IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Koronaa kaikkialla.Keskiviikko 25.11.2020 07:16

Nyt näköjään näyttää siltä että koronaa on nyt joka paikassa. Kohta ei voi taas käydä missään. Joutuu olemaan kotona. Tänään tulee vissiin uusia rajoituksia. Saa nähdä mitä ne nyt sitten päättää. En olisi uskonut että tästä tulee niin paha tilanne. Mutta nyt vaan joutuu elämään sen koronan kanssa. Itse en ole onneksi vielä saanut sitä. Mikä on vaan hyvä. Totean vaan jos se tulee se korona niin sitten tulee. Sitten ollaan karanteenissa ja sairaana. Olo oli paljon parempi mitä maanantaina. Ei vituttanut niin kauheasti. Oli hyvät pelit taas sählyssä. Sain ainakin tehtyä kolme maalia. Olin taas hyökkääjä. Pelasimme sen puolisen tuntia. Oltiin taas eri joukkueessa parhaan kaverin kanssa. Mutta oli hauska pelata. Se teki samalla hermoille hyvää kun pääsi juoksemaan pallon perässä. Tuli hyvä olo pelin jälkeen. Nukutti hyvin viime yönä.
Heräsin taas puoli seitsemän. Nyt mä herään aina siihen aikaan.
Mä tykkään todella paljon näistä aamuista kun ei ole mikään kiire. Saa juoda aamukahvin rauhassa ja kirjoittaa blogia. Niillä mun päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Mutta pakko sanoa että tää viikko on ollut kyllä paljon parempi kun viime viikko. Nyt ei ahdista mitä viime viikolla.
Silloin oli koko ajan huono olo. Mutta en syönyt yhtään rauhottavaa. Selvisin. Tänään on taas aamulenkki. Toivon että vettä ei sada. Käyn kävelemässä sen puolen tunnin lenkin. Siinä on hyvää liikuntaa heti aamusta. Illalla sitten salille ellei tule rajoituksia. Katsotaan. Jos ei salille pääse niin sitten vaan lenkkiä illalla. Huomenna mä käyn kaupassa ja apteekissa. Sekä huomenna taas siivotaan.
Alan taas aamulla siivota. Sitten kämppä on taas kunnossa.
En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon vaan ottaa ihan rennosti. Tehdä kaikkea rentoa tekemistä. Poikaystävällä on muuta menoa niin me ei nyt nähdä. Saan laatuaikaa itseni kanssa.
Mikä tekee ihan varmasti hyvää. Luulen että viikonloppuna ei pahasti ahdista. Aijon nukkua vaan päikkäreitä kun vaan pystyy.
Sekä käydä lenkillä. Myös syödä jotain herkkuja. Mutta nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttia siitä että on hyvä olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.