IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joel voittoon!!!Sunnuntai 29.11.2020 07:44

Tänään selviää kuka voittaa big brotherin. Ajatella että bb loppuu. Mutta pakko on sanoa että on ollut ihan mahtava kausi. Mä niin toivon että Joel vie voiton tänään. Ollut ihan mahtava tyyppi alusta asti kun tuli taloon. Mä niin toivon että ensi vuonna tulee taas bb. Niin hyvää viihdettä. Mä ja paras kaveri ollaan molemmat bb faneja. Puhutaan aina bb:stä. Kastoin eilen pari tempparit jaksoa ja vielä on katsomatta pari.
Katson ne loput jaksot tänään. Niin paljon draamaa taas siinäkin ohjelmassa taas. Pakko vaan katsoa miten ne parit oikeen selviää siellä. Kohta sekin ohjelma loppuu. On ollut kyllä ihan mielenkiintoinen kausi taas. Varmaan taas tulee uusi kausi ensi vuonna. Onkohan ne sitten suomessa vai ulkomailla? Sen näkee sitten. Viikonloppu on mennyt ihan mukavasti. Ei ole ollut huonoa oloa tai ahdistanut.
Saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. Toivon että menee hyvin taas.
Nyt vaan tuntuu oudolta kun ei pääse salille. Tämän koronatilanteen takia. Mutta. Onneksi tässä lähellä on ulkona liikuntapuisto missä pystyy treenaamaan. Ajattelin sinne mennä sitten jossain vaiheessa. Sitten kun innostuu niin menen. Nyt aijon lenkkeillä paljon. Aamulenkille taas olen menossa. Se pistää mun päivän aina hyvin käyntiin. Aina aamupalan jälkeen on kiva mennä lenkille. Täällä missä mä asun niin paljon erilaisia lenkkireittejä. Niitä on sitten kiva aina vaihdella. Tekee aina eri lenkin. Aamukahvi onneksi herätti minut tänä aamuna taas. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Mä olen aamuihminen. Tykkään aina aikaisin herätä aamulla, keittää kahvia ja kirjoittaa blogi. Nää aamut on ihan parhaita kun ei ole mihinkään kiire. Saa tehtyä aamurutiinit rauhassa.
Niillä myös päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Huomenna pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Seuraava lääke mitä mun pitää hakea on leponex. Haen sitä sitten ensi viikolla kun olen eka käynyt niissä verikokeissa. Niiden jälkeen saa vasta sitä lääkettä.
Rauhottavia mulla on vaikka kuinka paljon kun en ole joutunut onneksi syömään niitä. Masennuslääkettä on myös pariksi kuukaudeksi vielä. Sekä karpalokapseleita on 20 päiväksi.
Mutta. Nyt jännitän ja toivon että Joel voittaa!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.