IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Kuulimme kavereiden kanssa eilen todella hyviä uutisia. Me päästään kaikki viettämään juhannusta muualle. Eli mä pääsen poikaystävän luokse juhannuksena! Vielä pitää jaksaa kolme viikkoa. Nopeasti se varmasti menee. Nyt on jotain mitä odottaa. Sekä se on parasta että pääsee viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa. Se oli perjantai päivän paras uutinen. Ollaan oltu jo kolme kuukautta kohta täällä.
Mutta onneksi nää kuukaudet on menneet mun mielestä nopeasti.
On tottunut tähän korona tilanteeseen. Juhannuksena aijon juoda. Viiniä ja siideriä. Pääsee saunaan myös. Laitetaan poikaystävän kanssa sauna. Sekä grillataan. Tulee mukava juhannus. Niin ja tottakai valvotaan myöhään. Olin viime juhannuksen poikaystävän luona. Silloin me grillattiin. Oli todella lämmin päivä. Mukavaa oli.
Poikaystävä tulee sitten hakemaan mut autolla. Annan sille vähän bensarahaa. Sekä tarjoan sille pizzan. Itselle otan kebabia.
Käydään hakemassa vähän ruokaa. Laitan mekon päälle juhannuksena jos on lämmin sää. Laitan sen uuden minkä mä ostin silloin hetki sitten tokmannilta. Mikä vaan maksoi sen 10 euroa. Mulla oli se eilen myös päällä. Mun lempi mekko tällä hetkellä. Sinisen värinen. Aijon tänään käydä tokmannilla katsomassa sitä uutta vesipulloa ja katson samalla löydänkö uudet ballerina kengät sieltä. Edelliset on aika kuluneet.
No onneksi on aikaa katsoa tänään. Ei ole kiire. Mutta. Odotan innolla juhannusta. Onneksi sitä ei tarvitse viettää täällä.
Pääsee vaihtamaan maisemaa. Mikä tekee todella hyvää. Piristää varmasti aika paljon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.