IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onnea Joel!Maanantai 30.11.2020 07:30

Jes! Joel voitti big brotherin. Olen iloinen Joelin puolesta. Oli muutenkin hyvä bb kausi. Toivon että ensi vuonna bb tulee taas. On sitten katsottavaa. Saa sitten nähdä millaisia asukkaita sitten astuu taloon.
Nopeasti nää 12 viikkoa meni. Kaikenlaista talossa kyllä tapahtui.
Nyt taas tuntuu oudolta kun ei tule enää bb:tä. No kyllä siihen sitten tottuu taas. Onneksi salkkarit tulee vielä. Mutta sekin jää varmaan sitten joulutauolle. Maanantai aamu lähtenyt jotenkin käyntiin. Oli taas semmoinen tunne ettei jaksa herätä. No aamukahvit on juotu.
Ehkä tää päivä lähtee jotenkin taas käyntiin. Maanantai on se viikon pahin päivä. Sitten kun maanantaista on selvitty niin alkaa taas helpottaa. Huomenna verikokeisiin. Yhdeltä on aika. Kerkiän hyvin syödä ennen lähtöä. Sitten kun siellä on käynyt niin ei tarvitse taas kuukauteen mennä verikokeisiin. Lääkkeet jaan kohta dosettiin.
Tällä viikolla haen lisää sitä leponexia. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä.
Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa. Siinä on ollut taas paljon juonenkäänteitä ja draamaa. Pakko taas katsoa.
Mulla on vielä katsomatta yksi tempparit jakso. Katson sen sitten taas kun tulee hyvä hetki. Harmi että sekin ohjelma kohta loppuu.
Mutta siinäkin tapahtuu koko ajan jotain minkä takia sitä on vaan pakko katsoa. Huomenna alkaa joulukuu. Nopeasti marraskuu meni. Ajatella että kohta on taas joulu. Ostan kavereille jotkut pienet joululahjat.
Suklaata ajattelin ostaa. Varmaan kaverit tekee saman. Kunhan muistaa toista jouluna. Ajatus on tärkein. Aijon viettää joulua vanhempien ja poikaystävän kanssa. Jos vaan pääsee viettämään joulua. Se ihan riippuu tästä koronatilanteesta. Toivotaan että kaikki menee hyvin. Niin pääsee joulun viettoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.