IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lenkkeilyä taas aamulla.Torstai 21.05.2020 07:45

Helatorstai. Pyhäpäivä. Viikko on mennyt taas nopeasti. Kohta on taas viikonloppu. Huomenna mulla on verikokeet päivällä. Puoli yhdeltä. Sen jälkeen ajattelin mennä lidlistä hakemaan kulta katriina kahvia koska se on tarjouksessa. Saa neljä kahvipakettia kympillä. Kannattaa käydä ostamassa. Huomenna tulee taas rahaa. Saa niillä maksettua laskuja pois ja saa siitä vähän säästöön. Hyvä juttu. Raha asiat ovat hyvässä kunnossa. Niistä ei tarvitse stressata. Rahaa on. Olo on muutekin ollut viime päivinä hyvä. Nautin taas siitä. Olen huomannut etten ole syönyt rauhottavia moneen viikkoon. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on mennyt hyvin. Harhojakaan ei ole ollut. Näen varmaan poikaystävän huomenna. Ihanaa nähdä se. Ei olla nähty aikoihin. Varmasti piristää paljon mieltä kun näemme. Harmi että pitää olla se turvaväli.
Ei saa edes halata. No kunhan näkee toisen. Siivosin jo eilenä. Tänään pitää pestä pyykkiä. Hyvin on aikaa pestä tänään. Laitoin puhtaat lakanat sänkyyn. Nyt on kiva nukkua niissä. Vaihdan aina lakanat kerran viikossa sänkyyn. Siitä on tullut tapa. Muuten voisi ostaa uusia lakanoita. Tokmannilla varmasti myydään ihan hyviä niin sieltä voisi jossain vaiheessa ostaa. Teen silleen. Nyt kun on rahaa niin ostan ne.
Varmaan tuossa kesällä. On hyvin aikaa ostaa. Se on kätevää kun tokmanni on ihan tuossa vieressä. Ei ole kaukana.
Kävelymatkan päässä. Sieltä aijon myös jossain vaiheessa ostaa kesävaatteita. Ei ihan vielä mutta pian. Varmaan kesäkuussa.
Sitten kun tulee hyvä hetki. Tänään menen taas aamulenkille.
Siitä on tullut mulle tapa. Olin eilen illalla myös lenkillä.
Nyt vaan kannattaa liikkua kun on intoa. Tekee vaan hyvää kun tulee paljon askelia. Suosittelen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.