IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on kesäkuu.Perjantai 29.05.2020 07:22

Toukokuun viimeiset päivät. Kohta alkaa kesäkuu. On lämmintä. Tää kesä tuli mun mielestä aika nopeasti. Mutta ei se haittaa yhtään. Nyt on kesä ja siitä pitää nauttia! Nukuin taas viime yön sohvalla. Nukahdin taas siihen. Tuli hyvin nukuttua. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää. Nyt on pieni vaatekriisi mitä kesävaatetta puen tänään päälle? Katson sen kohta. Jotain kevyttä tietysti. Ettei ihan kuuma tule.
En muistanut eilen katsoa salkkareita. Katson tänään jossain vaiheessa sen salkkari jakson tuolta katsomosta. Niin ja tietysti pitää tänään katsoa eilinen temptation island suomi jakso.
En eilen jaksanut mennä kauppaan. Tänään menen kauppaan. Pitää ainakin ostaa lisää kahva ja teetä. Ostan varmaan vähän suklaata. Pidän herkuttelu päivän. Mulla on aina viikolla yksi herkuttelu päivä.
Sallin sen. Onneksi mä en vedä karkkia tai suklaata joka päivä.
Paino pikkasen nousisi siitä. Nyt mulla on hyvä paino ja aijon pitää sen.
Olen normaalipainoinen ja se riittää mulle. Eilen olin taas illalla lenkillä.
Luulin että olisi alkanut sataa mutta onneksi ei. Menen varmaan tänäänkin lenkille. Se on vaan hyvä että on innostunut lenkkeilemään.
Menisin salille jos vaan pääsisi. Mutta sitten kun kuntosalit aukeaa niin menen heti sinne ja alan käymään pari kertaa viikossa.
Aijon kohta hankkia sen uuden vesipullon. Tokmannilta ostan sen.
Siellä myydään aika hyviä vesipulloja. Ostan jonkun kivan värisen mikä piristää. Ajattelin viikonloppuna mennä tokmannille.
Kun on hyvin aikaa. Mutta. Alan nauttimaan tästä kesäpäivästä.
Tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.