IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella mukava viikonloppu. Paitsi että poikaystävä joi pikkasen liikaa niin sille tuli huono olo. Kun se nukkui koko lauantai illan niin sunnuntaina sillä oli onneksi paljon parempi olo. Mua vähän huvitti kun se oli ihan humalassa. No luulen ettei poikaystävä juo taas vähään aikaan viinaa. Mä taas join perjantaina viiniä ja siideriä. Oli hyvää.
Mulle ei onneksi tullut huonoa oloa seuraavana päivänä. Ei edes päänsärkyä. Vähän vaan väsytti. Saunottiin eilen iltapäivällä. Oli hyvät löylyt. Oli mukavaa olla taas saunassa pitkästä aikaan. Piristi paljon mieltä. Uusi viikko taas lähtee käyntiin. Aamu on ainakin lähtenyt hyvin käyntiin kiitos aamukahvin. Minkä join äsken mustana. Tänään taas liikutaan. Olen menossa aamulenkille ja illalla sitten taas salille. Pääsee kunnolla liikkumaan viikonlopun jälkeen. Tekee vaan hyvää kropalle.
Sekä mielelle. Olo tuntuu tällä hetkellä rauhalliselta. Ei onneksi ahdista.
Ainakaan vielä. Sekin voi olla ettei sitä ahdistusta tule. Toivon että viikko sujuu kivasti. Mutta jos huono olo tulee niin sitten se tulee.
Jes!! Vili lähti vihdoinkin bb talosta! Hyvä että ei ole finaalissa.
Se oli niin ärsyttävä asukas. Nyt mä niin toivon että Joel voittaa koko big brotherin. Se on paras. Viikonlääkkeet pitää jakaa taas dosettiin.
Mun ei nyt tarvitse hakea onneksi mitään lääkettä. Kaikkia on.
Seuraava lääke on taas leponex mitä pitää hakea ja mulla on tämän viikon perjantaina verikokeet. Piikille pitää mennä.
Koitan pestä pyykkiä tänään jos pesukone on vaan vapaa.
Katsotaan. Jos en tänään pesen niin sitten huomenna. Huomenna on taas sählypelit iltapäivällä. Kivaa päästä pelaamaan taas. Ihan täysillä. Koitan saada tehtyä maaleja. Hyvä että on paljon liikuntaa viikolla. Ei tule tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.