistunut. Mutta nyt en aijo miettiä tuota asiaa. Päivä ja hetki kerrallaan elän tätä mun elämää. Mutta ihan kiva päivä tulossa tänään. Nautin nyt siitä. Aamu on muutenkin lähtenyt hyvin käyntiin.
Heräsin jotain puoli kuuden aikaan. Kahvit on taas juotu.
Nyt olen ihan hereillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.