IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesä on tullut :)Keskiviikko 27.05.2020 07:17

Olo on ollut tällä viikolla hermostunut ja neuroottinen. Mutta uskon että tänään olo on parempi. Alku viikko on aina se pahin. Nyt ollaan jo viikon puolivälissä. Kohta on taas viikonloppu. Kävin taas eilen pari kertaa lenkillä. Oli aika lämmin. Tänään on taas tulossa kuuma päivä.
Ensi viikolle ne lupaili jopa 30 astetta lämmintä! Huhhuh. Pitää nyt sitten alkaa käyttämään sitä aurinkorasvaa. Ettei pala. Kohta taas vaihtuu kuukausi. Mulla on taas kesäkuun 12 päivä verikokeet. Päivällä on aika. Pitää mennä taas piikille. Onneksi on tottunut. Sain eilen maksettua kaikki tämän kuun laskut ja tilille jäi vielä kiva summa rahaa.
Minkä aijon nyt säästää. Tulevaisuutta varten nyt säästän. Koska ei voi tietää mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Niin ihan hyvä että on sitten rahaa. Jos tulee jotain yllätyksiä. Päätin myös etten enää varmaan osta tänä kesänä lisää kesävaatteita. Mä kaivoin vaatekaappia niin mä löysin vaikka mitä kivaa kesävaatetta. On paljon vaihtoehtoja. Sekä ne kesävaatteet on hyvässä kunnossa vielä.
Hyvin pystyy tämän kesän vielä käyttää niitä. Salkkarit jäi eilen kyllä niin jännään kohtaan. Pakko katsoa tänään mitä Lasselle käy.
Selviääkö hengissä. Temptation island suomi tulee taas tänään.
Katson sen jakson vasta huomenna. Ei ole kiire. Harmi kun se kohta loppuu mutta odotan jo innolla seuraavaa kautta.
Mikä sitten kuvataan suomessa. Saa nähdä millaiset parit sitten tulee sille kaudelle. Mutta nyt ajattelin vähän siivota keittiötä.
Viedä roskat ja vaihtaa lakanat sänkyyn.
Huomenna sitten jatkan siivoilua. Osan siivoan jo tänään.
Niin huomiselle ei tule sitten niin paljon siivottavaa.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle. Pyykkiä pesen sitten huomenna taas. Mutta. Nyt nautitaan kesästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.